Elég sok minden utal arra, hogy ez a Pharaon az a Pharaon, aki telket vett Orbán szomszédjában. Helyi idő szerint holnap 13 órától 19 óráig lesz Dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása a bejrúti Four Seasons Hotelben, értesült az Index. Felhívtuk az ötcsillagos szállodát, ahol megerősítették a lapunkhoz eljutott arab nyelvű gyászjelentés tartalmát, azaz hogy vasárnap délután családtagok és barátok búcsúznak egy szaúdi állampolgárságú, Dr. Ghaith Rashad Pharaon nevű embertől. Arab és angol nyelvű híroldalakon egyelőre nem jelent meg, hogy meghalt volna az FBI és az Interpol által 25 éve körözött olajmilliárdos, egy arab üzleti élettel foglalkozó Twitter-oldal ma hajnalban közölte az informácitó. A Pharaonról szóló Wikipédia-szócikket is frissítették már a halálhírrel, de az oldal szerkesztői egyelőre nem hagyták jóvá.

Forrás: index.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Aszta-ezt is megúszták a RÖHÖGŐ ÖRÖKÖSÖK-rühellke költözhet a mama szoknyája mellé a CINEGÉBE???
grincss
Ha igaz, akkor a kérdés, h járt-e arra a TEK?
Szókrakész
Meg kell hagyni.
Jól dolgozik a szíííjjjászét és az efbíájjjááájáj.
Nem csoda, hogy Trump nagytakarít.
bakegya
Aszta-ezt is megúszták a RÖHÖGŐ ÖRÖKÖSÖK-rühellke költözhet a mama szoknyája mellé a CINEGÉBE???
cikicakk55
Én egyenlőre nem hiszem el,hogy tényleg meghalt. Akkora port kavart a hirtelen felbukkanásával minden érintett országban,hogy kézenfekvő megoldásnak tűnik,hogy a halál híre a legjobb megoldás arra,hogy békén hagyják.Mire kiderül az igazság,addigra vezírünknek is lesz egy jó sztorija arról,miért is nem tudta ki a szomszédja. Ha nem hamvasztották,akkor is könnyű egy hasonmást megölni és átmaszkírozni.
grincss
@bakegya: Gondolod, h még a halála előtt 1 €-ért eladta Rühelkééknek?
Könnyen előfordulhat minden szép hazánkban!
Akár ez is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.