Leváltották Pölöskei Gábornét, és új vezetőt neveztek ki az iskolák fenntartásáért felelős állami intézmény, a Klik élére.

Menesztették Áder húgát a Klik éléről

Pölöskeiné alig fél évig irányíthatta a Kliket, január 16-ával Solti Péter, az intézményirányítási és finanszírozási rendszer kialakításáért felelős miniszteri biztos váltja.

A Klebelsberg Központ az eddigieknél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy menedzserszemlélettel végezze a feladatait, a rendelkezésre álló erőforrásokat, tudást és lehetőségeket minél hatékonyabban csatornázza be a tankerületi központokon keresztül az iskolákba. Ennek a megvalósítása lesz Solti Péter elnök feladata az új struktúra megerősítése és fejlesztése mellett. Az ő munkáját fogja segíteni Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettesként, aki 17 évig dolgozott egy többcélú intézmény vezetőjeként, és tagja volt a pedagógus sztrájkbizottságnak. A pénzügyi feladatokat a szervezet gazdasági elnökhelyettese, Kotán Attila irányítja a továbbiakban is

– írta közleményében az EMMI.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Menesztették Áder húgát a Klik éléről"...

nemáááá... én úgy tuttam, hogy sokkal fontosabb feladattal bízzák meg...
...méghogy menesztették?...pfff...

valakinek ötlete?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Desischado: Azert ha engem mas, "felfele bukasos" helyre neveznek ki, akkor nem lenne ilyen buvalb@szott kepem, hanem orulnek. Bar...
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Persze, hogy a vén szarosra gondoltam, csak a nevét sem akartam leírni, sunyi mocsok bűnöző!
troll5
KAKAS ELVTÁRS: "Ez így ebben a formában, ugye, nem áll meg - nem igaz!"
Nagy Mária
Drágáim, annyira mindegy, hogy kinek hívják a KLIK vezetőjét, mert úgyis minden kézi-vezérléssel működik. Báb szerepre pedig akárki húga vagy bátyja alkalmas, ha az a körön belül esik. A pénzmosoda így is úgy is működik, az iskolák pedig lassan romvárak lesznek.
Ennél csak az a szörnyűbb, amitől ma sírógörcsöt kaptam, pedig nem szokásom. A megye legnevesebb gimnáziumának nyílt napján azt mondták a diákoknak, hogy természetesen a NAT követelményei szerint lesz a szóbeli felvételi. Ma hozták a gyerekek a szóbeli tételeket, melynek az új tanterv szerint 10%-t sem tanulja, mert igenis a régi követelmények szerint felvételiztetnek.(Ami a részükről logikus, mert az takar valódi tudást.)
Megnyugtattam őket, hogy ennek kb. felét én már suba alatt belecsempésztem az órákba. A maradékot pedig továbbra is nulladik, nyolcadik órában megtanítom. Mikor útjukra engedtem őket, hogy nem lesz gond, akkor bizony elszakadt a cérna. Félek már túl kevés az idő, hogy elmélyítsek ekkora anyagmennyiséget, mi lesz, ha ezeket a tehetséges gyerekeket azért nem veszik fel, mert átverték őket? Hát kicserélném a bőrömet valakivel, mert most sz..l érzem benne magam.
Az egy dolog, hogy a pedagógusokkal packáznak, felnőttként valahogy túléljük, de életük fontos döntése előtt álló diákokkal!
Lábuknál fogva dobálnám le ezt a sok "oktatási szakértőt" a Parlament legtetejéről, hátha átéreznék míg betont érnek, hogyan teszik taccsra tizenévesek életét.
Ez csak egy történés a több ezerből, hiszen én csak egy iskola egy szakjáról tudtam írni, ami biztos, hogy nem egyedi.
Hol vagy papa.49? Mert most nagyon recseg az öreg tölgy!
Peller Anikó
@Desischado: Ez a rém az Áder húgya? Az öreg tölgy :)
KisGenyo2
Akkor annyi van, hogy nem 5 éves, hanem féléves tervekkel operálnak. De ettől még az egész KLIK egy kommunizmusszagú okádék gittegylet marad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.