Csökkenti bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

A csökkentéssel a benzin átlagára 368 forint, a gázolajé 380 forint lesz.

Legutóbb múlt szerdán változtak az üzemanyagárak, akkor bruttó 3-3 forinttal nőtt a 95-ös benzin és a gázolaj ára is.

A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

Az autósok 15-25 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Pergető: Attól a 86 Ft ugyanannyi maradt, nem? Ha az lenne a hír, hogy 50-60 Ft-tal csökkenne az ár, az már hír lenne. De két forint? Bakfitty.
Én a Shell-t favorizálom.
Pergető
@namihami: Én árérzékeny vagyok. Amúgy azt is elviselném, ha ingyen adnák a benzit és még egyebet is álmodozhatok, de sajnos ennyit kell fizetnem érte. Sokat autózok, nekem jó az Auchan kút ára! Azt hiszem hat év alatt 300000 km-t mentem.
namihami
@Pergető: Akkor neked se könnyű. Ebben a bolondokházában, amit pesti közlekedésnek hívnak. Én inkább, ha lehet, motorra ülök.
Pergető
@namihami: Nincs motorra jogsim, de kacérkodok a gondolattal, hogy levizsgázok. Amúgy naponta a Hungárián, ha ez mond valamit! Volt néhány kemény percem már!
namihami
@Pergető: A Lágymányositól a Honvédkórház= kétnapi hidegélelem és egy váltás fehérnemű. Motorral kb. 15-20 perc. És ebben benne vannak a ""profi"" módon összehangolt lámpák is.
Pergető
@namihami: Elhiszem. Örstől a Közvágó híd 40 perc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.