Szabó Tímea eltakarítaná a civil szervezetek ellen háborút indító pártokat és azok képviselőit. Miután kiderült, hogy a civileknek szóló fenyegetés valójában a kormány hivatalos álláspontja, megszületett a hadüzenetre adott válasz is. A civil társadalom és a civil szervezetek ellen háborút indító pártok és képviselők visszaszorításról és eltakarításáról címmel törvényjavaslatot nyújtott be Szabó Tímea. A független képviselő szerint azok az országgyűlési képviselők, akik a független civil szervezetek putyini mintára történő betiltását javasolják,Szabó Tímea eltakarítaná a civil szervezetek ellen háborút indító pártokat és azok képviselőit.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Pedig igaza van Szabó Timeának!
Pártunk és kormányunk élükön a KDNP nevezetű nem létező keresztényekkel verbálisan mindenkinek segít, minden problémát meg tud magyarázni, hogy az nem probléma, hanem siker. Mikor viszont tettekre lenne szükség, akkor eltünnek, mint szürke szamár a ködben, és ráhagyják a civilekre, hogy időt, energiát, pénzt áldozva, oldják a "nem létező problémát". Természeti katasztrófa, hideg, meleg, menekültek, hajléktalanok, betegek, idősek, fogyatékosak, etc. az elsők a civilek, az önkéntesek, akik csatasorba állnak!
Látott már valaki egy képviselőt, a saját választókerületében bármilyen önkéntes, ingyen munkát végezni? Nekem még nem sikerült! Igaz, ha valami nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, akkor megjelentek és osztották az észt, hogy mi miért nem volt jó! Szeretném látni ezt a sok qvazi keresztényt, egy hospice, egy öreg otthon betegeinek segíteni nem a tv kameráknak pózolva! Lehet gumicsizmában TEK kisérettel a gáton osztani az észt, és gátolni a munkát, de a homokzsák töltés már derogálna!
Bocsánat, csak sokan vagyunk önkéntesek, és utálom, hogy csak leszólni tudják a munkánkat! Nem kell tőlük semmi, hiszen azok támogatják zömében ezeket az alapítványokat, civil szerveződéseket, akiknek maguknak is kevés van! Mert minden adományt megadóztatnak, kivéve persze a TAO sporttámogatást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@Pálinkafőző Rézüst: Miért?
Te nem?
Neked magas?
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: kérdésre kérdést?? Nemáááá... :)))))) Tőled kérdeztem valamit. Lehet, hogy nem értetted??? Az nálad megeshet... :))))))))))
teuton
@Pálinkafőző Rézüst: Ne hergeld magad szofosot csak a mocsokert fizetik, nem a valaszokert...
teuton
@Szókrakész: Ennyire futotta az IQ-bol a cikkhez? Na akkor meg nehanyszor ujra kell jarnod az altalanost...
Szókrakész
@teuton: Itt látszik meg milyen sötét, beteg vagy.
Előtte te oltod le a cefrést, aztán te magad csinálod ugyanazt, amiért...

Olyanok vagytok mint a palotapincsik.
Csak falkában mertek ugatni, támadni.
Csak vanúgy hogy egy pitbullt támadtok be, és az kicsit megráz tuiteket, aztán vonyítva menekültök, de morogtok tovább.

Betegek vagytok.
teuton
@Szókrakész: Te vagy a pitbull? Hat ha az IQ-t nezzük, akkor igazad lehet, egy hangosan ugato, harapos, de igen primitiv kutyafajta vagy. Aztan a pitbull le szoktak löni, amikor tamad...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.