Németh Szilárd csütörtöki sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a kormány nagyjából milyen komolyságú emberre bízta a civilek elleni lejárató kampányát. A Fidesz-alelnök volt, hogy nem mondott igazat, volt, hogy a saját korábbi nyilatkozatából kihátrált, máskor meg egyszerűen belezavarodott a szavaiba. Slusszpoén: nem a szervezetek, a vezetőik vagyoni helyzetére kíváncsiak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Szerintem csak kosa-ko'rban szenved... Huszi-tuszi, femkupak, "ezt most veszik?" cimu orokerteku gyongyszemek...Ket ekkora barmot, meg a ket ajtatosmanot, balogot, tomjenzsotit kirakni egy lakatlan szigetre, es addig nem johetnek haza, amig ki nem tisztul az agyuk...:o))))
quadrocopter
Nos, ennyit ér egy egyetem Hélium - és Porcukor Könnyítő Tanszéke, mert ez a hájagyu. maradandóan súlyosan károsodott, beszédhibás és zavart viselkedésű gyűrt fülü, valami ilyesmi szakot végzett, ehhez elég is volt a képessége.
Cicamama55
Magát járatja le a Fidesz, hogy ilyen embereket nyilatkozni enged! Nem ég le a bőr a képükről?! Egyik butább, semmitmondóbb, mint a másik!
nevemnick
Majd akkor csodálkoztok amikor a szövegeitekért több civil szervezet beperel benneteket itthon, és az eu illetékes bíróságán is. Nemcsak a politikai rágalmazásotokért, nyilatkozatokért, hanem az eus pályázatokon elnyert, és ki nem fizetett, valamint az elsíbolt pénzekért is.
Zeta
Na , akkor valaki értelmezze ennek a szépreményűnek a nyilatkozatát!
Valakivel összekellenr ülnie és újra nézni , aki tudja , hogy mit akart mondani.
Aki Én
Ez a fidesz megtestesítő miről nem beszél összevissza? Minél többet beszél, annál nyilvánvalóbb a fidesz maga. Hagyják csak jó sokat beszélni.
Aki Én
Azt vajon felfogta ez az alak, hogy Soros nélkül ma neki sem lenne ilyen jövedelmező, képességeit messze meghaladó állása?
Ugyan soros nélkül fidesz sem lenne, így aztán közmunka sem, de ha mégis, akkor talán ott alkalmaznák.
quadrocopter
na mégeccer:

atlatszo.hu/2017/01/11/bepereltuk-a
-titko-sszolgalatot-az-eltitkolt-soros-tanulmanyert
-orbanek-megint-finkelstein-kottajabol-jatszanak/
dr. prédikátor
Ez az ürge egy zsíragyú barom geci!!!De hát mit lehet várni a fütyisztől, ilyen egyedekre van szükségük!!!
kissé felnőttem
Kormánytisztviselő akkor tessék lemondatni, vagy takaritsák a háttártárba se nem szimpatikus se nem inteligens valahol kilazult az erkölcse nem a disznókról beszélt Magyar emberekről, rólunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.