A kormány ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a 4-es metró építése ügyében – közölte Lázár János csütörtökön Budapesten.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette, hogy az OLAF lezárta a beruházás vizsgálatát, amelyet 2012 decembere óta folytatott, alapjelentése pedig

"nemzetközi baloldali bűncselekményről"

számol be. A szocialista és szabad demokrata városvezetés és multinacionális vállalatok Demszky Gábor volt főpolgármester vezetésével közösen követhették el ezeket – tette hozzá, jelezve, csalás, korrupció, hivatali visszaélés és kartellgyanú is felmerül.

Magyarországot 76,6 milliárd forintos büntetés megfizetésére kötelezné az Európai Bizottság a szabálytalanságok miatt – mondta a tárcavezető, aki egyetértett Tarlós István főpolgármesterrel abban, hogy a bírságot át kell hárítani az ügyben részt vevőkre.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk akkor legyen következetes. Minden ilyen büntetésnél, pénz visszakövetelésnél igen bizony a felelősökön kell leverni a lovettát. Nem sumákolni. Tessenek fizetni. Jut eszembe, a 4 metró szerelvényei a közlekedési hatóságtól addig nem kapták meg az engedélyt, míg a régi kormányzat volt. Miután a fuijjugg beültek a megfelelő székekbe, egyből tökéletesek lettek a szerelvények.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Már engedelmet kérek, de én nem hiszem el, hogy az OLAF alapjelentésében ez igy szerepel, hogy
"nemzetközi baloldali büncselekmény". Vagy most mindenkinek az izlésére bizzák, hogy tetszés szerint behelyettesithetők a pártok, személyek, cégek?!
not me
És miért pont most?

És az ügyben mikor tesztek feljelentést, hogy tarlós nem vezette be a dugódíjat (ami a légszennyezettség szempontjából is fontos lenne), ami feltétele volt az Uniós támogatásnak, és ami miatt vissza kell fizetnünk sok pénzt az EU-nak?

És a 3-as metró "felújított" szerelvényeinek az ügyében mikor tesztek feljelentést?
Korszerűtlen szart vettünk drágán, ami a világon senkinek nem kell.

És a 3-as metró felújításának késleltetése miatt mikor tesztek feljelentést?
Konkrétan veszélyeztetitek emberek életét, és amivel kárt okoztok, mert súlyos plusz pénzekbe kerül a folyamatos vizsgál, javítás.
lusta
Föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk akkor legyen következetes. Minden ilyen büntetésnél, pénz visszakövetelésnél igen bizony a felelősökön kell leverni a lovettát. Nem sumákolni. Tessenek fizetni. Jut eszembe, a 4 metró szerelvényei a közlekedési hatóságtól addig nem kapták meg az engedélyt, míg a régi kormányzat volt. Miután a fuijjugg beültek a megfelelő székekbe, egyből tökéletesek lettek a szerelvények.
Edmond Dantes
Nagyon helyes.Gondolom,hogy egy piszokkal tisztázni akarják végre a Gripen ügyet is.
quadrocopter
@eszegfu: Vigyázz! Lézer mondta, ez egyenlő azzal, hogy betűről-betűre utána kell nézni!
Remélem valamelyik EP-ben üldögélő ellenzéki veszi a fáradtságot és ellenőrzni a Lézer-dumát!
Amint azt tudjuk., a ház/lakásszigetelési uniós határozat is másként szólt, mint ahogy ez a csodagyerek előadta!
papa.49
@eszegfu: Ez csak porhintés, nem csak a metró véget kell böntit fizetnünk, hanem van ott más is , és vajon a lézeres szarágyú kifizeti-e a saját sarát nem hiszem fizet majd a nép, a sarlós is hánykolódik de végül úgy is ő lesz aki elviszi a balhét, mert az biztos hogy a kontár elkurmány nem fogja elvinni!!!
Béla333
Nem mondom, hogy nem történt bűncselekmény a beruházás környéken, de már néhány éve írtam arról, hogy a metró ügy és különösen az Alstom kenőpénzek ügye cca 1 évvel a választások előtt elő fog kerülni.
Bárcsak így lenne lottó ötösöm is...

Ugyanúgy, ahogy 2013 ban jött Simon Gábor és az MSZP ismeretlen eredetű százmillióinak az ügye, úgy most is lesz néhány hasonló ügy, csakhogy tudják az érintett pártok és politikusok, hogy hogyan kell mozogni a pályán, hogy a Fidesz győzzön 2018-ban!
Hellcat
Nézdmár bazdmneg...hogy verték a mellüket mikor gyorsan átadták a metrót választások előtt...most meg még a bűntetést is hárítanátok ti patkányok mi? Bezzeg ha miattatok büntetik az országot akkor is hárítotok...a jó édes anyátok hárítsátok.
Edmond Dantes
Lassan jönnek a választások és belepiszkítana a levesbe az,hogy például már ebben az évben megkezdődnek a Tiborcz féle kastélyok felújításai hatalmas állami pénzekkel,majd az ezekhez tartozó vadászterületek vadászati jogának újra osztása.A nemzet vőjének és Orbán stromanjainak többi zavaros ügyei is is kulminálni fognak 2017-ben.Itt hatalmas pénzeket és disznóságokat kell azonnal eltakarni régmúlt ügyek felmelegítésével,jóllehet,hogy azok egykor már kipukkadtak.Ezért van most 4-es metro,aztán a vörösiszap téma újra elővétele,de lesz ismét Hagyó ügy, Simon ismételt pórázon vezetését is erre az évre tartogatják,sőt Deutsch Tamás anyját is elkezdik hamarosan megfigyelni.A kotta régi,csak a zenekar hamis.
Nessy
Érdekes, a saját hibáik miatti büntetésekről nem szólt a fáma, nem kerestek "bűnöst"!
Jön a választás, megint csúcsra jár az egyoldalú propaganda gépezet!
Ha gond van, akkor méltóztassanak az "emútthétév" problémáit is elővenni! Ja, aztat nem lehet!
Cicamama55
Gondolom pezsgőt bontottak, hogy 7 év vizsgálódás után végre valamit a baloldali kormányra tudnak bizonyítani. Ha így volt, lakoljon a bűnös! De mi lesz, ha a Fidesz "dicső" évei kerülnek terítékre?! Lehet, hogy akkor már senki nem jöhet ide ellenőrizni, mindenkit kitakarítanak!
wagabund
kinél is tesz feljelentést a kormány, és ugye nem ismeretlen személy ellen?...mert az vicc lenne..

nagyon jól tudják a neveket, már csak a híradóképeket várja az adófizetők széles tábora, melyben azt a három-négy ismert személyt láncon vezetik.

a pénz az ablakban, de ha rájuk ilyesztenek, talán előkerül néhány milliárd a Kajmán szigetekről..
human
Pont jókor. Kampány év van. Aztán a választások előtt majd az ügyészség vezetőszáron elvezet 1-2 ellenzékit. A választások után meg megállapítják, hogy semmi sem történt. De hát akkor ugye már mindegy.
kerekkocka
Orrmányos ! Magatokat mikor jelentitek fel hazaárulás, és fűre lépés miatt?!
Szókrakész
"mondta a tárcavezető, aki egyetértett Tarlós István főpolgármesterrel abban, hogy a bírságot át kell hárítani az ügyben részt vevőkre."

De ne csak a szátok járjon.
Egyszer már ténylegesen is történjen meg!!!
Teljes vagyonelkobzás mellett.

Bukjon a Demszky gárda is!!!
Mert loreál.

Aztán jöhet az Alstrom ügy is.

Step by step.

Mi ráérünk.
Most nem kell pénzcunaminak befolyni az államkasszába.
Elég csepegtetve, ilyen apró 50-60 milliárdos tételekben is.
glorianna
@not me: + Gripen, és még sok egyéb...
not me
@glorianna: A lista hosszú, tesó.

Tudod mi az undorító?
Ezek kétharmaddal törvényesítették a törvénytelenséget, és ha nekik mész téged csuknak börtönben.
Ilyen csak csak az harmadik világban van.

Az emberek szabadságra vágynak az elnyomás alatt, orbán egy szabad országból elnyomottat varázsolt Európa közepén.
Kihasználta a szabadság esélyegyenlőségét az elnyomás létrehozására.
orbán G viktornak, meg KELL halnia!

HEADSHOT
wagabund
@human: 16.27.

Tökéletes forgatókönyv! nálad a pont.
wagabund
@Szókrakész: az ötleted(óhajod) nem rossz...csakhát ha eddig nem vezették el őket, akkor ott bizony részesedés-szaga van a történetnek...lehet, hogy osztozni kellett, mint a régi szép szadeszes időkben az autópályák költségén?

amúgy még ma is látható képernyőn egykori szadeszes, aki benne volt az akkori kormányban. Köszöni jól van...ahogy Demszki is, Medgyessy is...és a többiek.

Marhára meglepődnék, ha ezek ugyanúgy lecsapnának a fentiekre(is), mint Molnár Gyulára a választások előtti napon...persze az összes híradó stáb jelenlétében...aztán az lett, ami...
Szókrakész
@Edmond Dantes: A Vörös Iszapot(már a neve is komcsi libsibolsi) soha nem fogják elővenni.
Több okból is.
Másfél évvel a katasztrófa előtt még Orbán is résztulaj volt benne.
Ezt megrendelésre robbantották.
Hogy aztán az egész környéket veszélyes területnek nyilváníthassák, lezárhassák.
És pont véletlen a lezárt területen vannak az atomrakéta silók.
a katasztrófa után pár nappal Szerbián keresztül már meg is érkeztek az izraeli atomrakéták.

Mellette Gyurcsányt is elő kéne akkor szedni.

És folytathatnám.

Na ezért nem lesz soha a menün a Vörös Iszap(Október ZRT) "katasztrófa".

Tiszta einsteini.
Relatív minden.
Nekünk katasztrófa, nekik csak eszköz a cél eléréséhez.
papa.49
@Szókrakész: Gondolod hogy a ,,kalapos hölgy,, véletlenül emlegette a 70-30 % szerintem biztos hogy nem!!!
Szókrakész
@papa.49: Egyértelmű, most már bizonyított!
glorianna
@Szókrakész: No, ez is csinos kis konteó.
papa.49
@Szókrakész: Ezért szoktam mondani, hogy az összes politikust akik 1990 óta hatalomba voltak mindet becsukni legalább 100 évre, egyik se úszhatná meg!!!
Szókrakész
@glorianna: Aranyom!!!
További csipkerózsikás jó éjszakát.

Tente baba tente!!!
kisrigó
@eszegfu: Nekem is megütötte a szemem, hogy "balodali nemzetközi bűncselekmény". Mi van?! Szemrebbenés nélkül a képünkbe hazudik már megint ez a sunyi nimand! Persze, hogy tudja, hazugságot terjeszt. Azért is aljas dolog tőle, hogy visszaél a sok tájékozatlan, abban szocializálódott, hogy "biztos úgy van, ha mondják" ember hitével. Ezt mondom anélkül, hogy lenézném a Mari néniket, de sajnos tapasztalom, hogy mennyire félrevezethetők.
lusta
Az OLAF a 2006-2015 közötti időszakot vizsgálta. Most megtudtuk Lézer Jankótól, hogy a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk baloldali nemzetközi bűncselekményben vesz részt.
Béla333
Most éppen Horváth Csaba magyarázza az ATV-ben, hogy miért nincs semmi köze az egészhez az akkor éppen kormányzó MSZP-nek és az SZDSZ-es főpolgármesternek!C
Cinikus hazug banda! (Ezek is!)
Béla333
Hasonlóan a Gripen kenőpénzekhez vagy éppen az autópálya felülszámlázásokhoz, a Fidesz-MSZP közös parkolótársaságokhoz, és egyéb hasonló bűncselekményhez valószínűleg csak az angolok állapítják meg, hogy az Alstom üzlettel kapcsolatban nálunk korrumpáltak embereket, szervezeteket, de nálunk Polt majd bejelenti, hogy mindez bennünket nem érint. (Mint ahogy a Gripen ügyben volt pofája megtenni a svédek felé!)
Mi meg mindannyian mint a birkák csak nézünk ki a fejünkből és kérünk még egy felest...
eszegfu
@kisrigó: 21:40 Azért azt meg kell hagyni, hogy a Fidesz minden negativumot "remekül" magyaráz... ehhez értenek igazán!:( De remélem: egyre kevesebben hiszik el minden gondolkodás nélkül!
Zeta
És akkor nem beszéltünk a a fidesz székháztól az olimpiáig semmiről, ez az elmúlt 27 év. Hát ennyi.
Béla333
@Zeta: 10.06
Nem vagyok jogász, de tudomásom szerint ahogy telik-múlik az idő a politikusaink köztörvényes bűncselekményeitől számítva, úgy szépen avulnak el a cselekedetek büntethetőségei.
Amíg ezek maradnak egymást váltogatva hatalmon, addig nem lesz egy "elit" beli sem lecsukva, csak pofázunk róla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.