Mivel halálos fenyegetéseket kapott, nem kell személyesen megjelennie  büntetőpere tárgyalásán László Petrának, az N1 tévé volt operatőrének.

A vádlott „zárt célú távközlő eszköz”, azaz videotelefon segítségével jelentkezett be saját tárgyalására egy elkülönített igazságügyi helyiségből – tudósít a Magyar Nemzet.

A sajtó nem is lehetett bent a nő kihallgatásának azon részén, melyen jelenlegi foglalkozásáról, tartózkodási helyéről kérdezték.

László Petra ellen az eljárás garázdaság vádjával folyik, mint ismeretes, az operatőr 2015 őszén menekültek felé rúgott Röszkén, legalább két gyereket el is talált.

Videó a nagy port kavart esetről:

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Az ilyen petrák mindig megtalálják a maguk ellenségét akibe bele rúghatnak. Tegnap a migránsok voltak az ellenség. Ma már a civil szervezetek. Holnap ki tudja kit rugdos meg a kormány és a petra féle réteg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
krumpli
Le lehet higgadni 'sorosagymosottak'.
Kapott három év felfüggesztett azt Hali... :)
Manhattan
@krumpli: Kínodban már anyázol? Te szerencsétlen...
bence
@krumpli: ! Ki beszélt itt Sorosról ? És egyáltalán kit nevezel agy mosottnak ?! Na öblítsd ki a pofádat és gondold meg hogyan beszélj !
moareka
@krumpli: Ha nálad ez a hazaszeretet, hogy honfitársaidat elküldöd a jó büdös frászba, na akkor ez a haza nem kér belőled!!!
krumpli
@moareka: " Egy mocskos szemétláda!...
Mocskos szuka, fosson csak élete végéig!
nem csak a lábát, de a gerincét is eltörném.
Ez nekem jött : @krumpli: mi az hogy ti, is te vadbarom.? hö...te majom, olvasd el mégegyszer, vagy kérj meg valakit, hogy lassan olvassa fel neked...
anyád kérd meg, talán segít a hülyegyerekének..
te egy igazi fasiszta vagy...
TOMBOL A KULTÚRA A PROPIN.
Kár hogy édesanyád nem nyelt le. :D :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.