Egy kisgyermekes anyuka csirkemellet vett szerdán a balatonfüredi Tescóban. Amikor elkezdte feldarabolni a húst, olyat látott, amitől az érzékenyebb gyomrúakat rögvest elkapja a hányinger.

Szandra képeit a 444.hu tette közzé, íme egy közülük:

Ilyen gusztustalan dolgot még nem találtak Tesco-s csirkemellben

A Tesco így reagált az esetre:

... belső elváltozásnak nem voltak látható és érzékelhető külső jelei. Sajnos, mivel az elváltozás a csontozásig/darabolásig nem látszik, ezért a probléma még a többszörös állatorvosi ellenőrzést magába foglaló gyártási és előkészítési folyamat során is nehezen szűrhető ki.

Az áruházlánc közleményében leszögezi, a vágóhidakra érkező csirkék kizárólag állatorvosi igazolással érkezhetnek a vágóhidakra, majd ott újabb állatorvosi vizsgálatokon esnek át, és csak ezt követően kerülhetnek értékesítésre, azonban az ilyen jellegű, a szervezet által elhatárolt, ún. „eltokolt” elváltozások a gondos ellenőrzés ellenére sem észlelhetőek.

természetesen visszafizetjük a termék teljes vételárat és kompenzáljuk az okozott kellemetlenséget, amiért ezúton is elnézést kérünk

- írja a Tesco.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Villon
Biztosan beletette egy óvatlan pillanatban a Tesco!
egyemberke
Azt hittem, szilikont találtak benne...
namihami
Készen csomagolt árut kap. Ha egyenként meg akarná nézni, ellenőrizni, akkor ki kéne bontani. Akkor pedig az lenne a NÉHIB baja.
Becsületes, korrekt elintézési mód. Nem ismerem a gyártó technológiáját, de ha, miként a vevő írja, ő is csak a felbontás közben vette észre, akkor ez egy sajnálatos eset, de egyedül a csirke a hibás, amelyik ilyen mellet növesztett. Vicc nélkül: nem öröm, de ilyen előfordulhat. (szerintem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.