Kedd óta van terítéken a civil szervezetek ügye, Németh Szilárd aznap ugyanis úgy fogalmazott, el kell takarítani őket innen.

Kovács Zoltán kormányszóvivő most még messzebbre ment: az ATV-nek pénteken kifejtette, szerinte bebizonyosodott, hogy szervezetten küldenek több száz embert a kerítésre. Amikor a műsorvezető megkérdezte, mindennek köze lehet-e a Soros György-féle "álcivilekhez", Kovács meglepő választ adott:

Abszurd koalíció látszik kialakulni. Hogyan lehetséges az, hogy magukat emberjogvédő vagy civileknek nevezett emberek ezekkel a terrorista vagy embercsempész szervezetekkel akarva-akaratlanul cimborálnak vagy együttműködnek?

A kormányszóvivő egyébként maga is Soros-ösztöndíjjal tanult.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na most süllyedtél le a Kósa meg a Rezsi Szilárd szintjére.
Igaz, eddig is csak 1 fokkal voltál felettük te tartalékos hadibarom !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Tojáska, ekkora baromságot még a rozsomák rezsibiztos és a tündérlala sem mondott még. Te hülyébb vagy mint a sokévi átlag.
Addig örülj míg nem úgy lesz, de ha így folytatjátok, akkor nem tenor, hanem kiűzetés fogja utolérni a díszes társaságotokat.
Macskaszem
Talán kezdjék a civilbasztatást a cöffögőkkel. Csak a hitelesség kedvéért.
Nessy
@Horizont: nem tudod, miért erre gondoltam én is első olvasatban?
Holnap a dohányosok, holnapután a nyugdíjasok, aztán mindenki aki nem az ő hívük terrorista lesz kis hazánkban? Na, legalább lesz ki ellen harcolni Orbánnak!
nyanya001
Na most süllyedtél le a Kósa meg a Rezsi Szilárd szintjére.
Igaz, eddig is csak 1 fokkal voltál felettük te tartalékos hadibarom !
nevemnick
@Horizont: érzik, hogy valami nem stimmel. Kapkodnak ide-oda, de ez nem baj, ezzel ássák alá a ,,fülkeforradalmat". Van egy olyan gyanúm, hogy a közeljövőben borul a bili. Hál Isten van egy két egybites suttyó a berkeikben aki tesz róla.
De hova tűnt kósa lajoska?

:D
quadrocopter
Na látjátok, így néz ki 70 kiló, gondozásra szoruló, narkóreklám!
Eladott Ország
"Kovács Zoltánnak hívták az igazságot, vagy a hasítást. Diszkréten borostás spontán ­szkinhed fejű figura,a magyarok szégyene, értelmet tükrőző szemüvegben, elszántan, meggyőződéssel teli puttonnyal. Demokraták – úgy általában, ahogy Kovács Zoltán erre hivatkozik – jogállamban és demokráciában vannak. Magyarországon bátor civilek és nem civilek, közéleti szereplők, művészek, újságírók, bloggerek, öntudatos polgárok vannak. Egyenként. A demokráciát mindenki magában hordozza, aki hisz benne. Így tudjuk megvédeni és majd összerakjuk, amikor lehet, amikor már nem tudja eltiporni a hatalom. Tehát Kovács Zoltán kormányszóvivő propagandaszövege ennyit ér, mint az egész kormány. Olyan is. Hazug, sunyi és ócska. És már egyre többen érezzük, mennyire bűzlik."
Hellcat
Bizonyám!!! Lásd csak...CÖF -> Fidesz -> Pharaon -> terrositák!!!
quadrocopter
Fogadjunk, hogy jövő héten minden valódi civil szervezetnél "spontán házkutatása" alkalmával, találnak egy-egy kalasnyikovot, valamint Orbán-karikatúrákat a pintér- szorgalmasok!
kulabombaafityiszre
Ez a soros féle civil szervezet meg különösen sok terroristával állt kapcsolatban.
Különös tekintettel a fideszes terrorista sejtre.
Mi sem bizonyitja jobban eredményességüket,minthogy 2010 óta merénylik az ország lakosságát.
Cicamama55
Nekem az az érzésem, hogy ők konkrétan tudnak valamit, csak valami miatt nem hozzák nyilvánosságra. A migránsozást is elkezdték 1 -2 évvel azelőtt, hogy mi is megtapasztaltuk azt. Mondjuk akkorra már Phraon úr is elfoglalta kis hazánkban a búvó helyét. Mert hogy neki az egészhez köze volt azt én borítékolnám! Ezek a szálak nagyon összefonódnak.
CsipkeRózsa
@Horizont: most a civil szervezetek elleni hadjárat a program, Orbán kiadta az utasítást a hadüzenetre. Ő csak háborúzni szeret.
volvós
@quadrocopter: 17:34
Hát milyen legyen egy kocsog ???
Pálinkafőző Rézüst
Ennyi fideszes elmeroggyantat...:)) És ezek Soros csecsén (jó estben) lógtak! Hungarikum!!
Köb Jani
Talán ezt az állítást nem kellene, komolytalanul venni senkinek, szervezkedés a tömeges megmozdulások nem az ártatlanságukat igazolja!
cs.n.
Hülye, a No Borders-nek mi köze a magyarországi civil szervezetekhez? Koalíció, meg a lóf*szt, az. Sorosfóbiás idióták vagytok, akik szerint mindenki gaz imperialista ügynök, aki nem tapsol nektek. Vagy gyurcsányista nemzetellenes hazaáruló. Középút nincs.
solidedge
A civil szervezetek (persze nem a CÖF) összemosása a terroristákkal azt a cél szolgálná, hogy egy lapon említsük őket. Ez a kormányzati (Hablaty, bocsánat Habony) féle propagandaháború szerves része. Gusztustalan, hányinger keltő, magán viseli az emberségből kivetkőzött Fidesz jegyeit. Aki pedig egyetért Kovács kijelentésével az elhülyülés utolsó stádiumában van.
eugen4402
Rossz belegondolni: a kormányfő tanácsadói között már nincs egyetlen épelméjű egyén sem..? Megjegyzem, nem hittem volna, hogy a párizsi tömegmészárlást a TASZ hajtotta végre, de hát holtig tanul az ember, lassan mindenre fény derül...
justhpeter
Amnéziás bugris az egész fideSS. Most a civil szervezetek, aztán a civilek. Utána nem is jöhet más mint az amnézia, hiszen ha nem lenne ez a betegségük, akkor azt is felismernék, hogy 2018-ban a terroristának minősített civilek fognak szavazni. Olyan hülye terrorista még a civilek között sincsen, aki majd a harc után a fideSSre szavazna !

S ha már idáig eljutottak, akkor a "sok lúd disznót győz" ige értelmén is elgondolkodhatnának. Még akkor is, ha ebben az esetben a disznó hatalmasnak érzi is magát.
Villon
@Köb Jani: A szervezkedés sokféle lehet, mint ahogy a tömegmegmozdulás is. Ezek lehetnek békések kevésbé békések tiltakozóak, kiállóak valami ellen, vagy valami mellett.- namost.- Ennek a kormánynak Te vagy a céltáblája, ugyanis azokat, akik képesek fogalmakat is értelmezni, azok önálló gondolkodásra is képesek. Viszont Téged és a hozzád hasonlókat tényleg komolyan kell venni. Helyrehozhatatlan kárt vagytok képesek okozni.
papa.49
Gondolom ezt fél egykor mondta, és egyre hülyébb lett))))))))))))
Villon
Kovács Úr! Ha tudomása van terrorista összeesküvésről, vagy bármilyen terror szervezkedésről, kérem forduljon a megfelelő, ezeket a cselekményeket elhárítani képes hatóságokhoz. Legyen a szervezkedő, vagy abban résztvevő bárki. Akár kormánytag, ellenzéki képviselő, magánszemély, vagy civil szervezet.
Gyuri Géderről
Lehet, hogy a CÖF - re gondolt? Először azok hoztak be lengyel függyösöket.
Nessy
@Horizont: Ott viszont dolgozni is kellene ám, mert a szavazóik ennyi léhűtőt nem tudnának eltartani. Igaz, ha előadják a tavalyi lopott holmit pár évig nincs gond.
simmering73
Ti cimboráltok az ördöggel, te kotonszökevény.
papa.49
@Horizont: Miért akarsz velem kitolni, inkább menjen felcsutkára oszt ott óberkodjon!!!
Yoda69
Kovacszoltan pharaonnal Ki cimboralt ? Erre adj valaszt te nagyon tusko
human
@Horizont: Ide ne küldd, ha kérhetem. Kössz!
Cefi
Kormányszóvivő: a civilek a terrorszervezetekkel cimborálnak.

A nép: a kormányszóvivő pedig bünözökkel cimborál.
dr. prédikátor
Te húgyagyú geci!!! Te meg az anyád retkes 3.14 csájával kokettálj!!
eszegfu
Csak próbálom megfejteni: miért is kell ennyi ocsmányságot kitalálni a civilek ellen ahhoz, hogy törvényt hozzanak ezen szervezetek vezetőinek vagyonnyilat tételére?! A Soros alapitvány civileknek juttatott pénzéhez esélyük sincs, az Ökotárs pénzeihez szintén (Norvégia, Liechtenstein és Izland pályázat utján adja nekik). A civil szervezetek szintén csak pályázat utján juthatnak ezekhez a pénzekhez, sőt éves beszámolójukat ujságban, vagy a honlapukon nyilvánosságra kell hozni, mint ahogy azt is mire használták fel (amit persze adott esetben számlákkal, bizonylatokkal tudnak csak igazolni). Összességében elmondható, hogy mind a bevételük, mind a kiadásuk nyilvános. Ezek után csak arra gondolhatok, hogy minden és mindenki "utban" van, akik nem az ő füttyszavukra táncolnak... tartanak a civilek 1-1 szervezett eseményétől (nem lehet tudni hová "fejlődhet"), igy jobbnak látják végleg "kitakaritani őket".:(
papa.49
@Horizont: Természetesen elfogadva)))))))))
eszegfu
@Horizont: Amit irsz, az is egy lehetőség... .. Csak még annyit a "humor" kedvéért: elolvastam a CÖF szöveges év végi értékelését, melyben többek között (na nem szó szerint!) szerepel: többször irtunk levelet az EU-nak migráns ügyben, mely kérésünk több esetben is meghallgatásra talált...vagyis az EU azt tette, amit a CÖF javasolt!:)) Elolvadtam a gyönyörtől!:)))
eugen4402
Vannak mocskos munkakörök, mindig voltak...
Azt nem értem hogy este elalvás előtt mire gondol egy "szónok", aki ekkora baromsággal lepi meg a közvéleményt nap közben. Valami szégyenérzet...?
Köb Jani
A tolvajok sem közlik, hogy lopott az árú! Rejtve, fedve továbbítják azt, a sötétben bujkáló személyeknek! Még nem jött el a felvilágosultság kora, addig maradt a bujkálva történő pénzért mindent tevékenység!
eugen4402
@Horizont: Már én is haragszom Sorosra... Azt hiszem, ezt a fiút is ő taníttatta...
kissé felnőttem
szóvívő ti meg pénzmilliókért bárkivel és ki kiabál? akinek a háza ég, ugyhogy kéretik elcsendesedni, tultelitődik a hazugságspirál is
magyarbakancs
A Fáraóval kivel Orbán veje üzletelt és keresték terrorizmus finanszírozásért az nem gond?
Valaki segít mert mondjuk van emberség benne a migránsokon,jogi tanáccsal élelemmel az terrorista.
Igazi veretes @ülyevagy apám.
eugen4402
@Horizont: Képzelj el egy sötét sikátort a külvárosban... Éjfél elmúlt, egyedül mész hazafelé, és akkor szembe jön veled az öregúr, arcán kéjes vigyor, és egy elemlámpával az álla alól világosítja a felette lévő portrét... Még én is berezelnék... :-)))
nyanya001
Nem mindenki bratyizhat a Pharaon nevű ujjlenyomat nélküli kétes egzisztenciájú
milliárdossal ... ez csak az Orbán kiváltsága.
human
@eszegfu: 9:02-re. Én meg írtam Orbánnak, hogy reggel keljen fel a nap és láss csodát, nem elintézte? Mégis csak nagy ember ez az OVi.
human
@eszegfu: Egyébként többször rajta lehetett kapni Orbánt, hogy az EU által már korábban felvetett megoldásokat itthon a saját ötleteként tálalja. Ilyen például, hogy a migráns válságot azzal kell megelőzni hogy a fejlett országok komolyabb befektetéseket vagy technológiákat, módszereket visznek külföldre, hogy ne akarjanak az emberek eljönni otthonról. Ez is EU ötlet volt. Érdekes mód az EU-s ügyészség ötletét már elutasítja a felcsúti ramszesz.
eszegfu
@human: Ja, hát igy könnyü!:) Biztosan szépen kérted... na meg nem tudta, hogy Te is "ellenálló" vagy, esetleg "partizán".:))) Tudod mit?! Én is kérem tőle, hogy ne Paks2 legyen, hanem mondjuk naperőmü... és közben "kántálom": éljen M.o., éljen O.V... ez tuttira bejön szerintem!:))
eszegfu
@human: 11:50 Még O.V. sem "tökéletes" ezek szerint!:) Most viccen kivül... nincs olyan szó, amivel kulturáltan jellemezni lehetne.
human
@eszegfu: Orbán bűne nem elsősorban az ellopott milliárdok, hanem a rombolás amit a társadalomban véghez vitt és véghez fog vinni a jövőben. A rendszerváltás óta ennek a népnek szellemileg fejlődnie kellene. E helyett megyünk vissza a sötét középkorba.
Nagy Mária
Érdemes megfigyelni, mikor kósa és más agyhalott szóvivők, alelnökök bejelentenek valami orbitális marhaságot, mindenki ráugrik. Ami a normális józan észnek ellentmond, azon napokig el tudunk rágódni, mert nem hisszük el, hogy ennyire hülyék. Pedig nem! A normális emberi reakcióra alapoznak, s igenis valahol nagyon okosan csinálják, mert mire lerágjuk a csontot, visszavonhatatlan eladások, megvételek, bezárások, közbeszerzések történnek a háttérben. Így pillanatok alatt kerülnek milliárdok orbán és körének zsebébe, s az emberek ezeket már rezignáltan, egy mély sóhajtással veszik tudomásul.
Nem vagyunk még eléggé résen! Át kell vennünk ezt az aljas logikát, mert így lopják ki már a szemünket is.
Nagy Mária
@Horizont: Látod, még mindig nem látjuk át őket mit-miért. Nem vagyunk képesek ilyen aljas módon gondolkodni. Pedig, ha mi nem változunk, mindig egy lépéssel előttünk járnak.
Piros pont neked, mert te legalább valamit megéreztél. :)
dr. prédikátor
Nem értitek a lényeget???Azt a pénzt amit a civil szervetek kapnak a viktor szopkin és bandája NEM tudja lenyulni!És ez a legnagyobb bajuk!!!Bezzeg ha hozzá férnének nem volna semmi gond a civil szervezetekkel.
eszegfu
@Nagy Mária: 13:47 Elvileg teljesen igazad van! Csakhogy egy "normálisan" gondolkodó ember nem képes megváltozni, azaz nem képes átvenni "ezt az aljas logikát". Én nem is abban látom a bajt, hogy itt mi, vagy bármely közösségi oldalon "rágjuk a csontot", hanem hogy u. ezt teszi a teljes ellenzék is. Nekünk jogunk van véleményt nyilvánitani, persze csak akkor, ha a hirekben halljuk, olvassuk...már ha eljut hozzánk... de nem tudunk sajtótájékoztatót tartani, ahol elmondhatnánk a legujabb "tervüket". Azt kell mondjam, hogy az ellenzékben is a fejétől büzlik a hal. Az ellenzék védelmében meg: pl. hogy a fenében lehet minden lépését figyelni a kormányoldalnak?! Mert ugye azt, hogy csak "jegelik a letelepedési kötvényt" onnan tudható, hogy nem jelent meg a Magyar Közlönyben, vagy a Te linkedben szereplő eladásról meg a Nav árverési oldalán tájékozódhatunk...egyszerüen nincs annyi szem, amennyi képes lenne böngészni állandó jelleggel a közlönyöket, árveréseket. Vagy tudtuk, hogy több intézményt összevonnak, és igy lett pl. az OEP-ből Nemzeti Egészségbiztositási Alapkezelő csiri-viri honlappal, csak éppen az nem derül ki hova kell küldeni a táppénzes papirokat. Tehát mire az egyszerü ember szembesülne bármilyen "ujitással", addigra már késő, nem tehet semmit.:(
egyvandor
Amikor én ezt a pofát meglátom mindig eszembe jutnak a terroristák. Valahogy nem tudom róla elképzelni, hogy normális ember legyen.
Nagy Mária
@eszegfu: Tudom én, hogy ez amit most észrevettünk, csak csepp a tengerben. De egyre inkább gyanús volt, hogy minden ilyen psziho hír után Mészáros nagyúr, Tiborcz vő vett, vagy megnyert valamit. Alapból az én agyam sem erre van beállva, de van egy jogász és egy újságíró fiam, akiket bizonyos tranzakciók személyesen is érintettek, s olyan dolgokat mondtak el, ami egy hír hallatán másféle gondolkodásra késztetett.
Egyvalamit el kell ismernünk, valaki a tanácsadói körből nagyon okos és jól ért a kártyák keveréséhez. Gondolj bele, ha két fedőt összecsapnak a hátad mögött, önkéntelenül is arra figyelsz, közben a besurranó tolvaj mindent elvihet.
Ezért nagy baj, hogy az ellenzéket ennyire sikerült megosztani, mert tényleg nincs annyi szem, gondolkodó fej, hogy minden lépést előre lásson.
Én már annak is örültem, hogy a Professzorok Batthyány Köre (ahonnan pedig az igazi nagy koponyák kiléptek) lájtosan ugyan, de megszólalt.
eszegfu
@Nagy Mária: @Horizont: Egyetértek Veletek! Én csak annyit akartam kihozni belőle, hogy mi, az emberek a kritikánkon kivül, egy erősebb ellenzék, vezető nélkül nem tudunk semmit sem tenni... max. a környzetetünknek "nyithatjuk fel a szemét"... ami szintén csak csepp a tengerben, de ezt sem szabad lebecsülni!
human
@Nagy Mária: Hát mondjuk pont tegnap adtak el töredék áron egy luxusszálló melletti irodaházat. Illetve csak majdnem biztos, mert valamiért a licitálás utolsó másodperceiben a licitáló oldal összeomlott. Így nem tudható biztosan ki és mennyiért vette meg. Micsoda véletlenek vannak.
444.hu/2017/01/14/elo-most-arverezik-el-az-alulrol-indulo-allami-irodahazat
Nagy Mária
@human: Ejnye-ejnye! Nem figyeltél!
Éppen ezt a hírt próbáltam minden oldalon tolni.
Bünti: Olvasd vissza a tegnapi napom! :)
kukac50
A Fidesz meg eladja a letelepedési kötvénnyel az országot terroristáknak!
Orbán még a szomszédjába olyan embernek is lehetőséget adott ház vásárlásra aki a terroristákat támogatta. Most azt mondják meghalt,szerintem Orbán vejét kell figyelni kiderül,hogy él.
Ki hatalmazta fel Orbánt,hogy eladja a NÉP vagyonát képező kastélyokat, földet értékeket?
evacica
Ez az ember aki civil szervezet pénzén /Soros Alapítvány/ tanult hogy tud ilyen orbitális hülyeséget mondani?! Hogy nem sül le a képéről a bőr, igaz ezek azbesztet hordanak bőr helyet. Gátlástalan hazug banda!
JAJMÁR
Nagy emberi manipulátorok ezek! Aki változást akar, és felgöngyölíteni, majd eltakarítani a mocskot, az Botka mellé áll!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.