20 százalék feletti áremelkedés sem elképzelhetetlen a közeljövőben a pékségekben, ráadásul később további drágulás sem kizárt. Az év végére akár harmadával is többet kérhetnek el a boltokban egy kiló kenyérért. A minimálbér emelése miatt kényszerülnek sokan drágábban adni a kenyeret, azonban ezt a pékségek harmada várhatóan nem tudja majd kigazdálkodni, így 600-ból 400-ra csökkenhet a péküzemek száma az év végére – írja a penzcentrum.hu.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Megint ez a " brutális "...
20-30 Ft az még szerintem nem
brutális, csak egy kicsit sok(k:-(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jankó321
@aremy: "Érkezik az idei első megemelt nyugdíj
Csütörtökön kezdődik az 1,6 százalékkal megemelt nyugdíjak kifizetése - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára Budapesten."

24.hu/fn/gazdasag/2017/01/12/erkezik-az-idei-elso-megemelt-nyugdij/
Nessy
@aremy: Az MNB számítása szerint 2,3 % lehet az infláció, Amikor a 0,9 % emelés miatt reklamáltak, akkor Orbán "kegyelméből" 1,6 % lett az emelés, amit maga Orbán jelentett be.
Ez akkora emelés, hogy nem is tudom, most a Bahamákra, vagy a Svájci Alpokba menjek nyaralni. A Járdaszigetek valószínűbb!
aremy
@jankó321: kösz de nekem ez hír nem jött be.lehet hogy azért mert nincs hír értéke. de az 1.6 hogy aránylik az ő általuk 2.6% ra jelzett inflációhoz.
karma1
@aremy: Lett,... A 0.9 % nagyon sok embernek bokte a szemet, es nem sokkal kesobb a meghirdetett 0.9 %-ot 1.6 %-ra modositottak... De persze ez a tenyleges inflaciot sem fedezi, csak a kozmetikazottat. A statisztikai kozmetikusok szerint nincs inflacio , illetve 1.6 % alatt merheto, igy verik a melluket, hogy a nyugdijak megtartjak a realertekuket. (Meg a loszart...)
jankó321
@aremy: Nézd, a fidexes matekban nem tudok neked segíteni, mert én még az átkosban tanultam a matematikát, Már a PISA tesztemet is az Sztk laborban értékelik ki.
:-)))
magyarbakancs
Indok mindig van egy kis ár emelésre.
Azért mert sok a búza,vagy kevés a pék,vagy mert esik a hó.
Vagy azért mert emelni akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.