A Momentum nevű új politikai mozgalom népszavazást kezdeményezett a budapesti olimpiai pályázatról. A főként fiatal értelmiségiekből álló csapat párttá alakulva a politikai tér jelentős szereplőjévé szeretne válni. Az elnökükkel, Fekete-Győr Andrással és Orosz Anna vezetőségi taggal folytatott beszélgetésünkből kiderül, hogy miért veszélyes az olimpiarendezés hosszú távon, és milyen kérdésekre nincsenek még válaszaik, valamint az is, hogy milyen meséhez hasonlítják a Momentum sztoriját.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aki szerint 2024-ben Magyarország még nincs felkészülve többezer milliárdos olimpiára az itt támogathatja a népszavazást pénzel vagy szabadidejével:
nolimpia.com/
Béla333
Hajrá! Szurkolok nekik! Úgy tudom párttá szeretnének alakulni!
Úgy kellenek az ilyen kezdeményezések, mint egy falat kenyér!
eugen4402
A Fidesz-fiúk ősei lókupecek lehettek... Ezek mindenben az nyerészkedés lehetőségét keresik, és rendszerint meg is találják. Legyen szó külpolitikáról, újságírásról, vallásról, vagy sportrendezvényről, bármiről. Ők az életünkkel is kereskednek, hungarikumként árulják a "magyarembert", és a magyar hazát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.