November 2. és április 30. közt már csak hétvégenként jár a felcsúti kisvasút, akkor is csak 10 és 16 óra között – derült ki a hivatalos nevén Vál-völgyi Kisvasút honlapján közzétett felhívásból, írja a hvg.

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól kikért adatokból már korábban kiderült, októberben hat olyan nap is volt, amikor egy jegy sem kelt el a kisvasútra. Ezek kivétel nélkül hétvégére estek, hétvégenként három számjegyűre emelkedett az utasszám.

Már csak hétvégén döcög Orbán kisvasútja

Az alacsony számok már a tervezéskor borítékolhatóak voltak, a vonal mégis kiépült 850 millió forintból, uniós források felhasználásával. Korábban Mészáros Lőrinc és Orvbán Viktor is utalt rá, hogy a vonal Bicskéig történő meghosszabbításával javulna a kihasználtság, ez azonban lekerült napirendről.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Na és így hogy fog ez mégis megtérülni? Bezzeg a 4es metró szét van szedve hogy jajj hát túlhazudták az utasforgalmat...
bakegya
SÍNRE TETTE A NARANCSTÁLIB A MAGYAROK JÖVŐJÉT AZ MÁR BIZTOS!!!
Zeta
A nagy érdeklődésre való tekintettel!!
egyemberke
Ráadásul még döcög is? Milyen alépítményt gányolt a kivitelező? Ki is lehet?
nezelodo
Azért nem visznek el a rendőrök, ha hét közben esetleg gyalog én is végigdöcögök a pályán? Azt előre megígérem nem nyomom le egyszer sem a főméltóságú úr kertkapuján a kilincset! Vagy így is kockáztatom a testi épségemet?
human
Csak a hétvégéjüket áldozták fel a Cöfösök a forgalom oltárán? Hát milyen orbánisták ezek?
Nessy
majd ha meghosszabbítják, száguldani fog, mint a magyar gazdaság!
nemkati
Az "Orvbán Viktor", az freudi elszólás?
justhpeter
A zUnió legnagyobb örömére. Majd visszakéri a részét.
kkalman
@Cefi: ma, 19:54 A Matuska a viadukt "nagymestere" volt. A játékvasúthoz nem építettek viaduktot.
vadsanca
...Majd eljön az az idő amikor havonta-, évente egyszer és a végén elveszik a süllyesztőben.
Várható volt.
Lepényleső
Jövőkép? Már csak hétvégén döcög ovi kisvasútja,s már csak egyedül ül rajta,de mosolyog,hisz megvalósult gyermekkori álma?
Cefi
@kkalman: Ok. De a szellemisége... egyébként simán lehetne ott is viadukt. Három-négy ovis két nap alatt simán megoldaná.
Peller Anikó
@Lepényleső: focilabdát akart és kisvasútat karácsonyra. Háát, ez lett belőle.
karma1
@nemkati: Ugyanerre gondoltam,... orvban... Ezert a Rakosi idokben akasztas jart, szabotazsert...Regi szep idok...:o))))
kisrigó
Mi lett volna, ha olyan kisvasútra költik ezt a pénzt, amit valóban használnak a kirándulók! Igaz, hogy azok nem a fényestekintetű kertje alatt járnak. Sajnos nálunk ez a fő szempont, nem az észszerüség. Esetleg a vasúti kocsikat végre kimosták volna a mocsokból, mert amit takarítás címen végeznek, az szégyenteljes maszatolás. Tudom a "Brüsszel" cimkézi a pénzeket, de mi lett volna, ha módosítást kérünk? Ja, hogy nincs haver, akinek takarító cége van?! Szólni kellett volna a "köpcösnek", akarom mondani mészáros lölőnek!
bakegya
@quadrocopter: ...és folytathatja...kicsinál ez a teknős minket!(nem csakkk EURÓPÁBÓL)
BELÜGYESEN VALÓSÁGGAL MINDENT LEBETONOZOTT A "TEKNŐS",a pereputty röhög a markába!...fogékszer,igazgyöngyhalászat,csokizaba,pompa minden szinten,vadászat,hajókázás,de a MAGYARORSZÁG LAKÓSSÁGÁNAK FELE NYOMORSZINTEN TAPOSHATJA A HAVAT,PEDIG CSAKKK HÚSZ CENTI ESETT!!!
Semmiből nem tanul a hülyére vett magyar,tovább eteti ezt a büdösbandáját Felcsút fenegyerekének!!!
namihami
Terjesszék ki a Bözsi-utalvány érvényességét a kisvonatra. Akkor a nyugdíjas-fanok megtöltik a vonatocskát.
Vagy minden hónapban kapjanak, (persze a Bözsi-utalvány széthordásával azonos módon terjesztve) Kisvasúti Erzsébet Utalványt.
És máris tolong a nép az Orbánhokkaidon.
Béla333
Majd ezért a nyomorult kihasználatlan kisvasútért is megkapjuk a milliárdos büntetést az OLAF-tól az biztos. De lehet hogy majd csak 2018 után...
papa.49
Minden 5 éves fiú ,,igazi foci labdát, és kis vasutat szeretne karácsonyra,, ez a takony megrekedt ezen a szinten, csak az a kár hogy nem a szülőcsatornában reked meg, most mennyivel kevesebb bajunk lenne)))))))))))))
gazdag dezső
Gratulálok az elbaltázott beruházáshoz ! Amikor nincsen elég pénz az egészségügyre,a nyugdíjak megemelésére ,de pénzek vannak stadionokra ,Felcsútra ,... Ennek az ilyen kormánynak pusztulnia kell,és a börtönbe velük teljes vagyonelkobzással,de még az is kevés lenne.Talán ha lenne akkor a kivégzés az ilyen tolvaj kormányra a tagjaival együtt!!
gazdag dezső
Sajnálom ,de Gyurcsány sem való másra csak az akasztófára,és nem értem ,hogy mit keres még mindig a politikában.Felhalmoztam több milliárdos adósságot !!Alig van mögötte szavazótábor,hát akkor kinek,és miért játszik még mindig .Normális ???
Jozefina
Az EU miért nem kéri vissza a csalás utján megszerzett EU-s támogatásokat, személyes orbántól???!!! Bezzeg a 4-es metró ügyében verik a nyálukat, annak ellenére, hogy semmi konkrétat nem hoznak nyilvánosságra. Titkolózás, hazudozás, félelemkeltés a fegyverük!!??
egyvandor
A túlterhelés miatt visszavették a sebességet?
egyvandor
@quadrocopter: 800 millát csak erre és a többi disznóság? polt védi oszt jónapot?
egyvandor
Az lesz a sorsa mint a gori-i trolibusz hálózatnak. (sztálin halála után évtizedek után is lógtak a felső vezetékek az város utcáin.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.