Alföldi Róbert a Facebookon állt ki a Momentum Mozgalom akciója mellett, és arra biztat másokat is, hogy aláírásukkal támogassák a Nolimpia névre keresztelt népszavazási kezdeményezést.

Kedves Barátaim és kevésbé Barátaim, akik erre járnak!

Kérem, hogy ezt olvassátok, olvassák el!

Kérlek, akkor is, ha errefelé szavaztál, és akkor is ha arrafelé szavaztál.

És arról persze nincs vita, – mert miért is lenne, – hogy amikor az olimpián szól a himnusz, akkor könnyes lesz a szem, és büszkeség van.

És persze, hogy négyévente ott ülünk mindannyian a képernyő előtt, és szorítunk, és kiabálunk, és boldogok vagyunk, és szeretünk.

Akkor egymást is.

Mert akkor lényegtelen, hogy ki kire szavazott.

Szerintem ebben a témában is lényegtelen, hogy ki kire szavazott. Mert pártszimpátiától függetlenül mindannyiunkat érint.

És ha ezt elolvasod, elolvassák, akkor pontosan, világosan, mellébeszélés nélkül lehet érteni, hogy miért is lényegtelen,

hogy ki kire szavazott, miért kell, hogy ne legyen fontos,

hogy ki kire szavazott.

A jövő miatt...és a jelen miatt... meg magunk miatt.

Kérem, hogy terjessze, aki tudja.

És írja alá, ha úgy gondolja, hogy ez mindannyiunkat érint.

https://nolimpia.com

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Papuska1
Kedves Robi! Tel-Aviv még nem jelentkezett!
kkalman
Már csak az kell, hogy minél többen álljanak Alföldi mögé/mellé. És, mert nem csak Budapest fog szívni az olimpia miatt, hanem az egész ország, országos népszavazást kellene szervezni, nem csak budapestit.
Pergető
Mi viszont Alföldit nem akarjuk! Az álművész folyamatosan a kereszténység és a magyarság ellen fenekedik!
nyanya001
@Papuska1: Olyan hülye vagy helyből, mint a hozzád hasonló nekifutásból !
Te Alföldi cipőtalpáig nem érsz fel. Az agyrágó bogár éhen döglene a fejedben.

www.facebook.com/245315675667043/photos/a.245325092332768.1073741827.245315675667043/587354624796478/?type=3&theater
keresztapa
@Pergető: Nagy felzúdulást keltett Németországban Björn Höcke, miután egy drezdai sörcsarnokban tartott pártrendezvényen arról beszélt, eljött végre az ideje leszámolni a háború utáni politikai konszenzussal, és véget vetni végre a "holokauszt" miatt szégyenkező megemlékezéseknek.
Forrás: Színük van, eszük nincs:, művészek gyülekezete.
Pergető
@keresztapa: Veszélyesek ezek a sörcsarnokok! Feldhernhalle pl! :)
Pergető
@Horizont: Ez a kis senki művész lenne?
Eriksson
Oszt ki a szart érdekel Alföldi véleménye. Suszter maradjon a kaptafánál.
Eriksson
@Horizont: Sosem szóltam bele, hogy rendezzen egy színdarabot, vagyhogy egy Nemzetit.
Mit főztél ma?
Eriksson
@Horizont: Remélem, hasznos napod volt.
Alföldinek privát véleménye lehet akármi, csak ne demonstrálásként adja elő. Mi az, hogy nem akar Budapesten olimpiát?
Vagyunk itt még nagyon sokan akik ezt vagy azt szeretnénk, vagy nem szeretnénk. Mi lenne, ha mindenki Alföldihez akarna hasonlítani?
Eriksson
@Horizont: Te azt honnan tudod, hogy én mit érdemlek meg és mit nem?

Hogy Te és én mit mondunk az olimpiával kapcsolatosan így névtelenül, az semmiképpen se releváns. De ha Alföldi mondja, aki tudjuk, hogy több minden botrányos és nem annyira botrányos dologban már hírhedté tette a nevét, gondolhatjuk azt, hogy egy szűk réteg nevében beszél, ami mondjunk nem túl szerencsés megnyilvánulás.
RonaGyuri
Aki olimpiát akar az adja össze rá a pénzt! Aki adott rá, az megérdemli, hogy ők kapják a nyereségét! =))
Pergető
@Horizont: Miért is vagy ilyen mocskos szájú velem? Sértegettelek én téged? Természetesen, ha igényed van rá oké:
elnyomott
@Pergető: az a "mi" nem az egész ország és bizony vannak, akik becsülik és tisztelik Alföldit.
A magánéletéhez te kis senki, meg annyi közöd van, mint más s.lyukához!
Eriksson
@Horizont: Látom, megint nálad van a bölcsek köve. S ha netán kicsúszna a markodból, megint toporzékolni fogsz.
eszegfu
@Eriksson: Ha "kicsuszna @Horizont: markából" a bölcsök köve... akkor nehogy azt hidd, hogy a Te öledbe pottyan... az enyémbe!:)))
Eriksson
@Horizont: Még ahhoz is buta vagy, hogy logikusan gondolkozz. Nálad a vita fogalma kimerül a mások gondolatainak elemzése és a különböző durva sértegetések ismételgetésével.
Eriksson
@eszegfu: Ez frappáns és nagyon idevágó. :-)))
Csizmás Kond
Hát persze hogy nem...ő csak buziparádét akar...naponta.
Csizmás Kond
@Horizont: ..teis...itt arról van szó ki mit akar...vagyis pontosabban a cikkben az van hogy Alföldi mit nem akar...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ja és vezér...mivel nem egy a maghajtás ezért az elv is más.
Apatszerek
@Horizont: Talán ha egy kicsit figyelnél @Csizmás Kond: - ra. ,,A cikkben az van, hogy Alföldi mit nem akar"! Mert Ő akarhat:, de a nem ZS az csak azt akarhatja, amit a ZS akar. A párt thüringiai szervezetét vezető Höcke kikelt az ellen, hogy Németország évtizedek óta újra és újra bűnösnek vallja magát a nemzetiszocialista korszakban történtek miatt. Az egykori történelemtanár szerint az országban azt tanítják, hogy a német múlt sötét és szörnyű, elhomályosítva mindazokat a tudományos és művészeti csodákat, amiket németek alkottak. Höcke szerint valakik nagy munkát fektettek abba 1945 óta, hogy elvágják az országot a gyökereitől, és majdnem sikert is arattak, emiatt pedig az ország lelkülete a mai napig egy legyőzött, megtépázott népét tükrözi. Mint Magyarországét)Nincs még egy ország, amelyik fővárosa szívében szégyenemlékművet állított volna - utalt a 2005-ben átadott holokamu-emlékeztetőre Berlin közepén. "Ez nem folytatódhat így tovább" - zárta felszólalását Höcke, a közönség pedig lelkes "Deutschland, Deutschland" skandálással fejezte ki egyetértését. A magyaroknál ugyan ez a helyzet, így talán megérthetőbbé vált. A hiba nem @Csizmás Kond: készülékében van.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ha sehol akkor miért van buzi ?
justhpeter
Magas intelligenciájú vita ide vagy oda RonaGyurinak van igaza CSAK ! Miszerint:
"Aki olimpiát akar az adja össze rá a pénzt! Aki adott rá, az megérdemli, hogy ők kapják a nyereségét! =))"
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehogy...ezért is nem becézem őket...:))
Apatszerek
@Horizont: Ma 16.05 kommentem mint példának hozva. Az öregség és az értelem az nem jár együtt.! te a példából sem értesz, vagy szégyenled, hogy öregségedre sem gyökered sem lelkületed nincs, ami a magyarságod érzületét tükrözné, sikeres agymosásba részesültél, hálás is vagy az agymosónak. Viszont ha te ZS vagy akkor vállald , ha meg nem akkor ne akarj az lenni, maradj annak aminek érzed, vallod magad.
Csizmás Kond
@Horizont: ...hamár ennyit...
Van egy nagyon közeli ismerősünk, úgymond családbarát... pszichológus főorvos...és elég elismert, több könyve megjelent...szóval ha kell tőle kérdezek.
Van egy harmadunokatedtvérem aki teológiát végzett...ma is lélektant tanít egy egyetemen...ha kell tőle is kérdezek...
...tehát nincs született buzi...a szexuális kilengés meg egyéni magán ügy...na meg neveltetés és sok sok midnen eredménye
justhpeter
@Horizont: Nem emberekre gondoltam és főleg nem Rád ! Arra a problémára utaltam, amit a hozzászólók az én véleményem után is igazoltak, hogy az olimpia igen-nem helyett a buzi vagy zsidó kérdés ne uralja már el ezt a témakört.Mert az érintettek identitása nem rám tartozik, de az olimpiát én is fizetni fogom, ha akarom, ha nem. Gyanúm szerint nem csak addig, hanem még utána hosszú évekig is fizetni fogom. Én nekem az is mindegy, hogy az olimpiát fizetem évtizedekig vagy a beruházás alatti lopkodásokat, mert egyiket sem akarom fizetni. Január 19.-én jelentkeztem kardiológiai szakrendelésre és április 19-re kaptam időpontot. Én jövő hétre szeretnék időpontot, tiszta rendelőben, pihent orvossal. Sok évtizedes fel nem használt tb-befizetéssel a hátam mögött olyan nagy igény ?
Apatszerek
@Horizont: A magas lóról annak kell leszállni aki rajta ül. A magyar hazát nem szóba kell szeretni ha nincs benned a magyar érzület, ragaszkodás a gyökereidhez!. Mi az,hogy a hatalmon lévőket nem szereted, azok nem a magyar választók jóvoltából kerültek vezető beosztásba, amibe te is, én is részesek voltunk szavazatainkkal és az a 13 kisebbségben élő nemzetiségek akik a nemzet alkotó részei, furcsa ember kisiklott vélelmét mutatod be személyedben. Vagy az öregségedre tudsz hivatkozva dicsekedni, felesleges üresjárat amire nem vagyok vevő!
Apatszerek
@justhpeter: A címre összpontosítást ajánlom figyelmedben. ,,Alföldi Róbert nem akar budapesti olimpiát"! Miért nem az a cím @justhpeter:nem akar budapesti olimpiát, és még sokan mások.stb. @justhpeter: probléma körével csak egyet lehet érteni!
Apatszerek
@Horizont: Csak ajánlani tudom, hogy nézzél már tükörbe, hátha képes vagy látni is. Igaz az agykárosultságod azt nem fogod látni, csak a torz arcképed!
Csizmás Kond
@Horizont: jó maradjunk szigoruan ...a cikknél.
Szóval annak az Alföldinek ha joga van megmondani ő mit szeretne nekem is van...vagy te nem így érzed ?
...és ha már olimpiáról beszélünk miért nem azoktól kérnek véleményt akik esetleg résztvennének azon ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...persze hogy nem érted...gondolom azok is annyit állnak részükről mint Alföldi.
Köb Jani
@Horizont: Ha én az lennék aminek te képzelsz, én elhúznák, na de te másra ruházod át a saját elnevezésed:, ami eléggé alattomos cselekedet, habár ezt csak értelmileg, érzelmileg torzult személyek szokták cselekedni:
Csizmás Kond
@Horizont: Pontosan...Egy olimpia megrendezése elsősorban a sportkedvelők érdeke...ugyanúgy mintha az Alföldi buzidarabjának a bemutatását is a színházbarátoktól kérdezik meg nem a fradidrukkerektől.
A vélemény mindenkit megillet de abból szenzációd csinálni és úgy adni elő mintha az illetőtől függne a dolog már marhaság.
CsipkeRózsa
@Apatszerek: helyesebben, nem csak Csizmás Kond készülékében van a hiba, hanem a tiédben is.
prime777
@Horizont: Ez egy fideszes gecitroll.
Minek állsz le vele?
Persze megértelek.
Egyébként tetszett ahogy megmondtad neki. :D
Ezeknek amúgy az a jó ha mindenhol csak a rossz és negatív dolgok érvényesülnek, vagy jelennek meg.
Legalábbis a normalitástól nagyon messze álló dolgokért vannak oda.
Szégyen ez erre az országra nézve. :/
Ja,és az ilyen geci álnemzeti senkik lennének az elsők, akik ha baj fenyegetné ezt a hazát menekülnének mint patkány a hajóról.
Csizmás Kond
@Horizont: A népszavazás egy béna hatalmi rendszer mellégintézkedéseit pótló felelősségáthárítás.
Amúgy népszavazást csak arról illik tartani ami a remélhető szavazáson résztvevők mindegyikét érinti, és nem azért hogy néhány hánykolódó , villogni akaró félnótás kiélhesse abnormális szavazási vágyát.
Eriksson
A beállott rövid csendben megkérdezem: A Nagyra Tisztelt Alföldi Művész Úr vajon mit akar, vagy mit nem akar még?
Mert az ő véleményétől függhet az is, hogy épüljenek-e mecsetek kis hazánkban, vagy inkább zsinagógák? Vagy létesüljenek-e fűtött pályás focistadionok, vagy buzibárok a főváros peremkerületeiben is, vagy csak a belvárosban?
...és még nagyon sok minden függhet az ő akaratától és jó izlésétől Színházakon belül és kívül.
Köb Jani
@Horizont: Jancsikának nem a gyógyszere gurult el, hanem a te hülyeségedből lett elege, amit te mint @Horizont: névvel kommentelsz @Apatszerek: kommentelővel az a hangnem amit használsz nem engedhető meg még egy analfabétának sem, igaz az ismeri az alázatot, és nem száll el magától oly magasságba ahonnan csak zuhanni képes. @Apatszerek: helyett írtam mert ő nem úgy reagálta le a kommented, hogy az elgondolkozásra késztetett volna egy fellegekben járó kommentelőt. Béke veled!
eszegfu
Szerintem mindenkinek joga van a saját fb oldalára azt kitenni, amit csak akar! (Arról meg igazán nem tehet, hogy ezt ilyen "suta" cimmel adták hirül!) Mindezt korra, nemre, bőr szinére, vagy vallásra való tekintet nélkül. Továbbá, ha egy énekes, egy zongoramüvész, vagy akármilyen M.o-n ismert müvész, tudós véleményt formálhat és leirhatja, elmondhatja, akkor Alföldinek is joga van hozzá! Hangsulyozom: a saját fb oldalán tette mindezt! Kár, hogy személye kapcsán minden "előkerült" csak éppen a fb-on tett "megjegyzéséhez", az olimpia megrendezésével kapcsolatos gondolatai nem.
Pedig érdemes elolvasni, értelmezni...
Csizmás Kond
@Horizont: Orbán népszavazása is egy hatalombíztosító eszköz volt. Soha semmilyen népszavazás nem biztosít egyetértést anélkül hogy a parlamenti pártok ne értsenek egyet.
Egy népszavazással el lehet érni valamit de nem lehet meggyőzni mindenkit, tehát félmegoldás.
Sajnos ma, most sem azt akarja az ellenzék, hogy a kormányzásával jobbá és fejlettebbé tegye az országot hanem csak azt hogy a hatalmat kaparintsa a kezébe.
...ilyen mentalítással, hozzáállással és korteskedéssel pedig soha nem fognak mást elérni csak káoszt...de lehet ezt is akarják.
...
Köb Jani
Horizont! Tévedni emberi dolog,de ahhoz embernek kell lenni, amivel nem dicsekedhetsz!
Az olimpia a főpolgármester szerint azért fontos, mert a sportértéke óriási, megérdemlik a magyar sportolók, Budapest jól jár, az bizonyos, Budapest több beruházást valósíthat meg, amelyek az olimpia után is itt maradnak. Csak a fenntartását kell megoldani meg a többit, az ország belerokkan de az nem érdekes. Az olimpia minden hasznát, minden költségét csak a pestiek állják, és ne az ország , övék az ötlet valósítsák meg a sajátjukból.
Ludmilla
nem igazán értem,mi köze van bárki nemi identitásának az olimpiához?Alföldi nemzetközileg elismert művészként emelte fel nagyon helyesen a szavát...ha nincs otthon pénz,nem tartok lakomát... főképp nem egy egész országot döntök be az elmebeteg ötleteimbe...Nem lopott még eleget a maffiabanda?
Csizmás Kond
@Horizont: ja persze...gondolom holnap valaki arra is népkalamajkát kezdeményez, hogy legyen-e buzifelvonulás vagy se.
Az efajta szavazások azért vesztették el értéküket mert minden hóbortos meg akar szavaztatni valamit.Az ilyeneket nem szabadna másra használni csak olyan célokra amit nem tartalmaz kormányprogram vagy nagyon sürgős és halaszthatatlan dologba kell dönteni amire sem a pártok sem a képviselők nem tudnak egységes választ adni.
Csizmás Kond
@Horizont: ..most akkor a financiális oldala érdekel vagy a politikai ?
Csizmás Kond
@Horizont: mert a pénzes oldalát nem értem még annyira sem mint a politikait...:)
Csizmás Kond
@Horizont: de igen... elhamarkodott és önigazoló döntés volt. Veszteni nem vesztettek de nem is tudtak más párti szavazókat a maguk igazára állítani mert nem jól vagy igen erőszakosan vágtak bele. Arra viszont elég volt, hogy elérjék amit akartak.
Csizmás Kond
@Horizont: ...a pénzes oldala...pártfinanszírozásra sokkal több megy el, és onnan mégsem sajnálja senki...pl abból is lehetne olimpiát szervezni, építeni stb...
Pergető
@elnyomott: Remélem Alföldi lyukához nem lesz közöm, én egészséges vagyok. Egyébként nem érdekel az álművész! Ripacs, tahó és primitív!
elnyomott
@Pergető: A véleményedhez jogod van .Csak ahhoz nincs, hogy egy egész ország nevében beszélj! Egyébként az egészséghez az egészséges lélek is tartozik, aminek te igencsak híján vagy. Úgyhogy semmi okod az orrod lyukát kienni az esőnek!
Pergető
@elnyomott: Én a többség nevében szólok, amelyik 2018-ban is lealázza az ellenzéket!
Benneteket kisebbségnek hívnak! Fogjátok már fel!
keresztapa
Azért valljuk be , demokrácia egy elméleti ostobaság ami ide vagy oda, nagyon sok ember , avagy szervezet nem tudja , vagy nem is akarja tudni , hol is a helye ebben a világban , elfeledik szem előtt tartani , hogy minden ember külön világ, és nem élhetünk egy szinten , avagy egyformán gazdagon — hiszen ez a Földi élet egy ajándék , amit nem egy formán kaptunk.
elnyomott
@Pergető: Lealázta? Igen, ti vagyok, akiknek az ország smafu, csak a pártotok a lényeg. És mindenki mást lealáztok. Szemét, semmi alakok vagytok, hazátlan bitangok!
Apatszerek
MTI - nek ez nem hír, vagy nem is tudja ezt az apró hirdetést?
,,Az izraeli Beér-Sevá városában a bíróság tegnap egyévi szabadságvesztésre ítélte Szilágyi György ügyvédet, aki a magyarországi Stern Péter nevű bűntársával közösen tizenhárom izraeli állampolgár nevében, a nevük aláhamisításával jóvátétel címén komoly összeget zsarolt ki a katonatisztként fizető magyar hatóságoktól. Az izraeli ügyvéd a bíróságon azzal is védekezett, hogy zsidó családok meggyilkolása miatt mélységesen gyűlöli a magyarokat, s ezért határozta el, hogy minél több pénzt zsarol ki a magyar hatóságokból – írja a Máhláká Risoná és a Jediot Áháronot című újság"
huKKK
Szerintem Alföldy úr, a legújabb szerelmével ott fog ácsorogni jegyért, hogy láthassa a vizilabdázókat.
Valószínûleg ezekkel a nyilatkozataival is csak imponálni szeretne a kedvesének/kedveseinek.
Hiába no, a szerelme nem ismer korlátokat.
huKKK
Fészen leltem, tetszik:

"Egy 21edik századi júdás sztem a következõ szociális demagógiával állna elõ:
"Azt a sok pénzt, amibe az olimpia kerül, szétoszthatnák a szegények közt, például a szegény melegek közt."( biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=43&c=12&v=6#v4 ) "
huKKK
@colibri: Úgy látom, velem együtt már 20-an lájkolták az avatarját.
Ennyit tesz a tetszetõs csomagolás. Abban még a ...-t is el lehet adni.
Irígylem Önt ezért a zseniális kolibriavatarért, amivel el tudja vonni a figyelmet mondandója értelmérõl!
not me
Ez mit bizonyít?
Hogy Alföldi Róbert normális.
Persze nem normális, mert homoszexuális, de ezt valamilyen szinten tovább lehet gondolni...
Akkor gondolkodjunk tovább, amire a náci nacionalista kommunista konzervatívok (akik nem hisznek Istenben, csak mondják, hogy igen) nem képesek...
Hopp. itt el is akadt a történet.
Az a baj a fidesz szavazókkal, hogy nem képesek gondolkodni.
huKKK
@colibri:
Kérem nézze el nekem a csipkelõdést, csak az irígység beszél belõlem.
Tiszteletreméltó a szorgalma. Régebben, 10 éve még én is tudtam relatíve "közvélemény" lenni, de azóta ellustultam, elkallódtak a nicknevek és már idôm sincs 50 kûlönbözõ ip címrôl lájkolni magam.
colibri
@huKKK: Kérem, legyen körültekintőbb. ...és ne fogja figyelmetlenségét egy picike, ártatlan kismadár képére...
A véleményemet nem nevezném ...rnak és kitartok mellette. ...és Alföldivel is egyetértek.
huKKK
@not me: "Az a baj a fidesz szavazókkal, hogy nem képesek gondolkodni."

Az a baj a nemfidesz szavazókkal, hogy valami miatt nem képesek elég embert megnyerni ahhoz, hogy megnyerõ modorukat és tapintatos stílusukat felismerve elegendô embert nyerjenek meg ahhoz, hogy véleményüket közvéleményként adhassák el.
huKKK
@colibri: joga van hozzá. De látom, nemcsak én vagyok figyelmetlennek tûnô. Nem állítottam Önrõl, hogy a véleménye ... lenne, csak a csomagolás elônyeit igyekeztem ecsetelni, általánosságban ezzel az ide nem illõ hasonlattal.
Azzal sem Önt óhajtom sértegetni, hogy én szoktam jobban tudni, milyen motívumból, mikor, kit, milyen stílusban tartok alkalmas lelki állapotúnak, figyelem, ill. jellemtesztelés alanyàvá válni.
Mint ahogyan Ön is jobban tudja a saját motívumait. Gondolom ebben az egy dologban egyetérthetünk, többnyire ellentétes álláspontjaink ellenére is.
A tévedéseimhez való jogot továbbra is fenntartom!
not me
@huKKK: Az a baj a nem fidesz szavazókkal, hogy meg sem próbálnak a vérbuta magyarok szintjére lesüllyedni, inkább elmennek innen.

Aki magyar, elmegy Magyarországról!!!
Ez egy hosszú és szomorú történet...
Papuska1
Becsületesen elolvastam azt, amit az olimpia ellenzői írtak. A logikájuk igen kicsavart és nem reális logika. Ahhoz, hogy egy ország fejlődjön, beruházások jöjjenek létre, ahhoz az országnak megfelelő tiszteletet kell kivívnia. Azt az országot becsülik, aki ezt a tekintélyt ki tudja vívni. Azt is tudjuk, hogy bármit is mondanak a liberális szószólók, az embereket és a népeket úgymond "beárazzák". Nem azért fizetnek kevesebbet a volt kelet-Európai országok polgárainak, mert gyengébben, rosszabbul dolgoznak, hanem azért, mert ennyire értékelik őket. Ha valaki erőt mutat, többre értékelik és többre is jut, ha gyengeséget, akkor azt kihasználják. Ez a világ rendje. Lehet szépeket mondani, a valóság ez. Mi Európai emberek is főként azokba a ruhákba, cipőkbe, holmikba járunk, amiket alacsonyra értékelt Indiai, vagy Pakisztáni gyerekek varrnak, 10-12 órai rabszolgamunkáért 1-2 dollárért naponta. Mégsem veszünk mást, mert ez olcsó! Az embereknek (sajnos) rájuk akasztott értékük van, és csak szép szólam, hogy egyenlőek vagyunk. Ha erőt mutatunk és nagy dolgokat tudunk véghezvinni, többre becsülnek és értékelnek bennünket, ha gyengék vagyunk, szolgalelkűek úgy is kezel bennünket a világ, ha erősek, és akár kényelmetlenek is többre értékelnek. Ez emberi gyarlóság, és számos ideológia próbált rajta változtatni, de soha nem tudott. Az ember ilyen... Ha tudunk nagy dolgokat csinálni, nem néznek le bennünket! Ilyen lehet az Olimpia is. Aki Olimpiát rendez, az nem lehet tehetségtelen és kicsi. Azt meg kell becsülni. Aki semmire nem képes, az arra való, hogy kihasználják, megalázzák, lenézzék, elvegyék amije van. Miért kéne nekünk ehhez a második csoporthoz tartoznunk? Lehet demagógiát gyártani, de a világ mindig ilyen volt, és amig embeercsoportok (nemzetek) lesznek ilyen is lesz. Ezért írom, hogy az Olimpia ellen való küzdelem hazaárulás. A magyarság lenézése, alábecsülése, a saját megítélésünk lekicsinylése! Ezt kéne végre megérteni! Ez nem az én értékítéletem, ez a valóság!
Pergető
@elnyomott: Személyeskedsz gyűlölködő? Netán épp gyilkolni készülsz azokat, akik nem értenek veled egyet? Ilyen egy liberális!
vadnarancs
@Pergető: Csatlakozom elnyomotthoz, én a hozzád hasonló seggnyaló taknyokat fel szoktam rugdosni. Élvezettel teszem!
Pergető
@vadnarancs: Na , milyen meglepő! Itt van egy újabb liberális agresszív hajlamokkal, primitív gőgjének teljében!
Kedves! Azt rugdosd fel, aki tisztába tett és véletlenül a kakit dobta ki helyetted!
vadnarancs
@Pergető: Személyeskedsz gyűlölködő? Netán épp gyilkolni készülsz azokat, akik nem értenek veled egyet? Ilyen egy seggnyaló senkiházi! Ne feledd pubi, lesz még számonkérés!
vadnarancs
@Pergető: Már most bújj el, ne akkor kelljen menekülnöd!
Pergető
@vadnarancs: Bocsáss meg, de mentálisan sérültekkel nem beszélgetek!
silber13
@Pergető: Ismerős szöveg és stílus. Már csak a kerékpár hiányzik. Ngy a gyanúm, hogy elcserélted valami másra, de minden más maradt.
Apatszerek
@Papuska1: Talán a gazdasági folyamatokhoz kellene erőt mutatnunk és, hogy nagy gazdasági jóléti dolgokat tudunk véghezvinni, többre becsülnének és értékelnének bennünket, ha tehetősen gazdagok lennénk, de nem vagyunk. koldusuk vagyunk olimpia rendezés vágyával, de semmik leszünk olimpia után, gazdaságilag ha sikerül megrendezni. Gazdaságilag kerülünk kilátástalanságba!
egyvandor
Ha veszélybe kerül a lenyúlás lehetősége késlekedés nélkül elkezdenek buzizni (vagy ami jobban bejön) a nertársak.
De egyiküknek sem jut eszébe hogy saját költségükön rendezzék meg a nyereséges olimpiát. AZt tehetnének a profittal amit csak akarnának, de nem. Nekik csak a lenyúlás kell. dr.SittPalkók ...
vadsanca
Kinek és kiknek is lenne megszervezve a budapesti olimpia? Mert, hogy nem a pornépnek az biztos! Persze ha ingyenessé tenné az eseményekre való bejutást a magyar állampolgárok, (csak az igazi magyaroknak akik életvitel szerűen itt élnek és nem a kettős állampolgárságúak), akkor támogatnám. Amúgy meg a jelenlegi bérekből nem soknak futná erre. Szabadságot se igazán adnának a dolgozóknak. Mert akkor leállna az egész ország.
ha pedig különböző helyszíneken lennének megrendezve az események, akkor a látogatók ez mennyire értékelnék?
De szerintem ebben döntsön a józan ész!
Én szeretnék egy olimpiát ebben az országban életemben, de szerintem mindennek megvan a maga ideje!
prime777
@vadnarancs: Éppen kérdezni akartam,hogy hol a bringás?
Ő a pergető. :D
Ezek a tetvek sosem tudnak eltűnni.
Provokálni ,hergelni és röhögni azon ,hogy kicsinálják az országot.
Az egykori komcsik és hűbéreseik kiválóan teszik ezt.
Ebből jelesre vizsgázik mindegyik amelyik itt van,persze a balosokat csak a századáért karóba húzták volna.
De hát nekik szabad.
Miért? Mert, csak!
huKKK
@not me: "Aki magyar, elmegy Magyarországról!!!"

Általánosít, állítása ebben a formájában nem igaz.
Másrészt ez a megfogalmazása indirekt módon mintha vitatná az itthon maradók magyarságát, azaz a magyarok több mint 80 %-át sérti.
De az állítása ebben a formájában nem állja meg a helyét még az Ön szemében sem(!), mivel az általánosítás minden formája hazugság, ha találunk legalább egyetlenegy kivételt.
Ön ki nem állhatja az általánosítást. (Ha más teszi. Önmagával már megengedõbb)
Másrészt felhívnám tisztelettel figyelmét egy önpusztító magyar népbetegségre, a sopánkodásra. Ez a pusztító kór magyarok millióit betegíti és tartja pszichés betegségben, sötétebb színûre hazudva a valóságot. Azokat fertõzi meg, Önnel együtt(!), akik hajlandóak engedni az öncsalásnak és önmaguknak sötétebb jelent és jövõt vízionálnak a realitásoknál.
Véleményem szerint, aki hajlandó a saját életérzéseit megrontani, az a számára megfelelõ politikai változás esetén sem lesz elégedett, akkor is talál majd ürügyet a felelõssége áthárítására.
Ez egy ürügykeresõ mentalitás, amivel biztos egzisztenciával is ugyanúgy merontaná a saját életérzését.
A pszichés gyógyulásának útja az igazmondás. Mondja kérem, velem együtt, korrekten gyurcsányosan, hazudtam magamnak éjjel és nappal, amikor sötétebbnek tüntettem fel a körülményeimet a valós állapotoknál, úgy kommunikáltam a meglévõ negatív tényeket, hogy közben tudatosan elhallgattam a meglévõ pozitív tényeket, ezért szánt szándékkal, önként rontottam meg a saját életérzésemet.

Magyarok millióit (kizárólag a pszichés gyógyulásuk érdekében) törvényileg kötelezném arra, hogy gyurcsányosan bevallják a dolgokat, hogy becsapták magukat amikor sötétebb színben tûntették fel maguknak a valóságot és a valós negatív tényeket a meglevõ pozitívumok elhallgatása mellett indokolatlanul túlhangsúlyozták.
Ezzel a jelenlegi mentalitásával Ön választást nyert miniszterelnökként, multimilliárdosként is ugyanolyan rosszul érezné magát a bõrében.
Nézze, nem...
huKKK
... nem sértésképpen mondom, de az Ön felfogása a saját lelki egészségére nézve pusztítóbb, mint egy követõket toborzó öngyilkos terroristáé ...
huKKK
@egyvandor: Ez az, mutassunk nekik példát, rendezzünk gyûjtést az olimpiáért!
Ne mondhassák Önrõl meg rólam, hogy hangemberek vagyunk.
huKKK
Nem az a lényeg itt, ki merre genderedik.
Merünk-e nagyot álmodni?
Tudunk-e hinni pl. a 15 millió Puskás országában?
Ehhez fel kell tudni nõni.
Évente meg tudnánk rendezni 10 olimpiát.
Tudomásul kéne venni végre, a magyar emberek elõtt nincsen lehetetlen.
Ha !!!
Magyarország összefog.
Kedves Róbert, én nem ítélem el Önt. Az Ön helyében valószínûleg in is buzi lennék.
Semmivel sem gondolom jobbnak magam.
Deaz, hogy ennyire szkeptikusként, ennyire aggodalmaskodva álljon az olimpia kérdéséhez, nekem már sok.
Pergető
@silber13: Tudod agresszív és trágár alakokkal nincs mit beszélnem! Így a vadnarancs nevezetű beszólásait ezen túl figyelmen kívül hagyom!
huKKK
Robikám.
Örülök neki, hogy Jézus bácsi témáját kívánja repertoárjára tûzni, mert meggyõzõdésem, hogy itt ma, a vizenjáró Jézusbácsi hitére van szükség, aki eleve, tudatosan áldozati bárányként érkezett erre a bolygóra, hogy nemcsak a tömeggyilkosoknak, erõszaktevõknek, buziknak, pedofiloknak, hanem egy náluk is nagyobb bûnösnek, nekem is lelki-fizikai gyógyulást adott és lehetõséget az újrakezdésre.
Robikám, ennek az eszenciáját megragadva magának már rég a vízen kéne járnia.
Ehelyett itt sopánkodik nekem...
huKKK
@Pergető: 08:07-re
Eddig se kellett volna úgy innia a szavait, mint szentírást.
Én is voltam vadnarancs, bunkó.
Gondolom nem mondok újat azzal, hogy a trágárság, erõszak gyõkere (nem mindig, de sok esetben) a belsõ félelmekre vezethetõ vissza...
huKKK
@Pergető: Azé magát se kell félteni. Visszaolvasva láttam, tegnap 15:36-kor legalább olyan durván be/visszaszólt! Ha igazán következetes akar lenni, a saját beszólásait is figyelmen kívül kéne hagynia. Érzékeny, reakcionista ember inkább ne olvasson/írjon fórumokon, mert hamar létrejöhet a verbális nukleáris katasztrófa, amikor már a kéthülyeegypár elegendõ a kritikus tömeg kialakulásához. Kérem, ezt ne vegye magára, csak a vonatkozó részt!
Köb Jani
Kedves Alföldi Róbertné! Nagyon szépen kérem, kampányoljon a zsidó olimpia megrendezése ellen is. Ez ugyanis most picit fontosabb. Hogy lesz-e nem faji alapú olimpia hazánkban, nem tudjuk. Az viszont már eldöntött tény, hogy két év múlva Szent István országában különféle országokból idecsődülő zsidók fognak ugrabugrálni zsidó közönség előtt. Minek ez a pénzpocsékolás? Meg kellene kérdezni a magyar embereket. Össze kellene fogni a zsidó olimpia ellen is. Ahogy Ön írta: „A jövő miatt… és a jelen miatt… meg magunk miatt.”
Pergető
@huKKK: Kedves hukk!
Ha észrevette, olyannak szóltam alpári stílusba vissza, aki eleve úgy szólt hozzám! Nem keresem a feszültséget, de nem tűröm el, hogy mocskos módon beszéljenek velem!
Bocsánat, hogy van bennem tartás és nem tűröm el, hogy válogatott mocskolódás céltáblája legyek!
huKKK
@Pergető: Tiszteletem, de hadd kekeckedjek még tovább indirekt módon Önnel, saját magam kifigurázásán keresztül,
Ha van bennem tartás akkor ez a fenenagy önbecsülésem, tartásomnak miért nincs ereje segíteni nekem megõrizni magam az alpári stílus saját számból való ürítésére?
Valamelyik ókori filozófus úgy fogalmazta meg ezt, hogy nem az mocskolja be az embert ami a wc-n jön ki belõle, hanem az, ami a száján.
Ha hagyom, hogy a számon ürülék távozzon, pl. mert egy provokátor igazságtalanul, mosdatlanul gyaláz, nem vagyok hajlandó tízig számolni, akkor milyen alapon várom el tõle, hogy õ tudjon tízig számolni?
Hogy tudja, Bayer úr is dettó az ön érvkészletével menti saját, jogosnak vélt reakcióit!
Pergető
@huKKK: Kedvelem Bayer írásait, a maga feldúlt és szókimondó módján is! Ami pedig a visszaválaszolgatást illeti, tudják csak, hogy képes vagyok erre is, csak nem akarok ilyen lenni!
Fölösleges azon huzakodni, hogy ki a hülye. Nincs semmi értelme! Mindenki mond egy véleményt, amit lehet szeretni, lehet nem szeretni, de nem kötelező a véleményezőt mocskolni. Nem félreértelmezett úriembereskedésből, hanem praktikumból. Nem vezet ugyanis sehová, csak anyázássá fajul a társalgás, annak meg nincs értelme!
huKKK
@Köb Jani: Ostobaság lehetetlent elvárni egy halandótól. Az ön által említett "zsidó olimpiát" Jézus bácsi még a vére árán sem tudta megakadályozni, mi se akarjunk okosabbak lenni Jézus szenszejnél.
Nem félnie kéne a zsidóktól, hanem képeznie magát, tanuljon meg ön is folyékonyan beszélni 5 nyelven, szerezzen még 3 diplomát és nem lesz olyan zsidó aki lelegelné Ön elõl a füvet.
Sírás ahogy maga sopánkodik. Egy magyar ember a jéghátán is megél ha 10 milliárd orgyilkos zsidó is próbálná gátolni ebben!
Hogy tud így élni?
Az Ön látásmódjával annyira mag tudnám rontani az életérzésem, hogy depressziós elmezavaromban öngyilkos lennék.
Tudja Ön, hogy a sopánkodó hozzáállás a lelki-fizikai egészségre károsabb, mint az alkoholizmus, kábítószerfogyasztás és dohányzás együtt?
Ha nem hajlandó vigyázni az egészségére én nem viszek virágot a sírjára!
huKKK
@Pergető: Megkeveredtem. Ezért írtam tévedésbõl vadnarancs helyett Bayert a komment végént.
Elnézést!
huKKK
@wpym: 12:47
Lehetni mindent lehet.
Egyelõre ez még csak egy jól, szorgalmasan terjesztett kisebbségi álláspont. Párszázezer támogató komment még nem minõsül közvéleménynek, bármennyire is szeretném.
Amint összegyûjtik a 2 millió támogatót a jelenlegi pár százezer helyett, hajlamos leszek elfogadni, hogy a megduplázódását követôen közelíteni fog a többségi állásponthoz.
Jelenleg úgy vélem Alföldi úr jövõbeli melegjézus ábrázolása egyöntetû sikerére, elfogadottságára nagyobb az esély, minthogy erre az olimpiaellenes ügyre négymillió támogatót össze lehetne gyûjteni.
Köb Jani
@huKKK: Képzelje csak el, hogy zsidó gyökerekkel rendelkezem és magyar indentitással, ezért csodálkozva élem meg a magyar nemzetnek:, bűntudattal való élését, amit a zsidó holokausztból élők ragasztottak a magyarra. Megnyilvánulásod ha egyáltalán képes lennél felfogni egy kommentelő társaság tegezési szokásait magázódással folytatni különcködésnek tűnik, ugyanúgy mint Alföldi Róbertné állásfoglalása a A magyar Budapest olimpia rendezéséről.
Cefi
@Pegero: =pergető=bringás=pergető . Te szarházi tetves mocsok! Miért nem takarodsz vissza orbán valagába, te vérfertőző, ocsmány gyilkos, köztörvényes, díszköcsög!?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.