Már korábban is fontolgatta a Magyar Kétfarkú Kutya párt, hogy beszáll az  olimpiaellenes “NOlimpia” elnevezésű kampányba.

Gondolkodunk rajta, hogy gyűjtsünk a NOlimpiás népszavazást támogató plakátkampányra. De csak akkor lesz, ha mondtok jó plakátötleteket

- írták szerdán, és ma be is jelentették, hogy segítenek összegyűjteni az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezéshez szükséges 138 ezer aláírást.

Erre leginkább egy plakátkampányt találtak alkalmasnak, ezért egy újabb pénzgyűjtést hirdettek. Ha ez sikeres, február 1-től már ki is kerülnek az olimpiás óriásplakátok.

A kezdeményezés olyan népszerűnek bizonyult, hogy egy óra alatt már össze is gyúlt az első millió.

(hvg)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@Csizmás Kond: Mert aztán a rezsim piszkosul gyűjt a fagyoskodókra, meg a Blahás sorbanállókra wazzegh!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...egy óra alatt egymillió plakátra...
azonkívül hogy hazugságnak tartom egyben szégyenletes is hogy ha már annyira az emberekért vannak inkább ilyen plakátokra gyűjtenek nem a fagyoskodó hajléktalanoknak
quadrocopter
@Csizmás Kond: Mert aztán a rezsim piszkosul gyűjt a fagyoskodókra, meg a Blahás sorbanállókra wazzegh!
vadnarancs
@Csizmás Kond: Én is szégyenletesnek tartom, hogy egyes politikusok közpénzt lopnak (naponta tízmilliókat) miközben emberek fagynak halálra, halnak meg az egészségügyi helyzet miatt. Családok százezrei nélkülöznek, fagyoskodnak és próbálnak túlélni. Valóban hazugság amit tesznek ugye? Cirkuszt a népnek! Kenyeret meg lopjanak!
dedy
@Csizmás Kond: Az államnak a fagyoskodókra kellene költeni az olimpia helyett.Én nem tartom hazugságnak és szégyenletesnek mert egy millió nem sok a plakátokra,de azokon a milliárdokon amit az olimpiára költenek sok embert lehetne megmenteni.Nem csak a Tiborcot és bandáját és nem csak a Mészárost és bandáját. Ez a tetü csak ezeket nyomja,most arra a baromra gondoltam aki erőlteti ezt az olimpiát.Sejtitek kire gondoltam?Arra aki állandóan meg akar védeni bennünket,még akkor is ha nem támadnak.Erősödő Magyarország erősödő Fidesz.
karma1
@dedy: Igen, ebbe a "vedelembe" fog beledogleni az orszag...:o((((
A Ketfarkuak szerintem a legjobban alkalmas part a vezetesre... Jo szervezok, fiatalok, es rengeteg szakember, tenni akaro IGAZAN fiatal van benne... (A fide$$ mar regen oreg f@szok gyulekezete, a kdnp meg csak ront az eletkori atlagon)
Aki Én
@Csizmás Kond: Ez vicc. Nem a milliardjaink erdekelnek?
Nem olimpia helyett kellene szuksegesre kolteni? Basszus ember, ez sokkolo
Csizmás Kond
@quadrocopter: A rezsim nem jótékonysági szolgálat. Ha a rezsim kezd osztogatni akkor az nem csak a blahás éhezőknek meg a fővárosi hajléktalanoknak kell adjon hanem mindenkinek az országban akire az előírt szabály vonatkozik...de ez neked magas.
Csizmás Kond
@vadnarancs: Akiről tudod hogy lop azt jelentsd fel de az ilyen szájhősködés nem ajánlott mert még valakinek rosszul fog esni és akkor neked lesz jaj.
Csizmás Kond
@dedy: ...sőt az állam ki kéne jelentse hogy aki hajlandó fagyoskodni az napi kétszer még melegbort is kap...kinek meddig ér-
Aki Én
@Csizmás Kond: Az a baj, hogy az egész sztorit nem érted. De ez másoknak is feltűnt ahogy látom.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...vagy fejezd ki magad magyarul vagy ne akarj mindenáron társalogni.
eszegfu
15 milliárd körüli összeg ment el az utolsó (okt.2-i szavazásra)...most egyfolytában az "erősödik M.o." -- már nem a "jól teljesit M.o."! -- reklámkapmányt tolják mindenhol az arcomba/arcunkba, ami nyilván szintén 15 milliárd körül lesz...ráadásul meg sem kérdezték: akarjuk ezt a pénzkidobást, vagy sem. Egyébként meg, ha reklámmal kell bizonygatni a "jóságunkat" és ezt nem a társadalom érzi, akkor ez simán hazugság,áltatás. És akkor sok az 1 millió?! Ebből kellene inkább a szegényebbeknek ennivalót és fütenivalót vennünk?! Nem inkább az értelmetlenül "eltapsolt" milliárdokból?! Értem én, hogy a "rezsim nem jótékonysági szolgálat", de akkor kérdezem: mi is valójában?! Nem állitom, hogy a kormány hivei azt követelik, hogy plakát + reklám legyen: M.o.-on milyen remek élni és ugyanakkor átlépik a fagyoskodókat és éhezőket... de akkor ez igy rendben van?!:(
Desischado
Döbbenet, hogy a milliárdoslenyúlás nem baj, de az egy millió, amit az emberek ADTAK ÖNSZÁNTUKBÓL a Kétfarkúaknak, meg igen!
Én is rájuk fogok igencsak szavazni, ők valóban tesznek is valamit!
Eriksson
@Desischado: Ha már ilyen sikeresek a Kétfarkúak a tarhálásban, igazán adhatnának belőle a rászorulóknak is. Akkor, de csak akkor lesznek méltóak arra, hogy szavazzon rájuk a magyarok azon része, akik valóban tenni, tettetni szeretnének az elesettekért. Politikai pártokból van itt már több, mint sok. Uszítókból is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.