Elszökött nagyijától, és a sínekre feküdt a kakucsi focicsapat kis kapusa. Gabesz a kétéves kishúga halála után szerelme elvesztését már nem tudta feldolgozni – írja a Bors.

Semmi jele nem volt, mire készül, bár sosem volt neki egyszerű. A szüleitől hamar hozzám került, az iskolában is mindig szekálták a többiek, hat hónapja pedig elveszítette kétéves húgát, akinek a szívét egy halálos baktérium támadta meg

- mondta a nagymama a Borsnak.

Kétszáz méterre a hernádi vasútállomás előtt feküdt a sínre a fiú, ott gázolta őt el a vonat. A nagymama csak akkor tudta meg, hogy Gábor lett öngyilkos, amikor kiment a sínekhez. Hiába hívta a rendőröket és mondta, hogy ő a gyerek gyámja, nem mondtak semmit.

Telefonon üzent a barátjának, megírta neki, hogy mit fog tenni, és azt is, hogy tőle mindenképpen szeretne elbúcsúzni.

A háziorvosa felelősnek tartja magát Gábor haláláért.

És felelősek vagyunk mindannyian, akik körülötte éltünk, részesei voltunk rövid életének. Ismertük, tudtuk, hogy problémás gyerek, tudtuk, hogy nem volt könnyű, cseppet sem volt irigylésre méltó az élete, ahogy a halála sem az...

- írta egy Facebook-bejegyzésben.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.