Az MSZP országos elnöksége szerdán közölte, hogy egyhangúlag támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét. A szegedi polgármestert máris betámadta a kisebbik kormánypárt.

Szegedet nem lehet mellékállásban vezetni, Botka László (MSZP) miniszterelnök-jelölti kampányát nem finanszírozhatja a város pénzéből, így akkor járna el korrekt módon, ha távozna a polgármesteri székből

- közölte a KDNP helyi elnöke.

Haág Zalán szerint "az országos karrierről álmodozó" Botka László polgármesternek nem szabadna Szegedet mellékállásban irányítania, miközben a város által fizetett sofőrrel, az önkormányzat autóján, a szegediek által fizetett üzemanyagból utazgat egyik baloldali párttól a másikig.

A politikus szerint Botka László miniszterelnök-jelöltsége semmi jót nem jelent Szeged városára nézve. A polgármester – mivel a jövőben nem a városvezetői feladataira kíván koncentrálni – akkor járna el korrekt módon, ha távozna a városvezetői székből – szögezte le Haág Zalán, aki szerint erre azonban semmi esély sincs.

Miniszterelnök-jelölti kampányát Botka László nyilvánvalóan "az önkormányzat által fizetett apparátus közreműködésével, a szegediek pénzén kívánja lebonyolítani, és őt az itt élőkkel ellentétben az sem zavarja, hogy ez nemcsak hogy ellentétes a város érdekeivel, de teljesen törvénytelen is "

- áll a közleményben.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Mosolyognom kell, amikor fidesz bérencek p, pláne szentfazék g...cik ampognak a törvényességről
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dodóka
Mosolyognom kell, amikor fidesz bérencek p, pláne szentfazék g...cik ampognak a törvényességről
Peller Anikó
A hág zolán a Kommunikéző Durcás Nem Párt helyi kiskirálya talán nem a szegediek által fizetett üzemanyagból utazgat?
szaboria1
A fidesz farvizén lavírozók már megint megszólaltak.
human
Az a baj, hogy ez a fidesztől pont tök hiteltelen.
kerekkocka
Ez egy álkeresztény patkány seggszelep lehelete volt, ami szokásos módon távozott belőle. Fingott a száján!
Lepényleső
Mit is várhat az ember az önmagukat kereszténynek mondóktól?
nevemnick
Nem tehetnek mindenki segge alá lovat, mint Tömjén Zsótinak Székelyföldön.
papa.49
kndp hülye ne fájjon a fejed ezért nem a város pénzén utazik te barom, igaz nálatok ez a módi, ti biztos így szoktátok csinálni ,,ki mint él, úgy ítél,, ezek vagyok ti a ,,törpe minoritások,,!!!
quadrocopter
Azannyát, mind a 3 darab keresztény de parazita felriadt?
wagabund
Botka akár bal kézzel is levezényel egy kampányt,(főleg, ha róla van szó), miközben a városát virtuózként irányítja...már..már ujjgyakorlat...

mint tudjuk: a rutin, meg az évek...
egyvandor
Ez a kdnp valami hatalmas támogatottságú politikai csoportosulás lehet, ha Szegedre is jut belőlük azonkívül hogy frakciópénzt is zsebelnek rendesen, mint bármely önállóan bejutott (ja nem bármely) párt.
Nessy
@egyvandor: persze, hogy kapnak frakció pénzt, meg minden egyebet! Hányan is ültek át a FIDESZ frakcióból a KDNP frakcióba, hogy meglegyen a létszám? csak az ellenzék olyan bamba, hogy nem élt ilyen lehetőséggel a DK esetében!
keresztapa
Egyenlőre szeged örüljön annak, hogy az MSZP felgyülemlett tartozásait a vér kommunista Szeged rovására törleszti, a szegediek nem is fogják észlelni egyenlőre!
Hellcat
Na a fidesz valagán a szarfolt megint elfertőződött...
justhpeter
Képzeljétek, Botka indulni akar a választáson ! Ti, szegedi keresztények mikor fogtok önállóan választáson indulni ?
papa.49
@justhpeter: Ne viccelj mind a hárman elindulhatnak a pöcegödör felé ahová valók!!!
human
@Nessy: Azért ahhoz kellően elvtelennek is kell lenni.
Gyuri Géderről
@justhpeter: Soha, mert a nyelvük benne van a fityisz hátuljába.
panellproli
Rothadt szentfazék KDNP-s menjen a kisrigó reverendája alá/amit egyébként nem is hord, mert abban nem lehet focizni/ és ott nyujtogassa a nyelvét a bizonyos felé
moareka
Zalán ezelőtt néhány évvel is képviselő volt egy szegedi belvárosi körzetben. Tevékenysége abban bontakozott ki, hogy "Családi napot" rendezett egy téren, ahol reggeltől estig ordította a megafon " Hull a hó és hózik, micimackó fázik" mondjuk tavasszal...
wagabund
vagy fél órával ezelőtt láttam a tévében, hogy egy netes szavazás szerint '18-ban Gyurcsány lesz a baloldal ME jelöltje..ez a hír alul a futósoron ment, kétszer is elolvastam, hátha rosszul látom.. de nem..

namost amíg ezek egymás hátát lapogatják, addig Gyurcsány csendesen felkerül a választási listára...aztán lehet köpködni(egymást)
Desischado
Mi a manó, a kdnp-sek kidugták a nyelvüket orbán hátsófeléből, és idejöttek vartyogni? Botkának a fél fogára sem lennének jók, simán felmossa velük a padlót! Nyomorult, hazug, álkeresztény banda! Ti mikor indultok önállóan? Nem a fidesz seggéből kell kiabálni!
human
@wagabund: Tudod ilyenkor szoktum megkérdezni, hogy
Melyik csatornán láttad? (a hitelesség miatt)
Reprezentatív volt-e a felmérés? (hány embert kérdeztek)
Mi volt a kérdés?
Ki végezte a felmérést?
wagabund
@human: jogos a kérdésed. ha mai csibe lennék, akkor rémülten írnám, de így csak jeleztem, hogy netes felmérés volt...pont olyan, mint a Klubrádióban a telefonos valami, ahol a betelefonálók választhatnak...a nem rendszeres odfigyelés miatt talán, de még sosem hallottam, hányan is telefonáltak..(amúgy a tévében sosem tudom melyik adó, mert csak híreket nézek, és sűrűn kapcsolgatom az állomásokat..100%-ra nem merném megnevezni..de nem a királyi volt, az biztos)
na, szóval ezek annyit is érnek...pont, mint a Lánchíd rádióban is van valami netes szavazás... ott legalább bemondja a műsorvezető, hogy a 112 szavaztaból..stb...stb...

Visszatérve az általam írottakra...az ugye feltűnt, hogy nem közölték hány szavazóból derült ki ez a Gyurcsányi győzelem...ezért nem szabad itt semmit komolyan venni.

csak az irántad való tisztelet miatt írtam ennyit...
jééézusom...elfáradtam, innom kell..(egy kávét)
moareka
@wagabund: Figyusz, ezek úgy hazudnak, mint a vízfolyás, úgy, mint az összes jobboldali sajtó, a Szegedma. pontosan ilyen, még anno hozta létre, az a Magyar Anna, aki egyszer pofon vágta a jegyzőjét, majd Dajcstomit Csongrád megye díszpolgárává tette, amikor éppen Hódmezővásárhelyre vitte a szíve? (vagy valami más, az épp aktuális tündikéjéhez). Ezt a megyei nagyasszonyt azóta mellék vágányra rakták, mióta a Kormányhivatalok uralják a terepet...
wagabund
@bakcsubakka: megdumáltál. nálad a pont!
nusika
@Eriksson: ...mond meg légy szíves , mi az a kdnp ?
Eriksson
@nusika: Tudom én? Valami élősködő parazita a fidesz csecsén? Attól függetlenül most igaza van. Botka ne a város pénzén kampányoljon egy egészen más dolog érdekében.
quadrocopter
Csak higgadtan kezelni a szabalábon ténfergő agyhiányt!
Orbán sem a Fidesz pénzén jár dzsemborizni, meg ahogyan a napokban olvashattuk, néhány képviselői mentességet is élvező parazita, nagyon szeret közpénzen autókázni!
Tehát erős kuss legyen a patkányfészekben!
Nessy
persze, pártunk és kormányunk sem kampányol, csak kormányzati hirdetésekkel bombázza a jó népet!
meg ugyebár, a képviselők sem vállalnak semmiféle bizottsági státuszt, felügyeleti bizottsági tagságot jó pénzért?
Az ország pénzén viszont lehet utazni, urizálni, alapítványokat tenni, szeretőt tartani! Ne legyünk már ennyire álszentek.
nusika
@Eriksson: Tudom én? Valami élősködő parazita a fidesz csecsén? ...na látod, már ez nagyon sok pénzbe kerül az adófizetőknek!! ...és még ők ...a fideszes politikusok 2 milliós benzinfogyasztás ...nem sorolom...
Eriksson
@nusika: Te is azt mondod, hogy pazarlás amit a fidesz politikusok csinálnak? Azt is mondd amit a szocik. Egyik se különb a másiknál, a paraszt meg nyög az iga alatt.
Nem kell itt senki se félteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.