Bizonyos dolgok ugyanúgy mű­köd­nek Bolíviában, Kongóban, Türkme­nisztánban vagy Magyarországon. Habony Árpád vagy Rogán Antal nem csinálnak semmi eredetit, amikor a Fidesz kommunikációját navigálják. Pusztán olyan alaptételeket tartanak tiszteletben, melyek már beváltak a világ más tájain. Főbb üzenetei elférnek egy nem túl vaskos kiadványban, így még Németh Szilárd is bemagolhatja egy hét alatt. Ha valaki pragmatikusan közelít a politikai kommunikáció témaköréhez, akkor egyértelművé válik számára, hogy bizonyos törvényszerűségek ugyanúgy működnek Bolíviában, Kongóban, Türkmenisztánban vagy Magyarországon. Következő összeállításunkban tizenhárom ilyen tételt sorolunk fel, némi kiegészítéssel fűszerezve.

Forrás: szeka.blog.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Figyeld csak!
A 13 "alaptétel" közül egyik sem foglalkozik az emberek sorsával, életszínvonaluk növelésével, élhetőbb körülményeikel, kizárólag a hatalom megtartása, az embetrek megvezetése, átb***sa áll a középpontban és Orbán ehhez tartja magát és bandáját!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Jó lenne ha végre az a másik oldal is észrevenné, h szeretett faßfejvezére és bandája hülyének nézi őket, hálából a szavazatokért.
nevemnick
@lampa laz: nálad a pont. De a fidess ezt a pontot használja erőteljesen: 2. Soha ne az értelemre, csakis az érzelmekre apellálj!" és lőn...
lampa laz
@nevemnick: igen, ez a leghatásosabb csak nem látnak mögé a zemberek. Csak viktor szentképe lebeg előttük kb így "szeretünk viktor" még álmukba is ezt üvöltik.
nevemnick
@lampa laz: soha nem gondoltam volna, hogy az elmúlt rendszerben a demokráciáért küzdő magyar nép, addig hajszolta magát, míg 26 év múlva egy semmirevaló suttyó hatalmi arroganciáját kiszolgáló droiddá váljon. Hol a magyar büszkeség?
Most él igazából a himnuszunk jó pár sora...
simmering73
@nevemnick: Értelmet az agyhalottaknál? Sose keress.
Peller Anikó
Sajnos az ember érzelmi lény, nagyon NAGYON kevés értelemmel.

Ha egyszer sikerült átmosni az agyát akkor abból nem enged, hiszen ez esetben rá kellene döbbennie mekkora marha.

Na ebben az agymosásban óriás a gecibán.
Nagy Mária
@nevemnick: Én is folyton ezen gyötröm magam, hogy létezik, hogy amikor Kádár után a szabadság szele megcsapott bennünket minden lejtmenetbe került évről-évre. Nem érdemeljük meg a demokráciát, mert a többség nem tud mit kezdeni vele? Jobban szeretik, ha megmondják nekik mit és hogyan. Ezért tartanak ki ilyen sokan a fidesz mellett?
A pontok tökéletesen leírják, milyen a magyar emberek lélektana, s bár fáj kimondani, de ennek kihasználásának mesterei a kormány emberei.
quadrocopter
Figyeld csak!
A 13 "alaptétel" közül egyik sem foglalkozik az emberek sorsával, életszínvonaluk növelésével, élhetőbb körülményeikel, kizárólag a hatalom megtartása, az embetrek megvezetése, átb***sa áll a középpontban és Orbán ehhez tartja magát és bandáját!
nevemnick
@Nagy Mária: igen én is így látom. Az ismerőseim körében is sokan kifordultak magukból, pedig jól éltek a szoci rendszerben. Jómagam is vártam a változást, pedig politikailag sehova nem voltam/vagyok elkötelezve, jobban nem élek, és szerencsére rosszabbul sem. De most már aggódom, mert itt délvidéken egyre többen kerülnek még mélyebbre mint ahol voltak, és ez számomra nagyon lehangoló.
Lepényleső
Első fotó - A modern kormányzás résztvevői már nem pufajkások,hanem farmernadrágosok?
lampa laz
"Kérdés, hogy a segélyhitelre mi szükség van, hiszen a mongol gazdaság már vagy 10 éve jól teljesít, 2014-ben 7,8 százalékos volt a GDP-növekedés."

@nevemnick: basszus akkor ezt most mé kapták?? Jobban teljesítenek mint mi. Vagy visszautalják majd a zorbánnak?
nevemnick
@lampa laz: szerintem valakinek van odakint Ulan de bátorban bankszámlája.

:D
Nagy Mária
@quadrocopter: Pofon egyszerű, az emberi elme gyenge pontjait célzó alaptételek. Pont jók arra, hogy eszünkbe se jusson visszakérdezni. Nem mi vagyunk itt a lényegesek, kizárólag a hatalom. Miért asszociálok én ebből a háború előtti Németországra?
nevemnick
@Nagy Mária: ugyanezt a következtetés írtam le, a civil támadásokkal kapcsolatos témánál a pörgettyű (?) nicknek, csak én leírtam a nemzetiszocializmussal egyező dolgokat.
Nagy Mária
@nevemnick: Igazad van, (én sem, se jobbra, se balra) de egy védőoltás empátia ellen néha kellene. Nálunk, itt a keleti kis településeken még szembetűnőbb az emberek elszegényedése, s amivel mindennap szembe kell néznem, hogy így a gyerekek kerülnek egyre kilátástalanabb helyzetbe. (Papíron viszont csökkent a hátrányos helyzetű. Ügyes papírmunka volt.)
Nagy Mária
@nevemnick: Olvastam, nagyon türelmes voltál vele. Én már napok óta a "Balog Zoltán lemondásáért tüntethetnek a tanárok február 1-jén"-nél győzködöm.
kkalman
Ebben az egész történetben az a legszomorúbb, hogy a bal oldalnak erre a 13 pontra nincs értelmes válasza. Sőt, semmilyen sincs.
Szókrakész
Ez a 13 pont(megint a mágikus 13) semmi más, mint Macchiavelli Updated.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.