Tűzkeresztség. Az. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: A Honvédkórház fogadja a hazatérő sérülteket Beszámoltunk Balog Zoltán emberminiszter és Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat friss igazgatója sajtótájékoztatójáról, amelyen elmondták hol, milyen körülmények közé várják haza a veronai buszbalesetet túlélő áldozatokat. Most csak egy mondatra, pontosabban egy szóra állnánk meg, a miniszter úrnak ugyanis a következő poénnal sikerült “feldobnia” a tizenhat ember halálát követő balesetről szóló tájékoztatót:Tűzkeresztség. Az.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, most kene eltakarodnia ennek a szennyes bandanak...
karma1
Na, most kene eltakarodnia ennek a szennyes bandanak...
tutajos
@karma1: Nem fognak!
Segítenünk kell nékik eltakarodni !
Nem?
De!
eszegfu
Nem értem, hogy Balognak miért is kellett résztvennie egy olyan sajtótájékoztatón, ahol a sérültek m.o-i kórházi elhelyezéséről tájékoztatott a mentőszolgálat uj vezetője. De, ha már ott volt, nem kellett volna "poénkodnia", sőt meg sem kellett volna szólalnia! Hiszen nem ért hozzá... kb. annyi fogalma lehet az egészről, mint egy átlag embernek. Szörnyü ez a saját fontosságát előtérbe helyező miniszter!:(
papa.49
@eszegfu: Ezt hívják találóan ,,ÖNFÉNYEZÉSNEK,, pont ezért a hibbant hülye páternek meg se fordult a tökfejében mit érezhettek a ,,tűzhalált halt,, gyermekek szülei, hozzátartozói!!!
Summázva ez az emberszerű sejthalmaz, mérhetetlenül sötét rosszindulatú, szemét alak, és ráadásul még bunkó is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.