Kábítószer-kereskedőkre csaptak le a rendőrök még január 20-án a fővárosban a Hegyalja úton.

Kábítószer-lerakatra csaptak le a rendőrök Budapesten

Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Roland 23 éves és B. Bendegúz 25 éves budapesti, illetve kábítószer-birtoklás vétsége miatt T. Tamás, M. Martin és L. Attila szintén budapesti lakosok ellen – olvasható a rendőrség honlapján.

A hegyvidéki rendőrök 2017. január 20-án Budapesten a XII. kerület Hegyalja úton 17 óra 15 perckor igazoltattak négy férfit. Az igazoltatás során megállapították, hogy H. Roland azt megelőzően T. Tamás, M. Martin, valamint L. Attila részére marihuánát adott el. A négy férfit a rendőrök előállították és H. Rolandot kábítószer-kereskedelem bűntette, míg a másik három férfit kábítószer-birtoklás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A kihallgatások során gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy H. Roland az eladásra kínált kábítószert B. Bendegúztól szerezte be, így a rendőrök az általa bérelt garázsban házkutatást tartottak. A garázsban a rendőrök 4,8 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 91 extasy tablettát, körülbelül 20 gramm varázsgombát és 46 darab ismeretlen eredetű fehér színű kapszulát, valamint a kábítószer terjesztéséhez használatos mérleget és csomagolóeszközöket foglaltak le.

B. Bendegúzt a rendőrök a házkutatást követően 2017. január 21-én 1 óra 50 perckor Budapesten a XII., Jagelló úton elfogták, előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a kihallgatásokat követően H. Rolandot és B. Bendegúzt őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.