Legalább tizenegy alkalommal szorította le a szemből érkező autósokat egy férfi Sopron környékén még 2015-ben, az ügyészség most emelt vádat ellene – olvasható az Index cikkében.

A 31 éves elkövető 2015 márciusa és novembere között legalább tizenegy alkalommal veszélyeztette a szembejövők életét a 84-es számú és a 85-ös számú főúton, valamint egy alkalommal 8117 számú úton.

A vádlott a sértettek leszorítása után sem tért mindig vissza azonnal a saját forgalmi sávjába, hanem a másik sávban haladt tovább. Előfordult, hogy az elkövető az ütközés előtti pillanatban egyetlen kormánymozdulattal olyan hirtelenséggel tért vissza a saját sávjába, hogy az autója megbillent.

Az ügyészség a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló vádlottat tizenegy rendbeli közúti veszélyeztetés bűntettével vádolja – áll a cikkben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A minap valaki behajtott az egyirányúba rossz irányból. Aztán sikeresen elért a körforgalomig és balra levágta azt. Szerencsére éppen akkor gyér volt a forgalom.
papa.49
Hova ez a veszett sietség, még alig csak másfél éves az ügy, még a végén ebben a században ítélet is születik))))))))))))
quadrocopter
Eltiltani 10 évre az összes kategóriától, pszichésen alkalmatlan gépjárművek vezetésére. Aztán új orvosi, új vizsga, friss pszichológiai eredmény.Pont!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.