Orbán Viktor az MNB Lámfalussy Konferenciáján tartott beszédében elmondta, hogy az évtizedek óta fennálló, egy hatalmi központú világnak vége, Kína előretörésével egy több erőközpontú berendezkedésre kell felkészülni. Ez azonban nem veszélyt jelent, hanem inkább lehetőséget, így nem kell félni tőle. A paradigmaváltás elkerülhetetlen velejárója, hogy újra előtérbe kerülnek a nemzetállamok, az EU-s centralizációs törekvéseket pedig át kell gondolni. Csak az új gondolkodásmód az, ami segíthet túllendülni az Európai Uniónak az őt jelenleg sújtó négy válságnak. – összegezte a miniszterelnök beszédét a portfolio.hu.

Orbán szerint Donald Trump, az Egyesült Államok új elnöke, beiktató beszédében, a legmagasabb világi helyről adott engedélyt, hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez, nagy szabadság, nagy ajándék.

Orbán szerint több modell lesz a világban, ezért nyílik ki a tér a kétoldali megállapodások előtt, mert azokat könnyebb összehangolni, mint a nagy nemzetközi megállapodásokat. A több pólusú világrend miatt nincs olyan mindenkire ráhúzható gazdaságpolitika, ami mindenkit sikeressé tehet. A miniszterelnök szerint ma az tartja fenn a növekedést a világban, hogy léteznek különböző modellek.

Orbán: Trump, a legmagasabb világi helyről adott engedélyt, hogy magunkat tegyük az első helyre

(Fotó: Koszticsák Szilár/MTI)

Európára áttérve a miniszterelnök elmondta, hogy a kontinens olyan állapotban van most, hogy korábbi önmagához képest alig lehet ráismerni. Növekedési válságban szenved, fuldokol az adósságban, demográfiai válság is sújtja, részben a menekültválsággal összefüggésben közbiztonsági válsághelyzet állt elő, továbbá adott egy külpolitikai válság is. Orbán szerint őszintén ki kellene mondani, hogy mi európaiak nem tudjuk megvédeni magunkat külső segítség nélkül, pedig erre nagy szükség van, ha meghatározó szereplők kívánunk maradni a világszínpadon. A közös európai védelmi szövetség kialakítása épp ezért kulcsfontosságú.

Európa akkor volt erős, amikor több erőközpont volt a kontinensen, Brüsszel viszont most ezzel ellentétes folyamatokat erőltet, centralizálni akar.

Elkerülhetetlenek az új típusú együttműködések, többek között az USA-val is, a TTIP helyett másra van szükség. Továbbá kössünk megállapodásokat Kínával, illetve élénkítsük orosz kapcsolatainkat.

112 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
@Pergető: Lehet, hogy te tudsz azonosulni ezzel a véleménnyel. Azonban megnézném Orbán képét, ha nem jön több eu-s támogatás, mert a németek és mindenki más önmagát rakja első helyre. Mi az utolsók vagyunk, nekünk csak az fog jutni ilyen mentalitással, amit mi magunk termelünk.
Orbán akkor is megél az adónkból, de mi éhen döglünk.
Ennyit az átgondolatlan véleményekről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pergető
Azt hiszem ezzel a véleménnyel azonosulni tudok!
Nessy
Jézus Mária! Ezt mind komolyan is gondolja? Na, kiváncsi leszek, mennyi anyagi támogatást kap akár Putyintól, akár Trumptól!
human
@Pergető: "Azt hiszem ... " :) Volt már, hogy nem tudtál azonosulni Orbán valamelyik kijelentésével?
szép új világ
@Pergető: Én is, csak egy baj, hogy a g* olvasatában ez azt jelenti, hogy még többet lehet lopni!
elnyomott
@Pergető: Lehet, hogy te tudsz azonosulni ezzel a véleménnyel. Azonban megnézném Orbán képét, ha nem jön több eu-s támogatás, mert a németek és mindenki más önmagát rakja első helyre. Mi az utolsók vagyunk, nekünk csak az fog jutni ilyen mentalitással, amit mi magunk termelünk.
Orbán akkor is megél az adónkból, de mi éhen döglünk.
Ennyit az átgondolatlan véleményekről!
volvós
..." hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. "...
Hát igen, viktorka, a Bíróságon az elsö helyre - a vádlottak padján - !!
Vezetöszíjon, bilincsben ...és hallgatni az ítéletet !
" pergetö " társatokkal az oldalatokon...:-)))
eszegfu
Igyekeztem megérteni: mit is akar mondani O.V. Addig az világos: "...egy hatalmi központu világnak vége...", de akkor miért is, na meg ki az, aki/ami "A legmagasabb világi helyről adott engedélyt, hogy nekünk is szabad magunkat első helyre tenni." Ha nincs "hatalmi központ", akkor nem kell engedély senkitől... azt gondolunk, amit akarunk, nem?! Vagy "... mi európaiak nem tudjuk megunkat megvédeni külső segitség nélkül...közös európai védelmi szövetség kialakitása épp ezért kulcsfontosságu..." Most akkor arra gondol, hogy a világ szövetkezzen Európa megvédésére?! Vagy mégis ki szövetkezzen?! Az biztos, hogy egy beszédet ugy kell megirni, elmondani: egyszerü bevezetés után "iveljen, domborodjon ki" a fő mondanivaló, ami akár lelkesitő is lehet, majd a végén 1-2 egyszerü mondattal "rögzitse" a tennivalót, vagy a tanulságot. Sajnos nekem az egész egy "katyvasznak" tünt. Köszönettel veszem, ha valaki meg tudja nekem magyarázni, ill. "leforditani" mi akart lenni a lényeg.
Nessy
"legmagasabb világi helyről adott engedélyt, hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. "
Ez meglepett. Azt hittem Washingtonban volt a beiktatás, erre kiderül,hogy a "legmagasabb helyen" azaz a K2 csúcson. Ha jól emlékszem, az a legmagasabb.
nevemnick
"Donald Trump, az Egyesült Államok új elnöke, beiktató beszédében, a legmagasabb világi helyről adott engedélyt, hogy nekünk is szabad magunkat az első helyre tenni. Nagy dolog ez, nagy szabadság, nagy ajándék."

Egy ország népének vezetése lehetőség a szolgálatra. De amíg a gazdagok lopnak, az okosok játsszák a hülyét, és a hülyék próbálnak túltenni a többieken, addig csak a helyzetük tovább romlik.
Ennyi.
Eriksson
Ha ez igaz, hogy Trump majd megengedi a világ nemzeteinek, hogy saját érdekükben dolgozzanak és ne csupán az USA és a csatlósaik érdekei szerint, akkor köszönt be az igazi demokrácia. Mert amit ma annak neveznek, kicsúfolása a nemzetek, és az emberek önrendelkezésének.
lampa laz
Jól átbsztál bennünket mert eddig úgy tudtuk,h te állsz a legmagasabb világi helyen, most meg kiderült, h csak egy kis szarfax vagy. Végtelen csalódás...na jó, az utóbbit eddig is tudtuk rólad.
Szókrakész
@Nessy: "azaz a K2 csúcson. Ha jól emlékszem, az a legmagasabb."

Azért K2 mert van egy K1 is.
Ergo még magasabb.
Szókrakész
Én hallgattam a beszédét(mazochismus light).

igazat kell adni neki.

AZ Új(libsi) Világrend megbukott.
Most a háttérkormány az Új Világrend 2.0 verziót kell bevezesse.
Az EU-nak, alias Német diktatúrának annyi.
Ha az EU bezárkózik, fujj Oroszországozik, akkor lemarad.
Amerikával akartak boltoplni, de most Trump nyilatkozatát ezerszer meg kell rágni.
Ami nem volt más, mint:
America First.

Tehát csicskák lennénk.
Az Eu-nak önálló, más irányú(Kelet, Kína, Oroszország) gazdasági, pénzügyi terjeszkedésbe kell fognia.
Nem pedig USA csicskaként Soros EU és nemzetromboló pénzeken vegetálni, várni a messiást.
Nessy
@Szókrakész: Hiába, az én fejem sem káptalan. :-))
grincss
Viktor!
Én azt mondom, h a rosszillatú kéjhölgy édes anyádat!
És csinálj magadnak kistestvért!
Ne félj, (azért) nem fognak felelősségre vonni, hisz egy elmebeteg nem büntethető!
Másért azonban igen!
Szókrakész
@Nessy: Nincs semmi gond.

Csak nézd a listát.
Pl. a K9-es az már csak kutyamagasságú.
Szókrakész
@Nessy: De ne keverd a WU 2 -vel és egyéb csúcsokkal.
eszegfu
@Szókrakész: A WU2 régen egy hajmosó szer (is) volt.:))
eszegfu
@Szókrakész: Éreztem, hogy ez egy kicsit "beugratós", de aztán meginogtam: egy férfi általában ilyenekre nem emlékszik... ilyen nincs, és mégis van!:)
rózsasándor
@elnyomott: Lehet ,hogy téged az EU tart el,de 9 000 000 magyart biztos nem !!!
Nessy
@rózsasándor: Mi többiek tartjuk el azokat akiket az eu pénz is "eltart"!
Szókrakész
@eszegfu: Annyira beégett a név, hogy nem lehet elfelejteni.
Szókrakész
@eszegfu: Ahogy a Fabulont, VIM-et, Ultra mosogató port, Flóra szappant, ... sem.
eszegfu
@Szókrakész: Igazad van... nem is lehetett másként. Nem tulzás állitani, hogy minden tisztálkodó és tisztitószerből 1-1 márka lehetett, de ezek mind magyar termékek voltak. (Emlékszem, hogy 1x voltunk a környékünkön lévő vegyigyárban "dolgozni" az osztállyal és pont VIM-et dobozoltunk, ez után ilyenből csináltunk "tüsszentő port".)
Itsuka Nakimaga
Mit gondol ez a szerencsétlen, ki a f...m törődik azzal, hogy mi hányadik helyre tesszük (tennénk) magunkat? Mi csak egy légyszar vagyunk a világ térképén, amit a világ még annyira sem vesz észre, hogy eltakarítsa.
dr. prédikátor
Viktor szopkin!!! Most aztán tényleg bebizonyosodott hogy elmebeteg vagy !!! És geci!!!
Itsuka Nakimaga
@rózsasándor: A magyar gazdaság három lábon áll:
1. Magyarországi nagy multik termelése és exportja olcsó magyar munkaerővel
2. EU felzárkóztatási alapok kifizetései
3. Külföldön dolgozó magyarok átutalásai.
Hazai termelés és export a GDP 10%-át (!) teszi ki. Azaz lefordítva: igen, eltartottak vagyunk!
Ha a három lábból bármelyik meggyengül, vagy kiesik: a magyar gazdaság hasraesik.
Ludmilla
zavart agyú ember zavaros beszéde...azt meg tapasztaljuk,hogy magukat első helyre teszik...aljas gazember
justhpeter
Az influenza felgyorsította ennek a tolvajnak az agyi tevékenységét, aminek során az agy megelőzte önmagát. Így a mai hablatyot kénytelen volt agyi kontroll nélkül elővezetni.-
CsipkeRózsa
Érdekes, Orbán eddig azt mondta, hogy ne szóljanak bele az ország ügyeibe. Most pedig örömmel hivatkozik rá, hogy Trump engedélyt adott...
Trump nem Orbánnak üzent, csak a saját területéről beszélt.
Nessy
Látod, elefánt, milyen nagyok vagyunk? mondta a kisegér.
Szókrakész
@elnyomott: A válasz helytelen.

A helyes válasz.

Bakfitty.
human
@elnyomott: 12:59-re. Orbánnak az a szerencséje, hogy az EU vezetői nem olyanok mint ő, mert akkor lókolbászt kapnánk nem euro milliárdokat.
Lepényleső
...gyanítom,ott nem kicsi baj van a fejbe,emitt sem lehet kisebb,ha Jupiter és a kis ökör esete
mesélőjét elkerülte?
Pergető
@elnyomott: Ebben az esetben Orbánnak igaza van!
huKKK
@elnyomott: 12:59
Nem stresszelnék annyira a német támogatás hiányától és nem becsülném le az esetleges eurázsiai unióban rejlõ lehetõségeket. A kínaiak készek támogatni bennünket olcsóbban, kevesebb gazdaságunkat korlátozó rendelettel.
Erõsek ma mèg a német bankok, tény, de szerintem nem annyira, mint a kínaiak, másrészt a kínaiak nem tették olyan kiszolgáltatottá gazdaságukat egy esetleges gazdasági összeomlásukat elõidézõ terrortámadásnak, mint a németek.
A németek vezetõ pozíciójánál sokan tutibbra vették Clinton elnökségét.
Mostanában egyre kevesebb dolog alakul papirforma szerint.
Akármennyire is kedveljük a németeket, nem nagyon engedhetjük meg, hogy kizárólag egy erõközpontnak szolgáltassuk ki magunkat.
Ne legyünk már élhetetlenek. Ha a nagyhatalmak is ennyire kitettek a faraónoknak, mibõl gondoljuk, hogy nekünk nem lenne jogunk életben maradni bizonyos kompromisszumok megkötése árán. Nincs rendben, hogy a németek és amerikaiak fû alatt üzletelnek sötét alakokkal, bennünket meg kioktatnak, hogy nem tehetjük meg azt amit ôk igen.
Sokan olyan naívak, azt hiszik az üzleti világban lehet érvényesülni úgy, hogy csak a szentekkel állunk szóba a többieket meg következmények nélkül kioktathatjuk bármilyen stílusban.
Ez még családon belül sem mûködik. Fel kéne nõni végre, nemcsak jó lehetõségek közül kell választanunk. Egyre több esetben kell választani a legkisebb rosszat.
prime777
@Pergető: "Ebben az esetben Orbánnak igaza van! "

Seggnyaló komcsi vagy,a hatalom szolgája.
prime777
@human: 2020-tól egy fillért sem kapunk!
Ha jól tudom.
Aztán mi lesz szerinted?
Addig mindent el kell nekik lopni, és megfélemlíteni mindenkit.
Pergető
@prime777: Tudod, az a különbség közöttünk, hogy én gondolkodom és vállalom a véleményem. Rólad a gondolkodást nem feltételezem, de attól még lehet véleményed!
Azért mert nem azt gondolod, amit én, nem seggnyalózlak le, nem is komcsizlak, csak szánlak, hogy ezzel a primitív nyomoroddal vagy kénytelen megküzdeni!
huKKK
@prime777: 17:28
Törökországban ezért páréves csetszünetet nyerhetne magának. Szerencséje, hogy demokráciában élünk! Hálát adhat Orbánért.
Semmi értelme félnie, nincs arra semmi garanciája, hogy jobbat találna.
Kössünk egy üzletet, Ön elmondja kit szeretne látni alternatívaként én meg elmondom, szerintem miért kell tûlük jobban tartania, mint Orbántól.
Áll az alku?
prime777
@Pergető: " Tudod, az a különbség közöttünk, hogy én gondolkodom..."
Hát hogyne!
Persze édesapa.

Ha holnaptól gyereket ölnének orbánék akkor te abban is igazat adnál nekik, hiszen sok libsi-komcsi gyerek is meghalna legalább.
Alávaló disznónak tartom a fideszes híveket.
Tökéletesen ugyanúgy szolgálják ezt a posztkomcsi rendszert mint anno a komcsik tették azt.
Mocskos hazaáruló, pénzen megvett ,csőlátású gazembereknek tartom a fideszeseket.
A fideszt - ha lett volna bennetek hazaszeretet,vagy egy kis tisztesség - és nem kettős mércével mérnétek az itteni pártokat ,akkor a 3000 milliárdos nyugdíj lenyúlásakor elzavartátok volna őket.
A többi, ezer milliárdokról nem is beszélve amit a 7 év alatt elvittek.
És még ezek után legyek toleráns veled?
Nincsenek szavak arra a mocskos szervilis seggnyaló létetekre amibe levedzetek.
Oszt még te kéred ki.
Amúgy te a bringás vagy,csak most más a neved.
human
@prime777: Azért 2020-tól még kapunk támogatást, csak csökkenő mértékben és egy ponton túl többet fogunk befizetni, mint amennyit támogatásként lehívhatunk.
Az EU támogatásokat a jövőbe kellett volna befektetni, hogy támogatások nélkül is tartani tudjuk az életszínvonalunkat. Na ez sokak szerint nem fog menni és bár már most sokan panaszkodunk, de ennél már csak rosszabb lesz.
Egyébként globális probléma a túl nagy szakadék a jólétben élő és a szegény társadalmak közt. Ez már akkora probléma, hogy már a világ gazdasági vezetőinek találkozóin is téma, ugyanis a tendencia, hogy a vagyonok nagy százaléka a lakosság egy kis százalékához vándorol rontja a gazdasági mutatókat. Arról nem is szólva, hogy instabillá tesz társadalmakat.
Zeta
@eszegfu: ezt maga a nagy vezér is csak akkor fogja tudatni velünk , ha majd neki is elmondják, hogy mit akart mondani
CsipkeRózsa
@eszegfu: A WU 2 sampont most is lehet kapni.
egyvandor
Eddig is tudtuk hogy magadat és haverjaidat tetted a legfelsőbb polcra. Normális családokban viszont a bili tartalmát reggele ki szokták üríteni nem pedig a legfelsőbb polcra tenni.
Szókrakész
@huKKK: "A németek vezetõ pozíciójánál sokan tutibbra vették Clinton elnökségét."

Sőt!

Merkelék a német adófizetők pénzéből illegálisan, törvényellenesen milliókkal támogatták a Clinton Alapítványt.
A libsik ennyire erőlködtek és mégis buktak.
A sok EU eufóriás meg azt se tudja mi fán terem a világgazdaság.
Ezért ájuldoznak annyira az EU-ért.
Ha nem jönne eu-s pénz, akkor abból itt azonnal űr keletkezne, amit a kínaiak, oroszok azonnal betöltenék.
De ezt hova magyarázza az ember a csőlátóknak?!?!?!
Szókrakész
At orbánfóbiásoknak kicsit el kéne fojtani a reflekcióikat és végiggondolni, hogy miről is beszél Orbán.
Mert sajnos igaza van.

És itt lehet nosztalgiázni a gulyáskommunizmusról, a komcsi rendszerben "biztosított" munkáról, kicsi, de állandó jövedelemről.
De a karaván halad.
A világ folyamatosan változik.
Közte az eu-s ideológia is.
Most kezdik még keményebben testreszabni az osztrákok, németek, ...
A britek már ki is léptek.
Ergo.
Az EU, így ebben a formában halott.
Nem üzemképes.
Aki nem képes kicsit más perspektívák szerint tekinteni a jövőre, az bukik a rendszerrel együtt.
És Orbán ezt helyesen ismerte fel.
Az EU ha nem nyit, nem változik, akkor lehúzhatjuk a klotyón.
Pergető
@prime777: Megállapítottam, hogy te egy primitív vagy, csak most ez a neved! Amikor képtelen vagy ember módjára kultúráltan viselkedni, nos az nem a politika, hanem a te szegénységed. Amikor engem a nézeteim miatt bántasz, mondd már meg mivel vagy különb, mint a komcsik, vagy a nácik?
Megmondom! Semmivel. Egyformák vagytok!
grincss
@eszegfu: Még most is az, Drága!
Kedvenc shampoo-m, csak azt használom!:-)
prime777
@huKKK: " Ön elmondja kit szeretne látni alternatívaként én meg elmondom, szerintem miért kell tûlük jobban tartania, mint Orbántól."

Tehát elmondod,hogy az orbán féle slepp miért jobb bárkinél. :DDDDD
De édes.
Elmondom miért utálom őket!
Mert játsszák a nemzetit meg a magyart,ami a legnagyobb színjátékuk.
Nap mint nap hazudnak és hihetetlen mértékben.
Szerintem egy igaz nyilatkozatuk nem volt az elmúlt 7 évben.
Na jó,talán 1.
Ahol csak lehet lopnak,mindenből kipréselik a pénzt.
Az olyan dolgokba nem fektetnek,nem fejlesztik - lásd oktatás,egészségügy - ahol nem lehet pénz ellopni.
Soha nem volt ennyire kártékony kormányunk.
Ezeknél egyébként mindenki jobb.
A nemzeti kábításukat leszarom.
Átlátok rajta.
Egyébként aq megélhetési szocikat sem szívesen szeretném.
Gané itt mind, de ezeknél rosszabb közel sincsen senki azok közül akik most vannak.
Fel nem foghatom mi kell ahhoz ,hogy valaki ezt a sok szart szépnek lássa.
Azt vagy megfizetik,vagy jó megfizetett könnyű állása van,vagy megfizetik,vagy megfizetik,vagy román - akit fizetnek.:D
Épeszű ember,aki nem függ tőlük egzisztenciálisan soha nem szavazna rájuk még egyszer!
Lásd csak a Hírtv egykori riportereit!
Ez a fidesz és hordája ,hívei.
Például olyan fideszes ismerőseim akik eltántoríthatatlanul fideszesek voltak, ma már hallani sem akarnak róluk,és ugyanaz a véleményük mint most nekem.
Csak nem nagyon van más alternatíva.
Nem kell finnyázni, bárki jobb náluk.
A másik pedig,hogy ha még lesz valaki más kormányon ebben a hazában, valahogy meg kellene őket szabályozni.
Ez így nem megy szerintem.
elnyomott
@huKKK: - lesz még részünk kínai támogatásban, attól tartok.
Egyébként hogy van, hogy innen százezrek nem Kínába mennek dolgozni, hanem a németekhez?
Tudod mit, ne is válaszolj erre, mert a rizsára nem vagyok vevő!
prime777
@Pergető: Na hagyjad már magadat!
Ne rizsázz! :D
Szaladj vissza vezéred valagába - túl világos van itt neked.
Még az agyad valamit fel is fogna a körülötted lévő világból.
Én azt mondom ne kockáztass! :D
quadrocopter
Öbama is adott engedélyt André Goodfrienden keresztül, tolmácsok "behozatalára" és korrupció-ellenes jenki segítség megadására, valamiért nem kellettek! Valszeg mert nem tudtak a korrupció nyelvén magyarul!
Nessy
Nyugalom! Orbán kitart az Eu mellett az utolsó eurócentig, amit le lehet nyúlni. Miután Putyintól csak hitelt kap, pocsék kondiciókkal, most azért Trump felé is "nyitna". Hátha ott is leesik egy kis lé!
Nessy
Első helyre tehetjük magunkat, legfeljebb kikerülnek bennünket, és maradunk, ahol voltunk, a sor végén.
volvós
@Pergető: 19:21

Pergetö...vagyis alias Bringás !!! Mondd, miért nem mész vissza Anyádhoz,
segiteni kell a disznóólat kitakaritani, ahelyett hogy itt hülyülsz??? Látod, többen
itt felismertünk, a pofád tedd már takarékra !!! Kösz, ne válaszolj, mert nem
alacsonyodok le hozzád, mocskos román g...i !!
huKKK
@prime777: 19:53
Akkor semmi gond, mert ha bárki jobb náluk, az képes lesz náluk rövidebb idô alatt annyi követõre szert tenni, hogy simán lezavarja az Ön által várt változásokat, végetér a diktatúra és újra vezetõ világhatalommá nõjük ki magunkat az Ön zseniális bárkijobbjaival.
De király!

Mondta a kukac, miután átrágta magát az uralkodó fején.
prime777
@volvós: Nem mondod,hogy ez is román?
Hihetetlen. :D
prime777
@huKKK: Ne cinikuskodj és ne beszélj félre baccki!
Egyébként amilyen a nép olyanok a vezetői is.
Ahogy azt már mondtam anno is,de számszerűsítve Róna Péter mondta ki.
"Van 100-200 ezer ember akik marha jól élnek belőlük ebben az országban.
Van 500-700 ezer ember akik ezen emberekhez kapcsolódva jól élnek belőlük.
Meg van olyan 1-1.2 millió ember akik elvannak - önkormányzatoknál stb stb.
A választási törvényt átírták - 25%-al a kétharmadot meglehet szerezni."
Ilyen a te szeretett kormányod.
Mocskos ,és korrupt a velejéig.
Ne osszad te itt az észt ,hogy miért lennének ezek jobbak mindenkinél...meg magázódsz itt.
Attól nem leszel te tisztességes magyar ember.
Ha lenne becsület a fajtátokban ,akkor elzavarjátok őket már a 3000 milliárd lenyúlása után.
Geciputtonyok,egytől egyig,a magyarok legaljai.
Visszahoztátok a komcsi időket - megspékelve egy nagy adag nacionalizmussal, populizmussal, meg kapitalizmussal ,ahol ugye mindent el lehet lopni.
Menj vissza a királyod valagába és zabálj!
Vagytok 5-6-an ,akiknek egy bíráló sorát nem olvastam itt a 3 év alatt a kormánnyal szemben.
Akkor mik vagytok ti? - ti, akik egy hatalommal kokettáltok már évek óta.
Fizetett trollok,legalja szervilis nyaloncok,beteg emberek ,akik azt élvezik ha itt provokálhatnak nap mint nap.
Csókoljátok meg egymást a pergetővel ,összeilletek.
Nem csodálkoznék azon ,ha te is román lennél.
huKKK
@elnyomott: 19:55
Pedig a rizsára még a nálunk sikeresebb kínaiaknak is szüksége van!
Honnan tudja, hogy Kínában nem dolgoznak-e többen magyarok, mint németben?
Valószínûleg (egyelõre) így van, de szerintem elég jelzèsértékû, hogy egyre nõ a Kínában dolgozó németek száma. Úgy véli, hogy az egyre növekvô számmal Kínában dolgozó németek kizárólag karitatív szempontokból nyitottak kelet felé?

Más. Nem véletlen szerintem, hogy a brexit nemzetét többen választották, mint Angéla angyali vendégszeretetét.
Szavát ne felejtse a kínában dolgozó magyarokkal kapcsolatosan!
volvós
@prime777: " A románok már a speijzban vannak ! "
volvós
@prime777: 21:26
Ha emlékszel régen a " spu00 " volt a magázódó
WC-s néni...csak nem tisztelhetjük a huKKK-ban ???
huKKK
@prime777: 21:26
Teljesen joggal mondhatja rólam, hogy semmi erkölcsi fedezetem nincsen arra, hogy Önt kioktassam, pláne az Ön verbális eszközkészletét használva. Ezért is igyekszem a leminõsítést kerülni. Tudja ez túl kicsi ország. Nagyon sok ember valakinek a valakije. Ha Ön az igazságérzetétõl fûtve minden valós negatív tényt ugyanebben a stílusban a környezete fejéhez vág, azzal nem gyûjt támogatókat, szavazatokat. Ilyen önérzetes nemzetben, ha egy embert megsért, nemcsak egy szavazatot veszít.
Bár Ön elég intelligens lenne ahhoz, hogy õszintén, türelmesen, a kellô tiszteletet megadva megnyerjen az ellentáborból embereket, úgy, hogy még hazudnia sem kéne, mégsem teszi ezt, helyette árkokat épít és szavazókat veszt a saját táborának. Ez a stílus családon belül is destruktív. Próbáljon meg kicsit családcentrikusabban gondolkodni. Ön meg én emberek vagyunk, ha úgy tetszik az emberiség családjához tartozunk, ezért nem viselkedhetünk, nem kommunikálhatunk úgy egymással mint a disznók, vagy mint a kutyák.
Nem kioktatásként, csak javaslatként mondom, kezdje elõször kicsiben, nyerje meg a családtagjait, szerettteit, s ezt fokozatosan terjessze ki a környezetére. Ha már elég sok pénzt, energiát, tiszteletet, türelmet hajlandó fordítani ellenséges beállítottságú embertársaiba akkor már fegyver (azaz verbális fegyver) használata nélkül is gyõzelmet tud aratni. Nem mások fölött, hanem egy adott helyzet fölött. Családcentrikus gondolkodásmód. Bátorkodom ajánlani.
prime777
@volvós: Igen,valóban.
Most,hogy mondod. :D
Egyébként mit várunk az olyanoktól akik nevet változtatgatnak.
Azok ugyanúgy "köpönyeget" is váltanának pillanatok alatt ,ha éppen "úgy fújna a szél"!
huKKK
@elnyomott: 21:33
Szerintem Ön olyan zseniálisan tudja reprodukálni ezt az üldözött palesztin szabadságharcos fílinget Önmagában, hogy valójában teljesen mindegy, hogy román komcsi wc-snéni vagyok-e orbánviktoros feszülettel, macskanõ vagy denevérember, mert Ön belül már döntött rólam a meghallgatásom elõtt.
Az Ön dilemmája leginkább Virág elvtársé, aki összekeverte a papírokat szorgos sietségében
prime777
@huKKK: Hát, nem gondoltam,hogy egy ilyen válasz fog jönni.
Itt egy ilyen után jött volna a komcsi-libsi és az ehhez hasonló nevezők. :D
Egyébként,hogy mondjak valamit én a szocialistákat sem kedvelem.
A Jobbikot pedig a túlzott radikalizmusa miatt ignoráltam eddig is.
Én nem akarok senkit sem megnyerni.
Csak bántja az önérzetemet az ,amit a fidesz tesz,és nem is titokban,hanem a pofánkba bele,cinikusan.
És ami az agyamra megy az a nemzet lejáratása.
Mert az ő szájukból a nemzet és magyarság egy dehonesztáló jelző.
No mindegy is!
Egyébként piros pont jár a válaszáért! :-)
Nézze el nekem ,hogy most nagyon felgyűlt bennem a téma,és nem nagyon vagyok mostanság erre.
De amit írtam azt tartom!
Amúgy a harmincas éveimet járom,heves a természetem is,nem tagadom. :-)
De a hazugságot nem bírom.
Mindenki hazudozik a politikában,velejárója ez.
De amennyit ezek, és még képesek nemzetről szónokolni.
Nos ennyi lenne az ellenérvem velük szemben.
De már leírtam fentebb is,csak indulatosan.
JAJMÁR
Igaz, a Tramppal szerintem is sokat gyengül az usa - tiszta véletlen, hogy éppen ő lett -. Ahogy a felturbózott migráció és egyéb gyengítő okok miatt az eu.
De kinek és mire lesz ez jó?

Milyen érdekes, hogy trump a "legmagasabb világi helyről" beszél, de Obama szavainak u.onnan mintha nem lett volna ilyen "súlya". Pedig, ha a személyt nézzük - és mi mást nézjetnénk - ,egyértelmű a szándék. Játékszernek néznek minket.
Hajjaj! Csúnyább világ jön mint képzelnénk.
huKKK
@elnyomott: @volvós: A lónak is 4lába van, mégis megbotlik.
Érdemeikre való tekintettel megengedem Önöknek, hogy Pelikánnak szólítsanak.
m.youtube.com/watch?v=BHrwveyy4II#
JAJMÁR
Persze, tehetjük magunkat első helyre! Mások ettől még odatesznek, ahová kb illünk. Igaz, az átlag így is jobb lesz, mint a valóság.
Szókrakész
"Elkerülhetetlenek az új típusú együttműködések, többek között az USA-val is, a TTIP helyett másra van szükség. "

Mi ez a hirtelen seriffkanyar?

Nem ti voltatok az elsők, akik átolvasatlanul azonnal alákarcoltátok?
Vagy ha már nem jött össze, akkor valami mást terveztek, ami ugyanolyan kiszolgáltatottságot biztosít?
A lényeg, hogy mi maradhassunk a vesztesek, történjen bármi?
elnyomott
@huKKK: - a komcsi Kína ha neked jobb, mint a németek, akkor egészségedre.
Bár, fene a gusztusod.
papa.49
Mindenki nyugodjon le szépen a Donald kacsa nem mondott semmi ilyesmit ez csak a hazugovics hibbant agyhelyének szüleménye!!!
A trmpli lehet azt se tudja hol van Magyarország, azt meg hogy ki a hazugovics pont leszarja!!!Meg én is!!!
Desischado
El kellene döntenie a dádénak, kinek a hátsóját óhajtja nyalni? Trump-ét, vagy putyinét? Amúgy meg akkor én is az első helyre teszem magam és minden kedves barátomat ismerősömet, vagyunk kb hat millióan, - és ide a pénzt, amit elloptatok tőlünk, mert nem vagyunk hajlandóak többet szegények lenni!
orbán elmeroggyant, ezt most is bebizonyította. És ez a nem normális ül a miniszterelnöki székben. Borzalmas!
eszegfu
@grincss: 19:27 Én nem láttam, igaz nem is kerestem. Én is jobban kedvelem a régi márkákat, mert valahogy érzésem szerint kevesebb adalékot, pl. illószereket tartalmaznak... nálam a "baba" márka a menő!:)
huKKK
@elnyomott: Ne tessék összekeverni õket északkoreával. Mondjon egy példát arra, hogy a kínai politika nem adta meg nekünk a kellõ tiszteletet a németekkel kapcsolatos politikai álláspontunkkal kapcsolatosan, mondjon egy példát arra amikor a németek nem oktattak ki bennünket kínával vagy az oroszokkal kapcsolatban miközben félhivatalosan már õk is kínából élnek meg oroszországból. Ez nem gusztus kérdése. Az amcsik sem a gusztus kérdése miatt fordultak kelet felé. Muszájból. Õk nem engedhetik meg maguknak, hogy finnyáskodjanak, de minket a száguldó gazdaságunk felhatalmazna arra, hogy lekezelõen beszéljünk bárkirõl?
Fejlõdik a gazdaságunk ezt nem vitatom. De tudomásul kell vennem, hogy száguldó gazdaságunk fejlõdédési üteme nagyon lassan közelíti a kinaiak totyogásához. Egyértelmû, melyikünknek kell leszállni a magas lóról, melyikünknek kell tanulnia a másiktól. Elismerem, a németek nagyon jók a problémagyártási iparágban, és egyelõre még megengedhetik maguknak, hogy hanyagolják a problémamegoldási ágazatot.
Nekik nem létkérdés, hogy gyorsan találjanak megoldásokat, nekünk igen.
Ez nem gusztus kérdése.
Ha a németeknek joguk van megtenni olyasmiket, amiknek a jogát tõlünk elvitatják, nekünk azért még van jogunk élni.
A fejlett és szimpatikus német, európai kultúra nem engedi meg sem nekik, sem Önnek, hogy az elvárható tiszteletet kifejezzék felém, míg a fejletlennek, elmaradottnak, emberjogi bûncselekményekkel terheltnek mondott kínaiakkal szót lehet érteni, a kínaiaknak nem okoz elvi, erkölcsi dilemmákat, hogy látható, tapasztalható módon fejezzék ki felénk tiszteletünket. Ha a mi nyilvánvalóan fensõbbrendû kultúránk még arra sem biztosít lehetõséget nekem, ill. Önnek, hogy kifejezzük egymás felé a tiszteletünket nemzeten, családon belül, akkor mit tehetünk?
huKKK
@papa.49: 23:41
De mondott.
Ha nem is szószerint, de ez volt a veleje.hazugovics jól vette le a lényeget.
volvós
@huKKK: tegnap 22:58
Jól van spu00 ( klozetmami )
irány a detoxikáló intézet !
volvós
@eszegfu: 8:59

Babának " baba " a menö...:-))))))
papa.49
@huKKK: Az hogy az eszement idióta mit hallott bele a beszédbe engem nem érdekel NEM MONDOTT semmi ilyent!!!
A hazugovics a ,,velejét,, ( a szart) jól le vette, hol a Putyintól, hol ettől a majomtól, de végül is mindketten pont leszarják a ,,püffedt hátvédet,, !!!
huKKK
@volvós: Úgy véli kedvezne Önnek a "kijózanodásom"? 10:16
magyarbakancs
Orbán minden hétre mond valami baromságot.
És ennek a hívek tapsolnak.
volvós
@huKKK: Ön...Önnek...Önhöz...Ööööööö...Ööööö
Önben...Önröl... ÖNGÓL !!!...Öööööö...
eszegfu
@volvós: Kösz.! Mindjárt jobban érzem magam!:))
huKKK
@papa.49: 1037
"NEM MONDOTT semmi ilyent!!!"

Végighallgatta?
Ôszintén!
papa.49
@huKKK: Egyszer már elmondtam nem elég???
Még egyszer nem fogom elmondani egyébként azt írta hogy nem közvetlenül csak ,,kihallotta belőle ,, az elmebeteg, akkor most el kéne végre döntenie melyik igazság a maga igazsága!!!
Amúgy meg szakadj le rólam!!!
huKKK
@volvós: Én lágalább képes vagyok öngólt rúgni. Lassan már jobban megélek a veszteségeimbõl, mint a zsidók.
A paródiája zseniális. Jobb mint az eredeti. Nyomtamisegylájkot.
kiscsillag66
Már megint pávatáncol. Ez annyira jellemző rá.
huKKK
@papa.49: 11:01
"szakadj le rólam!!!"
Világos. De most akkor tegezõdünk vagy magázódunk?

"...egyébként azt írta hogy nem közvetlenül csak ,,kihallotta belőle ,, az elmebeteg, akkor most el kéne végre döntenie melyik igazság a maga igazsága!!"

Természetesen az elmebetegé.
verőce21
Nagyformátumú ember, nagyformátumú beszéde!
Pergető
@volvós: A patkányok vinnyogása nem riasztja el a macskát!
havasigyopár
Jó lenne, ha úgy értelmezné Orbán, hogy nem szabad kivinni az országhatárokon túlra a magyar adófizetők pénzét. Külföldi alapítványokra, segélyekre, nyugdíjfizetésekre ..stb...
nem szabadna a pénzünket elszórnia, itt is szügség van rá.
elnyomott
@huKKK: - no, majd a kínaiak, meg Putyin sok mindent megengednek.
Főleg, amit diktálnak! ;)
A gusztusod továbbra sem csípem.
papa.49
@huKKK: Akkor tegeződjünk, de tulajdonképp mindegy TE ÍRTAD LE, hogy ,,kihallotta a trampli beszédéből,, a hazugovics a püffedt hátvéd, a geci, amit utána elhintett a nagyérdemű közönségének, érdekes én nem hallottam semmi ilyet...
huKKK
12:01@elnyomott: Nem engedhetem meg magamnak, hogy finnyáskodjak.
Ébernek kell lennem mint kerecsenysólyomnak, ravaszabbnak kell lennem mint egy kettõsügynöknek és kénytelen vagyok a kisebbik rosszat választani.
Azzal, hogy adósságot vállaltunk fel, kiszolgáltatottá váltunk, determináltunk pár dolgot.
Ha már senkinek sem tartozunk majd megengedhetjük majd magunknak, hogy kényesen húzogassuk az orrunkat, és mi válasszuk ki kinek adunk nagykegyesen kölcsön.
A hitelezõinknek joguk van határidõket szabni.
Szívesen húzogatnám én is az orrom Önnel együtt.
De attól tartok törlesztõrészlet helyett nem örülnének bájos grimaszaimnak.
Adja mega jóisten, hogy újra együtt finyáskodhassunk képmutatóan szidva mások gusztusát, feledve, hogy mi is voltunk egyszer rászorulók, kiszolgáltatott helyzetben ...
elnyomott
@huKKK: - nem én huzogatom az orrom, hanem az, aki a németeknek akar hátat fordítani Kínáért. Gondolom, mint egyénnek megéri, az ország meg le van tojva. Akár legyen komcsi állam is.
Hát tudod mit, tényleg huzogatom az orrom!
Sőt, amennyi milliárd eurót már kapott ez az ország és még nem lett látványosan jóléti állam, a kínai gazdaság sem fog azzá tenni! A különbség a kettő között, hogy a németek megnézik, mire adnak, a kínaiak meg nem dirigálnak, ha zsebbe megy, ami az országnak lett szánva.
huKKK
@elnyomott: tudja ez úgy megy, hogy a hiteles német/uniós forrásokból érkezõ infóink alapján van kötelezõ olvasmányunk a kínaiakról. A német Udo Ulfkotte-tõl pedig van félhivatalos információnk a hivatalos nyugati információk keletkezésével kapcsolatosan.
A németek zseniálisan tudják a saját nemzetüket is félreinformálni a titkosszolgálatukkal összefonódó fõáramú médiáikon keresztül államérdekbõl kifolyólag.
Nyilván nekünk mindig igazat mondanak.
Sokat fejlõdõtt ám Németország titkosszolgálata a stazi óta.
Ember legyen a talpán aki eligazodik ebben az infóáradatban nemzetközi titkosszolgálati kapcsoltatok híján ...
huKKK
Könyvajánló egy kedves barátomtól, aki 11 napja hunyt el:
"Gekaufte Journalisten. Wie Politiker, Geheimdienste und Hochfinanz Deutschlands Massenmedien lenken. 2014, ISBN 978-3-86445-143-0(magyarul: Megvásárolt újságírók – Miként irányítják a politikusok, a titkosszolgálatok és a nagytőke a német tömegmédiát)
human
Orbán a családját és barátait tette sikeresen első helyre ha közpénzköltésről van szó.
elnyomott
@huKKK: Mi a történelem folyamán mindig a vesztesek oldalára szoktunk állni.
"Kína magával ránthatja az egész világgazdaságot
Hét év alatt jobban eladósodtak, mint Amerika a 2008-as válság előtt, egyes befektetők szerint jobb bele sem gondolni a helyzetbe. Akik viszont belegondolnak, egyre borúlátóbbak."
index.hu/gazdasag/2017/01/27/felelmetesen_menekul_a_penz_kinabol/
huKKK
@elnyomott: Köszönöm az információt.
Ludmilla
ennek az összejövetelnek az elnevezését elmagyarázná valaki? Pergetőbringás?
kukac50
Ha a legmagasabb helyről kaptunk volna engedélyt Te már nem élnél!
Nessy
Hát, én is az első helyre pozicionáltam magamat itthon, mire az ifjúság lelkesen helyeselt, hogy elsőként mehetek mosogatni ebéd után. :-))
eugen4402
Tudja Orbán úr, a Csomolungmán olyan ritka a levegő, hogy az oxigénhiány miatt az emberek össze-vissza beszélnek... Nem kell komolyan venni..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.