Egy napja indította online aláírásgyűjtő akcióját a Demokratikus Koalíció, ami azt a látszatot keltette, mintha online is alá lehetne írni az olimpiáról szóló népszavazási kérdőíveket.

A pártot többek között a 444.hu is azzal vádolta, hogy leginkább az aláírók adatait szeretné megszerezni a petíción keresztül.

A DK felhagy az "online aláírásgyűjtéssel"

A DK szerda este arról tájékoztatott, hogy visszavonják az aláírásgyűjtést:

Akciónk célja az volt, hogy a vidéki lakosság figyelmét is felhívjuk az olimpia kockázataira. (...) Az ő adóforintjaikat is felhasználnák a beruházáshoz.

A mai napon a médiában több olyan visszajelzést kaptunk, hogy akciónk félreértésekre adhat okot, összekeverhető a civilek kezdeményezésével.

A Demokratikus Koalíció ezúttal sem önmagát, hanem az ügyet tartja elsődlegesnek, ezért a mai nappal visszavonjuk saját akciónkat. Ismételten, ahogy már tettük eddig is, arra kérjük fővárosi szimpatizánsainkat: írják alá a civilek kezdeményezését, hogy demokratikus népszavazás dönthessen Orbánék kétezer milliárdos pénzköltéséről

- olvasható a párt közleményében.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt rendesen benezted, DK. Kar volt magadat lejaratni, sokkal nagyobb bajt okoztal magadnak is, nemcsak a MoMo-nak. Oket kifejezetten sajnalom, mert megprobaltad hitelteleni oket, pedig ok ezt nem erdemeltek meg. Egyebkent is nyilvanvalo volt, hogy elsosorban budapestiek reagalasat tudjak figyelembevenni, ami egbekialto cinizmus a kormany reszerol, hiszen nemcsak a budapestiek szopnak meg az olimpiat, hanem az egesz magyar nep nyogne a terheket, ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A fene vigye, hát milyen hamar kiderült a DK szemét kis partizánakciója, kénytelen volt idő előtt abbahagyni...
Szókrakész
Már itt is aláaknázná a kezdeményezést.
Mint teszi bármivel az ellenzéki oldalon.
karma1
Ezt rendesen benezted, DK. Kar volt magadat lejaratni, sokkal nagyobb bajt okoztal magadnak is, nemcsak a MoMo-nak. Oket kifejezetten sajnalom, mert megprobaltad hitelteleni oket, pedig ok ezt nem erdemeltek meg. Egyebkent is nyilvanvalo volt, hogy elsosorban budapestiek reagalasat tudjak figyelembevenni, ami egbekialto cinizmus a kormany reszerol, hiszen nemcsak a budapestiek szopnak meg az olimpiat, hanem az egesz magyar nep nyogne a terheket, ...
Manhattan
Minden épeszű ember tudja, hogy az olimpia szervezése csak a fidesznek jó! Mert lehet többszörös áron leszámlázni mindent. Az ország meg gazdaságilag beledöglik!
Béla333
@Manhattan: 20.18
Ha így lenne, ahogy írod, hogy az olimpia a lopható pénz miatt csak a Fidesznek jó, akkor miért szavazott ma Csárdi előterjesztésére az olimpiai pályázat visszahívása ellen jó néhány MSZP-s és DK-s is? Ők nem tudják, amit te tudsz?
karma1
@Béla333: De tudjak, csak ok reszesulni akarnak az olimpiai lopasbol - massal nem magyarazhato ez a lepesuk.
Béla333
@karma1: 20.26
Örülök, hogy legalább te kimondod azt, amit mindenki láthat, ha van szeme és esze, hogy értse azt, amit lát!
Ha megnézed a szokásos DK fanatikusokat ők nem jutottak el idáig!
karma1
@Béla333: En csipem a DK-t, - azon kulon orulgetek, hogy orban kizarolag Gyurcsanytol fosik! -, de nem minden lepesuk vallalhato. Viszont csak az hibazik, aki csinal valamit, aki dolgozik. Ezt most teljesen felesleges volt meglepniuk.
Béla333
@karma1: 20.33
Szerintem Orbán nem fosik Gyurcsánytól, éppen ellenkezőleg: örül Gyurcsány dúlásának "ezen" az oldalon! Neki semmi dolga, a piszkos, bomlasztó munkát elvégzi Gyurcsány is!
A hiba és a szándékos károkozás az két különböző dolog. Gyurcsány szándékosan okoz kárt, ezzel éppen Orbán malmára hajtja a vizet.
human
Elcseszték. Belátták. lépjünk tovább!
Béla333
@human: 21.31
OK! Lépjünk tovább! A mi dolgunk meg ezzel annyi, hogy ne felejtsünk!
krumpli
Különben meg nem értem, miért csak Budapesten lehet aláírni. Az egész országé lenne az Olimpia. Egy nap alatt összejött volna az a 120-ezer vagy mennyi kell hozzá... !?
magyarbakancs
DK vagy mellényúl,vagy pont akkor szólal meg mikkor nem kellene.
Valami zűrzavar van az erőtérben náluk.
quadrocopter
Ne játszunk már szűzlányt, Kubatov-Tenyébemászó Gábor is lemondott az infógyűjtésről? Faszok!
human
@quadrocopter: Nem arról van szó, hogy ne lehetne feltérképezni a választóikat. De meglovagolni egy másik szervezet munkáját és ráadásul megtéveszteni az embereket nem kellene.
Az meg az egész ellenzékre vonatkozik, hogy rohadtul nagy hiba, hogy nem jártak utána a kubatov lista működésének. A fidesz nem neten toborozgatott, hanem odament a kapuba, beszéltek az emberekkel. 5 barátságos mondat és máris lett egy szavazójuk vagy sikerült rábeszélni a szimpatizánsukat, hogy ne otthon üljön választáskor bízva a magabiztos győzelemben. Így lett meg a 2/3. Az emberek nagyon nehezen szavaznak valami olyanra, amivel a való életben nem is találkoznak.
not me
gyurcsány, te pont annyira felelős a mai állapotokért, mint orbán.
gyurcsány, régen nagy kezdőbetűvel írtam a neved, de már nem bírom - kiestél a kosárból, mert csúnya, kétértelmű dolgokat teszel, és még mindig benned van az akarat, hogy mindenkit félresöpörve te legyél a miniszterelnök.
gyurcsány, ez soha nem fog megtörténni.
Már kerékkötő vagy, aki a maga érdekei miatt egy egész országot képes feláldozni.
Már nem vagy jobb orbánnál :(

Menj innen, élvezd a vagyonod, és írd ki magad a történelemből.

Az olimpia mindenesetre rámutatott a megújulás fontosságára.
MSZP, DK, Együtt... VÉGETEK VAN - EGYÜTT!

Nem tudtatok megújulni, nincs válaszotok a megváltozott közeg (világ, Európa), az orbáni alternatív valóságra...

kevesen vagytok - EGYÜTT.
EZ NEMZETI TRAGÉDIA!

Mindenki, aki csak tud, meneküljön innen, és nézze kívülről, ahogy az anyag találkozik az antianyaggal (tények az alternatív tényekkel) és megsemmisül egy egész nép Európa közepén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.