A dél-spanyolországi Marbellán készülnek Mészáros Lőrinc futballklubjai a tavaszi szezonra – írja az Index. A város az európai élcsapatok egyik közkedvelt téli edzőhelye, több német és holland élvonalbeli klub is ott tölti a telet. Ide tart a a felcsúti polgármester két klubjának, a Puskás Akadémiának és a horvát NK Osijeknek a focistái is. Az Index úgy tudja a játékosok és a szakmai stáb szállása és ellátása naponta 45 ezer forintnyi euróba kerül fejenként.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Majd azt is megérjük,hogy Mészáros Lőrincet és a barátját a váci börtönválogatott játékosaiként elviszik edzőtáborozni Sopronkőhidára egy kis Alpok-aljai levegőre.Az viszont nem fog pénzbe kerülni,mert ledolgozzák kőtörésben.Aztán ott nyugodtan tervezhetik majd a cella forradalmat.
eszegfu
Szerintem nem az a baj, hogy a focisták "táboroznak", hanem az, hogy a határt ellenőrző katonák, rendőrök "táborozása" meg sem közeliti! És akkor az "európai élcsapatokkal" azonos helyen vannak, mintha ők is ebbe a kategóriába tartoznának... pedig dehogy!
Clavigo
A TAO-pénzek költésében jól teljesítenek...
bakegya
MIÉRT TŰRI EZT A SOK LOPÁST A MAGYAR NÉP???
namihami
Az eredményeik hozzák magukkal a felkészülés költségeit. A világ retteg mindkét gárda ellen a pályára lépni. Csak a jegy- és bérletbevételek a Bayern, MU, Barcelona és a többi kiscsapat összbevételének a többszörösére rúgnak. Most készülnek a felcsúti ARÉNA 200.000 fősre történő bővítésére. És még így se győtik a bérletigénylők rohamát.
Hát akkor mi az Isten haragjáért ne mehetnének milliókért nyaralni (készülni)? Hiszen csak a jegybevételeik a százszorosát hozzák és az ajándékboltjaik a világ minden részében hatalmas bevétellel üzemelnek. Mert ugye, nem lehet másként egy ""proficsapat"" esetén?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.