Elhunyt az életfogytiglani börtönbüntetését töltő Polcz Erika – írja a Blikk

A nő két társával 2012-ben követte el a sokkolóan brutális tettet, meggyilkolták és elásták a 11 éves kisfiút.

Meghalt Szita Bence gyilkos mostohája

A lap úgy tudja, Polcz a kalocsai börtönben halt meg. Polcz Erikát 2015-ben melldaganat miatt műtötték, de tavaly újra súlyos betegséget diagnosztizáltak nála.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nő létére hihetetlen gonoszság szorult bele!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csabee.m
@lonci1: Kedves Lonci! Megértem gondolatait. Érzéseit is, hiszen megértette a tragédia mögötti háttér lényegét, azt, hogy több ember felelőtlen magatartása hatott együttesen. Ami persze nem menti Erika bűnét. Ahogyan leírtam,végül is a férfi "bálványozta" a gyereket,a gyerek pedig egyre inkább visszaélt ezzel a helyzettel.
Viszont: Nem mellékesen írom le, hogy bár a kereszténység általában a halál utáni tudatos lét tanítását vallja, de ilyen nem létezik! A Biblia a halál utáni állapotra az "alvás" (öntudatlan,álomnélküli,tudattalan állapot, melyben "nincsen emlékezés,,,indulatuk,emlékezetük elveszett,.többé nincsen részük abban ami a Nap alatt történik") kifejezést használja. Vagyis mindenki emlékezet nélküli állapotban várja a feltámadást. Persze a feltámadáskor majd azzal a lelkülettel "ébred fel", amellyel meghalt, és ha ez rendezett állapotot jelent Istennel és embertársaival, akkor nyeri el az örök életet. Tehát mindenki -még Erika is- a sírban van és majd kiderül, melyik oldalon ébred fel. Ez is bemutatja Isten kegyelmét.
csabee.m
@Horizont: Nincsen pokol és örökké tartó szenvedés. Csak a hitehagyó 'keresztény' tanításokban. a Biblia a halottak öntudatlan állapotáról tanúskodik, egészen a feltámadásig. Csak hogy tudja...
csabee.m
@simmering73: Nincsen pokol örökké tartó szenvedéssel. Halál utáni öntudatlan állapot van, amikor a test porrá lesz, a testet élettel megtöltő isteni éltető erő pedig visszatér Ahhoz, Aki adta azt. A többi a feltámadáskor majd kiderül. De hogy ki melyik oldalon támad fel, azt Istenre kell bízbi. Különben még az is előfordulhat, hogy ön sem ott lesz,ahol lenni szeretett volna!
Horizont
@csabee.m: Tudom mivel nem vagyok hívő, de az embernek "kapaszkodnia" kell valamiben amikor ilyen sátánszerű förmedvényről hall.
Nagyon jól értesült vagy, netán közelije? És ne próbáld meg elmaszatolni, zavarosan!
csabee.m
@Horizont: Nem szokásom 'maszatolni'!
Ügyfélként találkoztam vele a NAV-nál. Segítőkész volt, de nagyon fáradtnak tűnt, rákérdeztem. A saját kisfia akkor kellett, hogy újabb kezelésre kerüljön és rossz volt az idős autója. Segítettem neki alkatrészt szerezni majd háznál beépítettem (az enyém is az a típus volt, otthon szervizeltem.) Utána elbeszélgettünk. Egyfajta lelkigondozói kapcsolat lett ez, semmi férfi-nő viszony.Látszott, hogy kiutat keres a problémákból.
Többször találkoztunk a NAV-nál is (akkoriban többször hozzá kellett mennem ügyintézésre), majd amikor egyszer a férfitól hazafelé ment, látogatóba jött hozzánk. Feleségemmel is beszélgetett. Úgy emlékszem akkor mondta, hogy 'barátnője' jóshoz akarja elvinni. Óvtam tőle, elmondtam, hogy semmiképpen ne vegye igénybe ezt a 'segítséget'! Később telefonon megbeszéltük, hogy mikor látogatna el hozzánk a kisfiával. Akkor mondta, hogy volt a jósnőnél, aki a kapcsolatukban levő akadály eltüntetéséről beszélt. Kb.két hét múlva találkoztunk volna, de az utolsó héten már nem lehetett elérni. Valószínűleg akkor már teljesen bekattant.
Remélem ez így eléggé tiszta volt?
Mivel hívő vagyok, tapasztalatból javaslom, hogy ne 'kapaszkodót' keress! Inkább szilárd kapcsolatot, bizonyosságot. Jobban jársz! A pokol és sok egyéb tanítás amit Istenhez kötnek,csak régi pogány elméletek beolvasztásai, ősi 'kapaszkodók', hogy az ember azt higgye: Isten egy gonosz valaki,akitől félni kell,mert különben a pokol tüze örökké...meg tisztítótűz vár, ami nem örökké tart, tehát lehetek egy kocsit gonosz,legfeljebb valamennyivel később jutok a mennybe... meg hogy van halhatatlan lelkünk,nincsen teljes megsemmisülés (ez összefügg a pokollal és a tisztítótűzzel, folyományaként meg ezek: )..szobrokon keresztül tisztelhetjük az elhunyt szenteket,akik segítenek nekünk...és a vége pedig a Mária-kultusz,akit mint az "Ég királynőjé"-t imádnak és "Istenszülő"-ként neveznek (mindkettő egyiptomi és föníciai kultuszkép volt).Ezen kívül persze egyéb...
csabee.m
@csabee.m: Bocsánat a vége lemaradt:
...egyéb hamis kultuszgyakorlatok és teológiai okoskodások vannak, de hosszabb téma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.