Elhunyt az életfogytiglani börtönbüntetését töltő Polcz Erika – írja a Blikk

A nő két társával 2012-ben követte el a sokkolóan brutális tettet, meggyilkolták és elásták a 11 éves kisfiút.

Meghalt Szita Bence gyilkos mostohája

A lap úgy tudja, Polcz a kalocsai börtönben halt meg. Polcz Erikát 2015-ben melldaganat miatt műtötték, de tavaly újra súlyos betegséget diagnosztizáltak nála.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nő létére hihetetlen gonoszság szorult bele!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lonci1
@csabee.m: Meg bánta biztosan! És nem fog nyugton pihenni még a más világon sem. Én azért nem zárnám ki a férfit, a bűnösök közül, aki azt hiszi magáról, hogy ő az "Jóságos isten" és Lubickol a nők körében. Van neki része bőven a dologban, Mert azért nézzük meg az életét, mit is csinált ő? Hiszen ő volt a központ! Miatta történt minden. Vagyis egy magán életi dolog vége lett ez a szőrnyű eset. És bizony a férfi miatti harc okozta.
Az a férfi nem tudott maga körül érzelmi rendet tenni! Hiszen minden családnál volt gyermek, mért pont a "nevelt" gyermek eset áldozatul, az ők szerelmének? Hány nőt "szeretett vagy használt?" ez a pasi egyszerre? Az a gyilkos nő szerette ezt a "féreget" Ez lett a veszte. De ennek a férfi az oka, aki azt se tudta ki a család, és ki aki szereti, vagy ki az aki mindenre képes érte, csak azért mert szereti. Talán neki kellett volna rendet rakni a magán életében, és nem vissza élni a nők szerelmével. Lehet meg akadályozta volna ezt a szőrnyű bűntényt, amit miatta követett el egy " Szerelmes gyilkos" Bűnhődjön a más világon is! mert meg érdemli.
De ugyan ezt kívánom a férfinak is aki vissza élt a nők szerelmével. Mert itt semmi másról nincs szó, csakis a szerelemről, és miatta esett áldozatul egy gyermek, és mentek tönkre családok. DE MINT EGY "Jóságos isten" éli tovább az életét és persze nem kerüli a nők társaságát. Mintha semmi köze nem lenne az egészhez éli a világát, na meg persze nyilatkozgat, mondván ő aztán nem tehet semmiről sem. A GYILKOS bűnhődjön,, ahogyan bűnhődött is. De BŰNHŐDJÖN az a férfi is aki miatt ez történt. Mert Ő VOLT A KÖZPONTI SZEREPLŐ. Tudta nagyon jól a férfi, hogy milyenek a körülményei a nőnek, de sok mindent nem tett azért, hogy jobb legyen. (Üldögélt a langyos vízben) mert az ő életvitele neki így is jó volt, hiszen rajongtak érte, nem? Most lehet a követ dobálni rám, lehet el ítélni a véleményem miatt, nem érdekel. Lehet, engem...
csabee.m
@lonci1: Kedves Lonci! Megértem gondolatait. Érzéseit is, hiszen megértette a tragédia mögötti háttér lényegét, azt, hogy több ember felelőtlen magatartása hatott együttesen. Ami persze nem menti Erika bűnét. Ahogyan leírtam,végül is a férfi "bálványozta" a gyereket,a gyerek pedig egyre inkább visszaélt ezzel a helyzettel.
Viszont: Nem mellékesen írom le, hogy bár a kereszténység általában a halál utáni tudatos lét tanítását vallja, de ilyen nem létezik! A Biblia a halál utáni állapotra az "alvás" (öntudatlan,álomnélküli,tudattalan állapot, melyben "nincsen emlékezés,,,indulatuk,emlékezetük elveszett,.többé nincsen részük abban ami a Nap alatt történik") kifejezést használja. Vagyis mindenki emlékezet nélküli állapotban várja a feltámadást. Persze a feltámadáskor majd azzal a lelkülettel "ébred fel", amellyel meghalt, és ha ez rendezett állapotot jelent Istennel és embertársaival, akkor nyeri el az örök életet. Tehát mindenki -még Erika is- a sírban van és majd kiderül, melyik oldalon ébred fel. Ez is bemutatja Isten kegyelmét.
csabee.m
@Horizont: Nincsen pokol és örökké tartó szenvedés. Csak a hitehagyó 'keresztény' tanításokban. a Biblia a halottak öntudatlan állapotáról tanúskodik, egészen a feltámadásig. Csak hogy tudja...
csabee.m
@simmering73: Nincsen pokol örökké tartó szenvedéssel. Halál utáni öntudatlan állapot van, amikor a test porrá lesz, a testet élettel megtöltő isteni éltető erő pedig visszatér Ahhoz, Aki adta azt. A többi a feltámadáskor majd kiderül. De hogy ki melyik oldalon támad fel, azt Istenre kell bízbi. Különben még az is előfordulhat, hogy ön sem ott lesz,ahol lenni szeretett volna!
csabee.m
@Horizont: Nem szokásom 'maszatolni'!
Ügyfélként találkoztam vele a NAV-nál. Segítőkész volt, de nagyon fáradtnak tűnt, rákérdeztem. A saját kisfia akkor kellett, hogy újabb kezelésre kerüljön és rossz volt az idős autója. Segítettem neki alkatrészt szerezni majd háznál beépítettem (az enyém is az a típus volt, otthon szervizeltem.) Utána elbeszélgettünk. Egyfajta lelkigondozói kapcsolat lett ez, semmi férfi-nő viszony.Látszott, hogy kiutat keres a problémákból.
Többször találkoztunk a NAV-nál is (akkoriban többször hozzá kellett mennem ügyintézésre), majd amikor egyszer a férfitól hazafelé ment, látogatóba jött hozzánk. Feleségemmel is beszélgetett. Úgy emlékszem akkor mondta, hogy 'barátnője' jóshoz akarja elvinni. Óvtam tőle, elmondtam, hogy semmiképpen ne vegye igénybe ezt a 'segítséget'! Később telefonon megbeszéltük, hogy mikor látogatna el hozzánk a kisfiával. Akkor mondta, hogy volt a jósnőnél, aki a kapcsolatukban levő akadály eltüntetéséről beszélt. Kb.két hét múlva találkoztunk volna, de az utolsó héten már nem lehetett elérni. Valószínűleg akkor már teljesen bekattant.
Remélem ez így eléggé tiszta volt?
Mivel hívő vagyok, tapasztalatból javaslom, hogy ne 'kapaszkodót' keress! Inkább szilárd kapcsolatot, bizonyosságot. Jobban jársz! A pokol és sok egyéb tanítás amit Istenhez kötnek,csak régi pogány elméletek beolvasztásai, ősi 'kapaszkodók', hogy az ember azt higgye: Isten egy gonosz valaki,akitől félni kell,mert különben a pokol tüze örökké...meg tisztítótűz vár, ami nem örökké tart, tehát lehetek egy kocsit gonosz,legfeljebb valamennyivel később jutok a mennybe... meg hogy van halhatatlan lelkünk,nincsen teljes megsemmisülés (ez összefügg a pokollal és a tisztítótűzzel, folyományaként meg ezek: )..szobrokon keresztül tisztelhetjük az elhunyt szenteket,akik segítenek nekünk...és a vége pedig a Mária-kultusz,akit mint az "Ég királynőjé"-t imádnak és "Istenszülő"-ként neveznek (mindkettő egyiptomi és föníciai kultuszkép volt).Ezen kívül persze egyéb...
csabee.m
@csabee.m: Bocsánat a vége lemaradt:
...egyéb hamis kultuszgyakorlatok és teológiai okoskodások vannak, de hosszabb téma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.