Elhunyt az életfogytiglani börtönbüntetését töltő Polcz Erika – írja a Blikk

A nő két társával 2012-ben követte el a sokkolóan brutális tettet, meggyilkolták és elásták a 11 éves kisfiút.

Meghalt Szita Bence gyilkos mostohája

A lap úgy tudja, Polcz a kalocsai börtönben halt meg. Polcz Erikát 2015-ben melldaganat miatt műtötték, de tavaly újra súlyos betegséget diagnosztizáltak nála.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nő létére hihetetlen gonoszság szorult bele!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nő létére hihetetlen gonoszság szorult bele!
nyanya001
Még szerencse, hogy nagyobb baja nem esett a rohadt kurvának !
A föld vesse ki a gyomrából !
lampa laz
Igazából nem is szenvedett meg a bűnért ami elkövetett, túl gyorsan jött neki a halál. A francba az ilyen istennel.
papa.49
Remélem jó sokat szenvedett, míg eljött érte a megváltó halál...
simmering73
@lampa laz: Nono. Ezt a rövid időt amit itt töltünk ajándékba kaptuk. A pokolban töltött idő viszont végtelen. Ujrakezdés kizárva. Erre gondolj.
lampa laz
@simmering73: köszi, megnyugtattál, mert nagyon nem szeretném, ha jól érezné magát odaát.
Eriksson
Vagy valahol egy tanúvédő program keretében innen jó messzire éli tovább világát, maga mögött hagyva mindent, amit felvállalt.
Eriksson
@Horizont: Nagyon nem volt kerek az ellene felhozott vád. Könnyen lehet, hogy 5 év letöltendőért cserébe kap új életet, örökös megélhetést.
Eriksson
@Horizont: Hát nem. Annak idején sokan foglalkoztunk a témával, s bizony arra jutottunk, hogy nem volt életszerű a vád magyarázata.
Eriksson
@Manhattan: Mert valaki(k) helyett bevállalhatta, hogy ő tüntette el a kisfiút.
Eriksson
@Horizont: Nem hallottál még ilyenről?
lampa laz
@Eriksson: ezt nem mondhatod komolyan, ez a nő őrült szerelmes volt 1 férfibe és halálosan féltékeny egy kisgyermekre, amiért el is követte ezt a szörnyüséget.
Az eddigi hsz-det olvasva, furcsának tartom a mostani teóriádat. Nem milliárdos csemetéről szólt a történet akit elrabolnak, váltságdíj, stb, hanem egy elég hányatott sorsú kisgyerekről. Úgy, h másnak nem igazán volt érdeke őt megölni, mint ennek a dögnek.
Eriksson
@lampa laz: Nem bizony, senki másnak. Legfeljebb azoknak, akik rajtakapták az itt-ott csellengésen, ahol ezt-azt láthatott, megtudhatott.
Ahhoz képest, hogy apukája konténerkirakással kereste kenyerét, anyagilag igen jól elengedett kiscsávó volt.
Eriksson
@lampa laz: És igen. Akármilyen őrült szerelmes volt a hölgyi, egy kisgyerek a szerelem beteljesülésében nem lehetett akadály. Az akkori híradások szerint nagyon jó viszony volt köztük, szinte az utolsó percig. Aztán valami történt...
lampa laz
@Eriksson: ezek szerint Te nagyon közelről vagy ismerője a körülményeknek, de ez a verzió akkor , miért nem került elő?
Nekem ez így hihetetlen, mert életfogytiglanról van/volt szó. Olyan sok esetben előfordult már, h pár év börtönt bevállaltak anyagi ellenszolgáltatásért, de életfogytost, azt nem hiszem.
Eriksson
@lampa laz: Előkerült. Mit gondolsz? A kisujjamból szívtam ki a sztorit?
Az igazságszolgáltatáskor sok minden előfordulhat. Olyan is, hogy az életfogyt valójában csak 5 év.
lampa laz
@Eriksson: aki ismeri a másik verziót az miért nem adott nagyobb hangot ennek, vagy olyan félelmetes, nagyhatalmu figurákkal kellett volna neki szembeállni ami teljesen esélytelenné tette volna az ügyet? Talán 1x ki fog derülni ez is?
Eriksson
@lampa laz: Ki az aki hallható hangot adhat olyan ügyben, ami nagyon nem rá tartozik?
Lehet, hogy olyan ügy ez is mint Tánczos Gáboré.
lampa laz
@Eriksson: akkor téma lezárva, mert, ha meghalt magával vitte az igazságot, ha nem akkor dögöljön meg minél előbb az aki miatt mindezt felvállalta.
Dr plágium
Van Isten vagy valami hasonló! Remélem sokat szenvedett.
levarosbukta
@Eriksson: Nem nézel te kicsit túl sok krimit? Ritka nagy baromságokat hadoválsz össze.
Eriksson
@levarosbukta: Az élet kreálja sokszor a legnagyobb baromságnak tűnő dolgokat. Aztán lehet hinni, nem hinni, mindenkinek a képzelőerejére van bízva. Jelen esetben ugye ez a nő volt a felbujtó, két hajléktalan a végrehajtó, akik 200 000 ft-ért vállaltak gyerekgyikosságot. Szerinted ez életszerű?
panellproli
A Jó Isten nem ver bottal! Remélem kis hazánk nagy bűnözői is elnyerik méltó jutalmukat, mert a sátán előbb -utóbb legyőzettetik..
Desischado
Majdnem sikongtam örömömben a hír hallatán. Kár, hogy ilyen olcsón megúszta, szenvedhetett volna még. De a lényeg, hogy végre felfordult ez az utolsó, mocskos ribanc, hogy a föld alatt se tudjon nyugodni. Égjen a pokolban az idők végezetéig!
human
@Eriksson: Nem kellene túltolni az összeesküvés elmélet gyártást. A bíróság bizonyítékok alapján ítél. Ha nem lett volna bizonyíték a nő ellen akkor nem tartóztatták le. A vörös iszap ügy is azért bukott meg, mert az ügyészség nem a valódi bűnösöket vádolta meg és a bíróságot sem tudta meggyőzni.
Eriksson
@human: Ebbe az igazságszolgáltatás pártatlanságának elméletébe nem szeretnék belemenni. Ezer példa van rá, hogy az a pártatlanság csak elméletileg létezik.
vadsanca
Az életfogytos miért kap orvosi ellátást? Mennyibe került neki a műtéti beavatkozás? Esetleg ki fizette? Nem az lenne az előnyös ha az ilyenek minél hamarább távoznának az élők sorából?
Persze nagyon sajnálom a kór miatt! De ha nem követte volna el ezt a brutális cselekményt, biztos nem ezt gondolnám.
Végezetül, nyugodjon békében!
human
@Eriksson: Ezért találták ki a fellebbezést. Az első, másod és harmadfokú ítéletet.
Eriksson
@human: Ha egyszer már el van döntve, nagyon ritkán változtatják meg az ítéletet. De nem akarok én ezen vitázni, mert lehetne reggelig.
vadsanca
@Horizont: Mert akkor nekünk is béke van.
cirip
Valószínű, hogy siettette a betegséget a börtön, a kilátástalanság és uram bocs' talán nem is tettek meg mindent érte, ...Hogy valójában hogy' is halt meg, az nem publikus, nem is fontos.Nem lepődnék meg semmin, mert a börtönben ki is készíthették azok az elítéltek, akik soha nem bántanának egy kisgyereket.
gazdag dezső
Ez a nő megérdemelt a halált ! Sokkal súlyosabb kínszenvedést kellett volna kapnia !
dodóka
Legalább a halálban legyen nyugalma...
Desischado
@Horizont: Meglátszik, hogy mennyire egyformán gondolkodunk. Melengette a szivemet a komid. Egyetértek, a sírban se legyen nyugta. Nekem is kere a világ, hogy felfordult végre. Szegény kis drága Bencének mi volt a bűne?! Semmi. Na, őneki kívánom, hogy nyugodjon békében, és legyen neki könnyű a föld. De ennek az utolsó ribancnak soha!
csabee.m
A fröcsögőkenk (tkp. mindenkinek):
Gyilkosságot követett el. Megbűnhődött emberileg. Lassú haldoklásban volt része. Hurrá???
A férfinek nem volt fia. A volt felesége új "kapcsolatából" lett a srác. Mivel a nő nem tudta eltartani, a volt férjéhez adta. A férfi bálványozta a gyereket. Egészen korán mini crossmotorkerékpárt vett neki- mert a gyerek azt kért... Az iskolában, ahova járt a kissrác, mindig felhívta magára a figyelmet,nem tudta elviselni,ha nem ő a középpont.A férfi újra találkozott régi szerelmével, aki magára maradt a kisfiával, mert a férje elment mással. Kapcsolatukat beárnyékolta a nevelt gyerek egoizmusa,aki minden módon meg akarta akadályozni kettejük egymásra találását. Még úgy is, hogy mikor este együtt szerettek volna lenni, a srác átment hozzájuk és közéjük feküdt,így az asszony kiszorult az ágyból. (Ez a férfi gyengeségét is megmutatja- ami "bálványa" felé megmutatkozott) Sőt! Amikor a férfi és a nő össze próbálta hozni a gyerekeket,az asszony gyermekét is folytonosan zaklatta,erőszakos volt vele,verte-kínozta!
Sajnos egy "barátnő" jósnőhöz vitte a munkahelyi,otthoni és párkapcsolati problémáktól egyaránt terhelt asszonyt. Az otthoni problémák a saját gyerek életveszélyes veseproblémája, minimálbéres fizetés és a nemrégen vásárolt frankhiteles ház részletei, a munkahelyiek pedig a kaposvári NAV által elvárt munkaidőbeosztás: 70-80 km-es Balaton-parti ügyfélszolgálati kiküldetések, holott gyermeke olyan vesebetegségben szenved ma is, amihez az kellett, hogy a tünetek jelentkezése esetén 3 órán belül Pécsett kellett lenniük életmentő kezelésen (70 km Kaposvárról.)
A jósnő a probléma megoldására olyan dolgot sugallt, ami ebbe az irányba mutatott...
Ami a börtönbüntetés és a halálos mellrák időszakában az asszonyban lezajlott, az nem emberre van bízva. Ha megbánta,őrá is érvényes Isten Fiának kijelentése, amit a mellette megfeszített bűnbánó latornak mondott: "Bizony mondom neked ma: Velem leszel a Paradicsomban!" Ha nem bánta meg, ő is csak egyike...
csabee.m
Ha nem bánta meg, ő is csak egyike azoknak, akik várják az ítéletkori feltámadást, hogy örökre megsemmisüljenek. (Mert nincsen tudatos állapotú szenvedés a halálban,nincsen pokol a szó általánosan hitt értelmében.)
Viszont mindenki, aki gyűlöli az embertársát -kövessen vagy követett el bármit is- Jézus Krisztus szavai alapján ugyan úgy embergyilkos! Ergo: Jelenlegi állapota a "pokolra" jogosítja fel! Szóval: van mit megbánni...
lonci1
@csabee.m: Meg bánta biztosan! És nem fog nyugton pihenni még a más világon sem. Én azért nem zárnám ki a férfit, a bűnösök közül, aki azt hiszi magáról, hogy ő az "Jóságos isten" és Lubickol a nők körében. Van neki része bőven a dologban, Mert azért nézzük meg az életét, mit is csinált ő? Hiszen ő volt a központ! Miatta történt minden. Vagyis egy magán életi dolog vége lett ez a szőrnyű eset. És bizony a férfi miatti harc okozta.
Az a férfi nem tudott maga körül érzelmi rendet tenni! Hiszen minden családnál volt gyermek, mért pont a "nevelt" gyermek eset áldozatul, az ők szerelmének? Hány nőt "szeretett vagy használt?" ez a pasi egyszerre? Az a gyilkos nő szerette ezt a "féreget" Ez lett a veszte. De ennek a férfi az oka, aki azt se tudta ki a család, és ki aki szereti, vagy ki az aki mindenre képes érte, csak azért mert szereti. Talán neki kellett volna rendet rakni a magán életében, és nem vissza élni a nők szerelmével. Lehet meg akadályozta volna ezt a szőrnyű bűntényt, amit miatta követett el egy " Szerelmes gyilkos" Bűnhődjön a más világon is! mert meg érdemli.
De ugyan ezt kívánom a férfinak is aki vissza élt a nők szerelmével. Mert itt semmi másról nincs szó, csakis a szerelemről, és miatta esett áldozatul egy gyermek, és mentek tönkre családok. DE MINT EGY "Jóságos isten" éli tovább az életét és persze nem kerüli a nők társaságát. Mintha semmi köze nem lenne az egészhez éli a világát, na meg persze nyilatkozgat, mondván ő aztán nem tehet semmiről sem. A GYILKOS bűnhődjön,, ahogyan bűnhődött is. De BŰNHŐDJÖN az a férfi is aki miatt ez történt. Mert Ő VOLT A KÖZPONTI SZEREPLŐ. Tudta nagyon jól a férfi, hogy milyenek a körülményei a nőnek, de sok mindent nem tett azért, hogy jobb legyen. (Üldögélt a langyos vízben) mert az ő életvitele neki így is jó volt, hiszen rajongtak érte, nem? Most lehet a követ dobálni rám, lehet el ítélni a véleményem miatt, nem érdekel. Lehet, engem...
csabee.m
@lonci1: Kedves Lonci! Megértem gondolatait. Érzéseit is, hiszen megértette a tragédia mögötti háttér lényegét, azt, hogy több ember felelőtlen magatartása hatott együttesen. Ami persze nem menti Erika bűnét. Ahogyan leírtam,végül is a férfi "bálványozta" a gyereket,a gyerek pedig egyre inkább visszaélt ezzel a helyzettel.
Viszont: Nem mellékesen írom le, hogy bár a kereszténység általában a halál utáni tudatos lét tanítását vallja, de ilyen nem létezik! A Biblia a halál utáni állapotra az "alvás" (öntudatlan,álomnélküli,tudattalan állapot, melyben "nincsen emlékezés,,,indulatuk,emlékezetük elveszett,.többé nincsen részük abban ami a Nap alatt történik") kifejezést használja. Vagyis mindenki emlékezet nélküli állapotban várja a feltámadást. Persze a feltámadáskor majd azzal a lelkülettel "ébred fel", amellyel meghalt, és ha ez rendezett állapotot jelent Istennel és embertársaival, akkor nyeri el az örök életet. Tehát mindenki -még Erika is- a sírban van és majd kiderül, melyik oldalon ébred fel. Ez is bemutatja Isten kegyelmét.
csabee.m
@Horizont: Nincsen pokol és örökké tartó szenvedés. Csak a hitehagyó 'keresztény' tanításokban. a Biblia a halottak öntudatlan állapotáról tanúskodik, egészen a feltámadásig. Csak hogy tudja...
csabee.m
@simmering73: Nincsen pokol örökké tartó szenvedéssel. Halál utáni öntudatlan állapot van, amikor a test porrá lesz, a testet élettel megtöltő isteni éltető erő pedig visszatér Ahhoz, Aki adta azt. A többi a feltámadáskor majd kiderül. De hogy ki melyik oldalon támad fel, azt Istenre kell bízbi. Különben még az is előfordulhat, hogy ön sem ott lesz,ahol lenni szeretett volna!
csabee.m
@Horizont: Nem szokásom 'maszatolni'!
Ügyfélként találkoztam vele a NAV-nál. Segítőkész volt, de nagyon fáradtnak tűnt, rákérdeztem. A saját kisfia akkor kellett, hogy újabb kezelésre kerüljön és rossz volt az idős autója. Segítettem neki alkatrészt szerezni majd háznál beépítettem (az enyém is az a típus volt, otthon szervizeltem.) Utána elbeszélgettünk. Egyfajta lelkigondozói kapcsolat lett ez, semmi férfi-nő viszony.Látszott, hogy kiutat keres a problémákból.
Többször találkoztunk a NAV-nál is (akkoriban többször hozzá kellett mennem ügyintézésre), majd amikor egyszer a férfitól hazafelé ment, látogatóba jött hozzánk. Feleségemmel is beszélgetett. Úgy emlékszem akkor mondta, hogy 'barátnője' jóshoz akarja elvinni. Óvtam tőle, elmondtam, hogy semmiképpen ne vegye igénybe ezt a 'segítséget'! Később telefonon megbeszéltük, hogy mikor látogatna el hozzánk a kisfiával. Akkor mondta, hogy volt a jósnőnél, aki a kapcsolatukban levő akadály eltüntetéséről beszélt. Kb.két hét múlva találkoztunk volna, de az utolsó héten már nem lehetett elérni. Valószínűleg akkor már teljesen bekattant.
Remélem ez így eléggé tiszta volt?
Mivel hívő vagyok, tapasztalatból javaslom, hogy ne 'kapaszkodót' keress! Inkább szilárd kapcsolatot, bizonyosságot. Jobban jársz! A pokol és sok egyéb tanítás amit Istenhez kötnek,csak régi pogány elméletek beolvasztásai, ősi 'kapaszkodók', hogy az ember azt higgye: Isten egy gonosz valaki,akitől félni kell,mert különben a pokol tüze örökké...meg tisztítótűz vár, ami nem örökké tart, tehát lehetek egy kocsit gonosz,legfeljebb valamennyivel később jutok a mennybe... meg hogy van halhatatlan lelkünk,nincsen teljes megsemmisülés (ez összefügg a pokollal és a tisztítótűzzel, folyományaként meg ezek: )..szobrokon keresztül tisztelhetjük az elhunyt szenteket,akik segítenek nekünk...és a vége pedig a Mária-kultusz,akit mint az "Ég királynőjé"-t imádnak és "Istenszülő"-ként neveznek (mindkettő egyiptomi és föníciai kultuszkép volt).Ezen kívül persze egyéb...
csabee.m
@csabee.m: Bocsánat a vége lemaradt:
...egyéb hamis kultuszgyakorlatok és teológiai okoskodások vannak, de hosszabb téma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.