Átlagosan ötszörösére drágul egy nagyberuházás, mire a végére érnek. A Margit híd árának emelkedése verhetetlen, de a vizes vb költsége már most jobban elszállt, mint annak idején a 4-es metróé. Kiveséztük a magyar gigaberuházások elmaradhatatlan kísérőjét: a menet közben elrohanó árakat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Érdekes nem? Ami a fidesz alatt indult az pillanatok alatt azonnal túl lett árazva míg a 4es metró elnyújtott szakaszából csak a végén kezdődtek a bajok...arról nem is beszélve, hogy az emelkedző szakasz fele a fideszé. Szóval lehet tapsikolni fidesznyikek...
Cefi
Fizessék az olimpiát a kubatov-listások. Oszt' jónapot.
nyanya001
Az összes induló közül a nálunk a legesélyesebb, hogy szétlopják az olimpiát.
Mindenféle mutató alapján az látszik, hogy az 2024-es olimpia rendezésére pályázó országok közül Magyarország esetében van a legnagyobb esély arra, hogy a korrupció jelentősen megdrágítja majd a rendezést.

Azzal kapcsolatban persze nehéz bármit is mondani, hogy a pályázó országok 2024-ben mennyire lesznek korruptak, ugyanakkor ha az elmúlt pár év trendjeit nézzük meg, a Transparency International (TI) korrupciós világranglistája alapján Magyarország általánosságban is korruptabb, mint az USA vagy Franciaország, ráadásul Magyarországon romlott a legtöbbet a korrupciós helyzet az elmúlt 5 évben.

Magyarország a legkorruptabb a 2024-es olimpiára pályázó országok közül
index.hu/gazdasag/2017/02/01/az_osszes_indulo_kozul_a_nalunk_a_legeselyesebb_hogy_szetlopjak_az_olimpiat/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.