Nélküle aligha lehetne Magyarország a régió éllovasa, ezt maga Matolcsy György írja le az LMP-nek egy parlamenti válaszban. A volt grúz miniszterelnök, Nika Gilauri nevét pár hónapja még nagyon kevesen ismerték Magyarországon. A helyzet azután változott meg, hogy az Index cikket írt egy Kertész Balázs nevű ügyvédről, Rogán Antal propagandaminiszter "sötét oldaláról". Ebben a cikkben többek között volt egy videofelvétel, ami a belvárosban, az Aulich utca 3. szám előtt készült. Itt működik Kertész Balázs irodája. Ide járt Rogán Antal, Habony Árpád, miniszterelnök főtanácsadóból lett médiamágnás, és mint kiderült a volt grúz miniszterelnök is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Matol-csicska! Majdnem besírtam a röhögéstől! Magyarország a régió éllovasa...
Miben te köcsög? A megfagyottak, a kilakoltatottak, az éhező gyerekek számában? Vagy az éhbéres közmunkásokéban, akiknek a fele éhbérét is ellopják a helyi kormánypárti polgármesterek? Melyik szemeddel látod az igazi világot faszkalsp?
F_Viktor
eltolcsynak miert kell gazdasagilag elerhetetlen magassagban szarnyalo orszag volt elso es masodik emberetol kozpenzbol (nem is akarmekkora osszegrol beszelunk) tanacsot kernie?
Nem lenne megfelelo ha kinyitna a szemet es ratekintene Szlovakiara, Romaniara?
Persze ha komolyan gondolna ezt a tanacsosdi jatekot, s nem azert tortent volna az eset, hogy eltuntessenek 80 millio forintot. Mert a buliban ez a K.B. nagyon gyanus figura, miota kixerult, hogy o roggyant tonyo stromanja.
Igen, sokat valtozott a vilag Magyarorszagon, a taska cipelobol immar sgromant tarto helikopterezo fijjucska valt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.