Újabb fővárosi utcákkal bővült szerdára a rendőrség tilalmi zónája, amit Vlagyimir Putyin orosz elnök és Szergej Lavrov külügyminiszter csütörtöki érkezése miatt rendeltek el.

A Teréz körúton és a Szent István körúton is tilos lesz például megállni, az egész városban dugókra számíthatnak a közlekedők.

Itt nem szabad parkolni Putyin érkezése miatt – további utakat is lezárnak

A BRFK jelezte, január 31-től február 2-án éjfélig tilos lesz megállni:

- a Teréz körút mindkét oldalán az Oktogon és a Nyugati tér között,

- a Szent István körút mindkét oldalán a Nyugati tér és a Honvéd utca között,

- a Szent István körút mindkét oldalán, a Honvéd utcától 50 méter hosszan a Margit híd felé.

A tilalom ellenére is rossz helyen parkoló autókat a rendőrség elszállítja, A tulajdonosok és üzemben tartók a 06-1/267-4673 városi számon, illetve az ingyenesen hívható 06-80/180-780 telefonszámon érdeklődhetnek az elvitt kocsikról.

A rendőrség lezárja a főváros és térségének főbb útjait, hogy biztosítsa az orosz delegáció útját. A hatóságok Putyin érkezése előtt ideiglenesen lezárják az Üllői út reptéri etapját, az M0-ás autóút és az M3-as sztráda fővárosi bevezető szakaszát. Járhatatlan lesz a Kós Károly sétány – Hősök tere – Andrássy út – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca útvonal is, míg a TEK a Kossuth tér környékét vonja hermetikus zár alá.

A rendőrség már ekkor jelezte, hogy időszakosan a delegáció útvonalát keresztező utakon sem lehet közlekedni. Ez azt jelenti, hogy ideiglenesen Hungária és a Nagykörút is járhatatlan lesz.

(Origo)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Hát akármilyen nagy ember jön, nem lenne egyszerü, hogy egy sárga taxiban utazna, persze a soför tökig TEK-es, és utána pár Skoda Superb, lámpa, sziréna nélkül...A kutya sem figyelné, kik ülnek a taxiban...De hát ugye van az a fránya protokoll... a feltünösködés !!
bakegya
@volvós: A SZÍNHÁZ akkor hol maradna!?-az orsosnak tele lenne a gatyája,ott helyben egy taxiban-annyira retteg a migráncsoktól!
aremy
az andrásy utat nagy ívbe elkerülik nehogy feltűnjön az oroszok rémtettei nevű múzeum!
egyvandor
Gorbán Milliárdokkal kedveskedik a közpénz terhére putyin látogatásával kapcsolatban. Vajon az ellentételezés a köz javára, vagy magánzsebekben landol!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.