Napok óta latyakosak a főváros útjai, aminek következtében megemelkedett a balesetek, sérülések száma, és úgy tűnik, az utak takarítása is hagy maga után kívánnivalót. A 444 egy olvasója azt követően indult felfedezőútra Budán, hogy kiderült: a Budapesti Német Iskola szerdán kinyitni sem tudott az útviszonyok miatt, a György Aladár utca ugyanis teljesen járhatatlanná vált.

A szemfüles olvasó talált is egy utcát a környéken, ahol – a többi utcán látható latyak, sár és hódara ellenére – tökéletesre takarították az aszfaltot. Le is fotózta, mekkora a különbség a szóban forgó Cinege utca és a György Aladár közt:

Ki nem találná, kinek a járdája van az ítéletidőben is latyakmentesre takarítva

A Cinege utca legismertebb lakója pedig nem más, mint Orbán Viktor, országunk miniszterelnöke.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Egyúttal eltakaríthatták volna gOrbánt is.-..
papa.49
@Qqberci: Hová gondolsz a ,,gazdaállatot,, védeni, óvni kell))))))))
evacica
Gondolom nem Viktor meg Anikó asszony lapátolta a havat mint háztulajdonos! Komolyra fogva nem az a baj, hogy Orbán előtt takarítják az utat, ha nem az, hogy Bp többi részén nem! Ez a felháborító!
papa.49
@evacica: Viszont gondolj csak bele, kinéz a kapun a hazugovics és lám tiszta az utca, a többi őt már nem érdekli , ki se lát a páncélozott buszából, a golyóálló üvegeken keresztül,, !!!
evacica
@papa.49: @papa.49: Hát igen,mert ő nem egy gyáva ember
namihami
Mi a gondotok? Ti még olyanról, hogy padlófűtés, nem hallottatok?
Na, most azt képzeljétek el egy kicsit nagyobb léptékben. Nem csak a focipályát lehet alulról fűteni a Nagyember házánál. Ezt az összes elfekvőjénél át lehet ültetni a gyakorlatba. És máris lőn csoda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.