Napok óta latyakosak a főváros útjai, aminek következtében megemelkedett a balesetek, sérülések száma, és úgy tűnik, az utak takarítása is hagy maga után kívánnivalót. A 444 egy olvasója azt követően indult felfedezőútra Budán, hogy kiderült: a Budapesti Német Iskola szerdán kinyitni sem tudott az útviszonyok miatt, a György Aladár utca ugyanis teljesen járhatatlanná vált.

A szemfüles olvasó talált is egy utcát a környéken, ahol – a többi utcán látható latyak, sár és hódara ellenére – tökéletesre takarították az aszfaltot. Le is fotózta, mekkora a különbség a szóban forgó Cinege utca és a György Aladár közt:

Ki nem találná, kinek a járdája van az ítéletidőben is latyakmentesre takarítva

A Cinege utca legismertebb lakója pedig nem más, mint Orbán Viktor, országunk miniszterelnöke.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Ezt a jó latyakos,vizes havat lapátoljad.
Testedzésnek is kitűnő reggeli tornaként.
Nessy
úriember biztosra nem fogad!
Anno is a "káder dűlőt" takarították el elsőnek. Vidéken a polgármesterek járdája tiszta!
qxy
emberek és esetek. ha tudnák az okosok, hogy az a kúrva víz arra folyik,amerre lejt, és netán az útnak volna egy kis lejtése a padka felé nem is tudom mi lenne?? Nem lenne hír?? Igen kérem. nem lenne ebből hír. De azt jó tudni hogy ez a fasz ott lakik. Van egy két vadorzó ismerősöm el küldöm hogy tegyen le egy két hurkot.
Nessy
@qxy: Nos, én enyhén lejtős úton közlekedtem kedden, de az minden volt, nem száraz, és járható! Ja, nem Cinege utca volt, hanem Diósárok u.
Csizmás Kond
...és ha nem volna letakarítva akkor az lenne a baj...
levarosbukta
Megcseszheti, attól még a másik utcában simán belecsúszhat az árokba.
kerekkocka
@magyarbakancs: Ha-ha... A seggét sem törli, vannak hozzá karbantartói, nyelvileg!
Strong
Minél több ilyen "durva" dolgot tártok fel, annál közelebb kerülünk ahhoz, hogy saját metrót építtessen magának :-) (a lakhelye és a PÁRTház közötti távra)
Mint a..Markos - Nádas CZINEGE a bokorban című kabaréjában...:-)
Eladott Ország
Út felújítás és takarítás csak nemzeti-polgári-keresztény NER tagok részére.
Nem az erkölcsi érzék viszi ki az embert a panelből ,nem kell hozzá CSOK-os program sem.
www.blikk.hu/aktualis/leaszfaltoztak-a-miskolci-polgarmester-utcajat-is/ggrd4yh
MISKOLC – Különös szerencséjük van az útfelújításokkal Miskolc vezetőinek. A Blikk információi szerint nemcsak Zsiga Marcell alpolgármester, fideszes parlamenti képviselő új házánál aszfaltoztak idén Miskolcon, hanem magánál Kriza Ákos polgármesternél is.
hvg.hu/itthon/20121201_Blikk_zsiga_marcell
A „havi 47 ezer forintból meg lehet élni" kijelentéséről elhíresült fideszes honatya családi háza előtt újraaszfaltoztak 7 millió forintért, de csak ott.
qxy
@Nessy: Tudom, otthon nem olyanok a lejtős utcák sem. ott a víz, szabályosan az út testen folyik végig. nem a víz el vezető árok felé lejt. Na már most, nálunk, hajnal négy előtt a só szórók , esőnek ezeket az utakat szórják le. megy s dúró is, meg a seprő kocsi is ha kell. ötkor indul a nép, és száraz az út.Otthon, Hétre mennek, kis kávé, tea pálesz, na lehet hogy indúlni kéne mer fél tíz.De nehogy má valami kis mellék utcákra küldjenek már jó nekem a belváros.
aremy
azért alóla is ki ganajozhatna a köztisztasági vagy a köjál!!
Nessy
Azért ha lehet ,ne a törött végtaggal órákat a traumán töltő betegeknek meséljenek. Kissé morcik lennének!
nezelodo
Na többek között ezért sem merik már a szájukra sem venni a Kádárt a fijjuk, de még a legrettegettebb megyei első titkárt sem, (pedig apuka révén ismerhette a fiú a leghírhedtebbet). Ezekhez képest ott előfordult némi mértéktartás, igaz ő nem zsigamarci volt.
kissé felnőttem
a lakók nem zugnak a saját pénzük felhasználása felől??? addig más nem kaparhatja ki a gesztenyét,A legfontosabb ember a hivatalban neki oda el kell jutni. aki meg ezt a választ elfogadja hát sajnálom, ( Ez válasz volt a sajtóban )
vagy a mondás: az ur a pokolban is ur,
panellproli
Tisztítás helyett én inkább alá aknáznám
Aki Én
@Csizmás Kond: Nem. Az a baj, hogy akinek ez a dolga, az csak ott érzi ezt dolgának.
Egyébként a járda pont nincs letakarítva.
VESZ-ÉSZ
Pedig de jó lenne, ha otthon maradnak 1-2 napig(év tízedig). Talán fellélegezne az ország,és kissé alább hagyna a kifosztása is.Az a baj Orbánnal nem csak gonosz,de még szorgalmas is.A melósok tudnának mesélni az ellenük hozott törvényekről,van vagy 10 ilyen.
justhpeter
@panellproli: Jó válasz. Jutalomért a TEK-nél jelentkezz.
papa.49
A tektök tisztára cuvickolta az utat a dádé háza előtt, lehet hogy lehelték, hogy hamarább olvadjon))))))))))))
Qqberci
Egyúttal eltakaríthatták volna gOrbánt is.-..
papa.49
@Qqberci: Hová gondolsz a ,,gazdaállatot,, védeni, óvni kell))))))))
evacica
Gondolom nem Viktor meg Anikó asszony lapátolta a havat mint háztulajdonos! Komolyra fogva nem az a baj, hogy Orbán előtt takarítják az utat, ha nem az, hogy Bp többi részén nem! Ez a felháborító!
papa.49
@evacica: Viszont gondolj csak bele, kinéz a kapun a hazugovics és lám tiszta az utca, a többi őt már nem érdekli , ki se lát a páncélozott buszából, a golyóálló üvegeken keresztül,, !!!
evacica
@papa.49: @papa.49: Hát igen,mert ő nem egy gyáva ember
namihami
Mi a gondotok? Ti még olyanról, hogy padlófűtés, nem hallottatok?
Na, most azt képzeljétek el egy kicsit nagyobb léptékben. Nem csak a focipályát lehet alulról fűteni a Nagyember házánál. Ezt az összes elfekvőjénél át lehet ültetni a gyakorlatba. És máris lőn csoda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.