Csütörtök este Máltára utazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki a pénteki nem hivatalos EU-csúcstalálkozón vesz részt a földközi-tengeri szigetországban – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-vel.

Az egynapos máltai uniós csúcstalálkozó – amelynek vendéglátója Joseph Muscat máltai miniszterelnök, levezető elnöke pedig Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke – délelőtti munkaülésének témája a migráció lesz, amelyen a 28 uniós állam- és kormányfő a migráció külső dimenziójáról tart megbeszélést. A tanácskozás során várhatóan a Földközi-tenger középső térségében húzódó migrációs útvonalra és a líbiai konfliktus rendezésére helyezik a hangsúlyt.

A délutáni munkaülésen előkészítik az Európai Gazdasági Közösséget létrehozó Római szerződés 60. évfordulója alkalmából március 25-én rendezendő megemlékezést. Ennek keretében megbeszélést folytatnak a Nagy-Britannia kilépése után 27 tagú Európai Unió jövőjéről.

Havasi Bertalan emlékeztetett: Orbán Viktor december elején tárgyalt Budapesten a máltai kormányfővel, akit biztosított arról, hogy Magyarország nagyra becsüli Málta soros uniós elnökséggel kapcsolatos törekvéseit, és jó partner lesz e hat hónap alatt, mindent megtesz, hogy megoldásokat, eredményeket találjon az EU keretein belül.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Szerintem ez az utazás a máltai EU csúcsra a lényeg, az örökké fontoskodó orbán szeretné az EU-ban tényezőként feltüntetni magát. Putyinnak meg jól jön egy ilyen elszánt, elvetemült bajkeverő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Délután Putyint ny@lta fényesre, most a máltai kormány a
soros eu-elnökség, ott is beny@l egy fényeset, aztán irány Graz...
egy kis gyógykezelés...
nezelodo
Ez a Putyin látogatás olyan volt, mint amikor utolján a Merkel jött, hogy betartassa vele a sengeni előírásokat. Most meg fut az EU-s találkozóra érvényesíteni a KGB vezér akaratát, odafele mondogatja az ukázt, nehogy elfelejtse.
karma1
@Szeparepa2: Nincs ilyen szerencsetek,... Nezz ra a mini ducere, es meglatod, hogy a legkiehezettebb menekult se fanyalodna ra...:o)
karma1
@volvós: Pont ez jutott eszembe: egy nyalintas erre, egy nyalintas arra...
not me
Hogy ott jól kiélje azt amit még megfogalmazni sem tud.

Milyen, amikor orbán nyaral?
Ha nem akarsz lemenni kutyába, akkor ne tud meg!!!
nezelodo
Azt gondolná az ember, hogy most nyugalom lesz, hogy elhúzott, hacsak nem fenyegetőzik onnan is, hogy hazajön disznóólat takarítani. Bár lenne igazsága, mert itthon hagyta a lázárkopaszkovácssajmonbayerbencsikmengyivadászházépítő stb. féle csapatot.
Manhattan
Szerintem ez az utazás a máltai EU csúcsra a lényeg, az örökké fontoskodó orbán szeretné az EU-ban tényezőként feltüntetni magát. Putyinnak meg jól jön egy ilyen elszánt, elvetemült bajkeverő.
Cefi
Máltán jobbak az elmegyógyintézetek, mint ausztriában. Vagy putyin után fáj leülni?
karma1
@Manhattan: Szia! Dehat Maltan mindenki tudja, hogy orban kizarolag egy loti-futi, es ekkent is fogjak kezelni. Asszem, hogy putyin inkabb csak bunko es eroszakos, na meg gatlastalanul oleti meg az ellenfeleit, de most az egyszer nagyon bevalasztott: orban nem sulyos az EU-ban, inkabb a szarosrongy ketes szerepeben tetszeleghet: amit aztan ugyis kezelnek, mint egy darab szarosrongyot: amilyen gyorsan lehet, szabadulnak tole...
Szoval rossz hirnokot, szoszolot, lobbizot valasztott maganak vlagyimir...
Azert kivancsi vagyok, hogy trump putyinnak is le fogja b@szni a telefont, mint ahogy Turnbull ausztral miniszterelnoknek tette meg tegnap? trump mar uzent a mi miniszterelnokunknek is, hogy ma hivni fogja telcsin... Szerencsere nekunk elegge jo fej az ME-nk, vele aztan joval kezd ez a pojaca...:o)))
Hellcat
Elment sósvízzel kimosni a putyin gecijét a szájából.
Eladott Ország
Orbán Viktor nyúltagyában gyémánttá sűrűsödött demokrácia, avagy irány Lipótmező. Mára a miniszterek elnöke a demokrácia egyetlen hordozója, belőle sugárzik, ő valójában egy egyszemélyes atomreaktor. Egy hasadó anyag.
qxy
tudtátok?Orbán, A Tett és védelme alapítvány elnökének,Bodnár Dánielnek( zsidó)kijelentette.- Magyarországot Isten a zsidóknak teremtette és ez a föld lesz a mi hazánk.
Ennek a jómadárnak Orbán 45 millió forintot adott, hogy megalakítsa az új cionista terror szervezetét!!! MIÉRT IS???
qxy
@Hellcat: sajnos szerintem az országra fogja szét köpködni. Nagyos sunyi szeme van ennek a Putyinnak. Ő is tudja mi minden jót adott nekik Magyarország.na meg, nem utolsó szempont hogy majdnem ingyen.Meg hogy " Biztosítva van a gáz " Na ez gáz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.