Személyesen utasította csütörtökön a főpolgármester az FKF és a BKV vezetőségét a járdák és megállók takarítására, miután látta, hogy életveszélyes állapotok uralkodnak a fővárosban.

Tarlós István egyúttal elnézést kért a budapestiektől pénteki sajtótájékoztatóján, mint mondta, nem érti, hogy ez a helyzet hogyan állhatott elő, ám most személyesen intézkedett a takarításról.

"Nyomás takarítani!" – Tarlós személyesen küldte el a BKV-t

Tarlós fölhívta a járdák, megállók és tömegközlekedéssel járt útvonalak síkosságmentesítéséért felelős FKF és a BKV Zrt. vezérigazgatóját, saját elmondása szerint rájuk szólt, hogy

nyomás takarítani, majd utána beszélünk.

A beszélgetésből nem derült ki, az érintettek eddig mit csináltak. A főpolgármester szerint a kialakult helyzetért se az FKF, se a BKV vezérigazgatójának nem kell lemondania.

A BKV szerdán közölte, hogy mindent elkövet az utasok biztonsága érdekében: szerződéses partnerei kedd délután óta takarítják a több mint 5 ezer megállóhelyet és csomópontot. A lassúságot a csapadékra fogták, aminek tegnapra már nyoma sem volt, az utcák azonban még mindig hasonló képet mutatnak.

(hvg)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyúttal ki kellet volna rúgni a FKF és a BKV vezetőit is. Gondolom nekik már európai jövedelmük van. Mire fel? A pórnép meg dolgozzon szarér-hugyér, mert hát a hozzádott érték, teljesítmény ,meg a nagybüdös lof*sz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
mondta ezt a főváros pedellusa és ki nevette őt a két rossz csont.
papa.49
Nem sokat csak úgy 3 hetet késett, a kijelentésével)))))))))))))
quadrocopter
és a 101 jól képzett államtitkár-helyettes meg hóembert épít?
aremy
@papa.49: de jobban tette volna ha húsvét kor jött volna elő ez a pedellusi szigor hát ha akkor már nem lesz ónos eső.
evacica
Kedves Tarlós úr nem késő ez egy kicsit?! Már rögtön az első nap el kellett volna kezdeni a hó takarítást és a megállok síkosítás mentesítését! Erre nincs pénz? Én ugyan is nem láttam egyetlen egy hó munkást sem még de gépet sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.