A kormány a lakosság terheinek mérséklése érdekében 27 százalékról 18 százalékra csökkentette az internet forgalmi adóját. Úgyhogy Petike szolgáltatója felemelte az internet árát annyival, hogy ugyanannyit kelljen fizetnie, mint az adócsökkentés előtt. Így az adócsökkentés nem a lakosság terheit enyhíti, hanem a szolgáltató bevételeit növeli. Petike észrevétele: Magyarország, a reformok működnek!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nekem meg az ebédem kerül többe hála az áfacsökkentésnek. Az étterem ugyanis nem tudta megoldani az elvitt és a helyben fogyasztott ételek külön számlázását (magukat védik ezzel a szemfüles ellenőröktől).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
not me
Kétszáz forint? De tényleg?
Ettől kéne lemennem hídba?
Dajts, a büdös cigány hulladék, aki félrebaszott, mert úgy gondolta, hogy megérdemli.
Tényleg ez a nagy bejelentésed?

Tele van a faszom az alternatív valósággal!!!
nezelodo
A Nemzet Bikucija már besöpörte az ÁFA csökkentés miatti propaganda nyereséget a dakota pártnak, az árcsökkentés már érdektelen, hogy bekövetkezik-e.
nezelodo
Nem győzők csodálkozni a polgártársaimon, hogy akár egy pillanatig is elhitték az internet adótartalmának és a fogyasztói árának csökkentését! Nem emlékeznek már a beléptető kapuk körüli történésekre? ( vásárlás, aztán töredékért visszavásárlás, mert üresen hagyta a lelépő kormány a kasszát, aztán lízing szerződést gründolt a külügyér ügyvédi irodája 800 milláért, és úgy tíz évig fizettük a ki tudja hol van ócskavasért a lízingdíjat). Ezek után tapsol a választó neki, a jótéteményért, de lehet, hogy dobnak egy hátast, ha megjön a rezsicsökkentett számla.
Desischado
Nekem többe kerül a net, mióta "csökkentés" van! A jó curva édesanyukátokat, hazug banda!
papa.49
@Desischado: Nekem is igaz a net olcsóbb lett de viszont a tv műsoroknál növekedett az ár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok