Három év után otthagyta a Nemzeti Színházat Reviczky Gábor, aki döntését azért hozta meg többek közt, mert két fel nem ismert infarktusa is volt korábban – olvasható a Bors cikkében.

Reviczky a lapnak elmondta, találkozott egy látóval, aki kérdés nélkül megállapította róla, hogy volt két infarktusa. Ezt később egy orvos is megerősítette, és azt tanácsolta a színművésznek, hogy kerülje a stresszes helyzeteket. Reviczky hozzátette, ugyanakkor nem tartja magát ezoterikus személyiségnek, a kártyavetőkben és a jósokban nem hisz. Az infarktusokról elmondta, még a 90-es években fordult elő vele kétszer, hogy vezetés közben leverte a víz, ilyenkor szerencsére félre tudott állni pihenni. Hozzátette, a nagyapjáról halála után derült ki, hogy 9 infarktusa volt.

A színész a stressz elkerüléséről szóló tanácsot be is tartotta, és nem hosszabbította meg szerződését a Nemzeti Színházban (ahol 2013-16 között játszott, előtte 33 évig a Vígszínház tagja volt). A döntésében az is közrejátszott, hogy elmondása szerint másfél havonta – vagy ritkábban – volt előadása, amire kevés próba jutott, de volt, hogy azokból is elmaradt egy-egy. Ez megviseli a színészeket, nagy a hibázási lehetőség, emiatt lett szabadúszó – magyarázta.

Ugyanakkor nincs munka nélkül, sok film és sorozat készül mostanában itthon, emellett több a szabadideje, amit horgászással és az unokáival tölthet. Reviczky elmondta, csak a vérnyomására szed gyógyszert, de azon túl egészségesnek érzi magát, de ha magatehetetlen beteg lenne, akkor inkább végezne magával, minthogy a családja terhére legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.