Tisztújító küldöttgyűlést tartott szombaton az Együtt, a gyűlésen a résztvevők Juhász Pétert választották meg a párt új elnökének Szelényi Zsuzsannával szemben – olvasható a párt közleményében.

Juhász Péter az Együtt új elnöke

Juhász Péter az Együtt legutóbbi tüntetésén

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Szigetvári Viktor az elnökjelöltségtől visszalépett a küldöttgyűlésen. Juhász Péter elnöki megbízatása 2 évre szól.

A közlemény szerint az alelnökök Hajdu Nóra és Berkecz Balázs lettek.

Az elnökség tagjai: Nagy Sándor, Pataki Márton, Spät Judit, Szabó Szabolcs, Szelényi Zsuzsanna, valamint Szijj Zsuzsanna.

Az Országos Politikai Tanács elnöke Szigetvári Viktor lett.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Az Együtt párt alelnöke rendesen beletenyerelt a lecsóba. Elég makacs fickónak tűnik egyébként, amit az egy zászló­ egy a párt­ egy a vélemény szentháromság általában sem tolerál túl jól. De mióta Juhász nem elégszik meg az alacsonyabb polcokon csimpaszkodó káderek viseltes alsógtyájának vizsgálatával, hanem egyenesen a csúcsdíszt célozta be, amikor Orbán Viktor és családja vagyonának eredetét vizslatja, azóta kiemelt figyelmet fordít rá a kormánymédia. Én nem tudom, Juhász múltjában mennyi szeplő és májfolt van, de annyira nem is izgat. Az viszont igen, hogy vállalja azt a rugdosást, amiben óhatatlanul része van attól a pillanattól kezdve, amint a hatalomba betonozott, érinthetetlennek hitt csúcsvezető és családja pénzügyei körüli serte pertébe belekezdett. Ahogy mélyebbre ás a posványban, úgy fog durvulni az ellene indított hadjárat. Az mondjuk eléggé gáz, hogy eddig nem sikerült megfélemlíteni, lejáratni sem annyira, pedig a teljes közpénzből dagadtra tömött kormánymédia vért izzadva igyekszik a gazda kedvében járni."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@gulyasgyula: 18.58
Ha meg akarnak gazdagodni (nem tudom így van-e, de biztos!), akkor olyan alakulatra kell szavazni, amelyik olyan programmal rendelkezik, ami bevezetése esetén meggátolja, hogy lophassanak a politikusok, akkor is ha akarnának!
Nem Isten csapása a politikusi korrupció, ami ellen csak feltehetjük a kezünket!
Tenni is lehet(ne) ellene.
De ha nekünk így is jó?...
gulyasgyula
@Béla333: ...Ebben is igazad van de Te eltudod képzelni hogy van ilyen ??..//Nézd mi van a Románoknál // ha eldurvulnak a dolgok amire mindig meg van az esély akkor megint a kisemberek szívnak mint a torkos borz ..//Ukrajna // Ha Janukovics beveti a katonaságot lett volna párszáz halott ..Most van több mint 10ezer halott sok ezer nyomorék , szétlőtt települések és a SZEGÉNYEK MÉG SZEGÉNYEBBEK LETTEK A POLITIKUSOK ÉLIK KORRUPT VILÁGUKAT ..Veszélyes dolgok ezek ..Én már átéltem 1956-ot ..Senkinek nem kívánom mégegyszer ..
Béla333
@gulyasgyula: 20.34
A románoknál a kormány éppen most visszakozott a tömeges tüntetések miatt! Mert ott fel tudnak kelni az emberek a fotelből, ha a politikusaik ki akarják lopni a szemüket is!

Nálunk is van egyébként olyan program, ami pl. a közbeszerzéseket tenné átláthatóvá, ellenőrizhetővé és nem is olyan ördöngősség:
Közbeszerzésben csak olyan cég vehetne részt, amelyiknek nincs offshore háttere, vagy amelyiknek olyan alvállalkozója van, amelyik nem offshore hátterű. Ezen kívül az egész beruházás a pályázat kiírásától kezdve, az ajánlatokon át a szerződéskötés, a bonyolítással kapcsolatos teljes levelezés, de még a garanciális problémák elhárítása is fel kellene hogy kerüljön a net-re, hogy mindenki ellenőrizni tudja.
Nem én találtam ki: a skandináv államoknál már működik a dolog!

Helyettünk senki nem fogja rendbe tenni az ország ügyeit. A politikusaink sem ebben érdekeltek, jobb nekik a dagonya, a zavaros, ahol halászgatni lehet.
Ez egyedül a mi, az adófizető állampolgárok érdeke!
feco fero
@Béla333: Ezek bizony így vannak, de még inkább így kellene leni!!!
Sajnos még mindig birka nép vagyunk, amit kiválóan tudnak a mindenkori vezetőink, így aztán birkának is tekintenek, úgy is viselkednek.
Szerényen kérdezem, hogy milyen alapon és jogon, kinek a felhatalmazásából kezdik meg vezetői dolgaikat hatalmi arogenciával? Mitől hiszik , hogy csak ők tudják az igazat, a tutit?
Miért szarnak bármilyen jogra, kötelességre?
Milyen jogon változtatják saját javaikra a nekik nem tetsző tőrvényeket?
stb.
E kérdések zászlótól párttól függetlenek.
gulyasgyula
@Béla333: @feco fero: ...Elfogadom mind a kettőtök álláspontját csak még nem látom mi lesz a Románok sorsa ..A politikusok egy külön faj aki nem akar lemondani a pénzről és a hatalomról ..Az-a áldott nép meg aki év végén hatalomba helyezett egy felfüggesztett börtönre itélt embert most is hinni fog nekik és megint árverik őket aztán jön a sunyi leszámolás ..Vagy már most addig feszül a húr míg be vetik a katonaságot ...Egyik se jó és ilyen árat jobb ha nem fizetünk mi Magyarok a jogainkért ..
gulyasgyula
@feco fero: ...Kétszer is fel tetted a kérdést ""milyen jogon "" egyszerű a válasz ..Az erősebb jogán ..A világ mindig ilyen volt és ilyen maradt...A törvények is az erősebbet védik ..Békésen nem tudod érvényesíteni a jogodat a fegyver meg a hatalom kezében van ..Meg a túl nagy áldozat se éri meg a kétes győzelmet ..A erőszakos hatalom átvétel után mindig a nyomor következik // pl: UKRAJNA //

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.