Nagyot ment a DK vezetője Orbán pocskondiázásában, szerinte Orbán az új Csurka, a Fidesz az új MIÉP, de ő legyőzi a gonoszt. Gyurcsány eközben lazán beszólt Medgyessynek, és leleplezett egy titkos balos cselszövést is Botka és néhány pártvezető között.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Orbán Viktor elmebeteg és bűnöző. Egyetértünk! Tovább is van mondjam még?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Orbán Viktor elmebeteg és bűnöző. Egyetértünk! Tovább is van mondjam még?
Equus
Azt gondolom, sőt: hiszem, Gyurcsány túlságosan finoman fogalmazott.
Egyetértek!
patyuka
A minősítésen felháborodók pedig ne feledjék emlékezetükbe idézni, hogy a most ekként minősített - egy újságírói kérdésre adandó választ megkerülve - milyen pökhendi magabiztossággal, kvázi evidenciaként címkézte "idegbetegnek" Gy. F.-et, és még vissza is kérdezett valahogy így: 'hátnemazmindenkiaztmondja'...
qxy
Na nehogy az legyen hogy kicsit többet mondjon el Gyurcsány és valaki rá tromfol . Mert sajnos ez is benne van a pakliba. na meg, valakit baleset is érhet nem? hát de.
Tudjátok,.- Katasztrófa védelem. Na ezt sem értem. a katasztrófát kell védeni?
Baleset védelem.- A balesetet kell védeni?
tűz védelem. stb.
árvíz védelem. ezek ellen kell tenni nem ezeket védeni . Valami nem fasza a fogalmazásban
politikusok védelme akkor az azt jelenti ugyebár, hogy ??? sokat ugat, kinyírjuk?
karma1
Ja, hat ezt hivjak ugy, hogy valakit csak a sajat fegyverevel lehet legyozni. orban minden erejet latba veti azert, hogy egymas utan levadassza az ellene fellepoket, ha kell, meg is oleti oket, semmi nem gatolja ot tetteiben. Az, hogy sajat moralja nincs, azt tudjuk, de hogy masok se szolnak ra, hogy "eddig es ne tovabb", - na ez a sok, es ez az, amikor a cinkosaival egy maffiaallamot epit fol, a sajat kezeben tartott hatalommal.
Gyurcsany mondhatja ki ezt egyedul, mert orban ot talalja a legelso celpontnak : kizarolag az a baja a csuti maradonanak, hogy nem talal fogast Gyurcsanon, nem tudja elhallgattatni. Ennyi,...
Csizmás Kond
@qxy: ...vagy ott a tűzcsap...amiből víz folyik...
mindezekben az a közös, hogy szándékosan kihagyták az elleni szócskát...
...és az egyetértőknek...helytelenül írtátok...külön kellett volna, mert ti egyet értetek...hogy mindig mindenben ellenkezzetek.
Béla333
Gyurcsány most az élére akar(na) állni a politikusi bűnözők elleni harcnak!?
Akkor kellett volna, amikor ő volt a miniszterelnök, ő volt a kormányzó párt első embere, alá tartozott a rendőrség, a titkosszolgálatok, stb.
Akkor semmit sem tett, hacsak azt nem nevezzük cselekvésnek, hogy hagyta, hogy politikustársai szétlopják az országot. És még a lopott holmit szét is osszák a Fidesszel!

Nem tudni, hogy Gyurcsány személyesen kapott-e a lopkodásból szerzett pénzekből, de azért nem tudjuk, mert soha semmilyen vizsgálat ebben az országban ez ellen nem indult! De hogy az államadósság többszöröse ment ki az országból pl. offshore cégeken keresztül, erre mutat minden jel!
adrenalink
Na, azért te se vagy 100-as! Beszólsz minden ellenzéknek a dk parlamenti bejutás határán billegve, úgy, hogy már az orbán 2/3-os uralmában is tevékeny részed volt...
patyuka
@Béla333: "...hagyta, hogy politikustársai szétlopják az országot...Nem tudni, hogy Gyurcsány személyesen kapott-e...nem tudjuk, mert soha semmilyen vizsgálat ebben az országban ez ellen nem indult!..Nem tudni... erre utal minden jel!"

Sorold már hitelesen dokumentálva, jogi eljárásokkal alátámasztottan - egyszersmind nem mellékesen a most regnálók vagyonosodásának tisztaságát is akként bizonyítva - azokat az ominózus "szétlopásokat"!
Továbbá adatold azokat a "minden jeleket" is, amelyeket ugyan nem tudni, de azért "erre mutatnak"!

Azok nélkül ugyanis minden csak rágalom és handabanda!
Az "el nem indult vizsgálatokat" illető állításod pedig röhejesen primitív hazugság, mert Gy. F.-et - közvetve és közvetlenül egyaránt - annyi támadás érte és annyit vizsgálódtak ellene - a vagyonosodása kapcsán is -, hogy azt még felsorolni is sok lenne!
Béla333
@patyuka: 11.39
Kedves patyuka!
Összekeversz a politikusaink által helyzetbe hozott bűnelhárító Polt Petivel és a maffia szervezetével, az ügyészséggel! Ugyanis őket (ha nem tudnád) ezért tartjuk Közpénzből!
Béla333
@patyuka: 11.39
Csakhogy te is okosodjál:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Itt a tanulmány angolul:
www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/Price_of_Offshore_Revisited_120722.pdf

Bármelyik kormány fellépett ezen ügyek ellen, tett egyáltalán bárki bármit is ez ellen, vagy éppenséggel ők voltak a karmesterei a lopkodásnak?
patyuka
@Béla333: "...a nyolcvanas évek óta...elmúlt 30 év... "

Ez tehát nem bizonyíték és ok arra, hogy ennek minden konzekvenciája en bloc Gy. F.-et terhelje!
Különösen vérforraló az efféle arcátlan szándék és igyekezet akkor, amikor annak az az eredője, hogy napjaink regnálóinak a fejére merték olvasni azokat a botrányos ügyleteiket, amelyekkel a demokrácia teljes leépítésével párhuzamosan eurómilliárdokat osztogatnak szét a saját sleppjüket és a haverjaikat gazdagítva!
Ez tudatos figyelemelterelés és bűnpártolás, ilyet ép erkölcsű és/vagy elméjű ember nem tesz!
Béla333
@patyuka: 12.36
Szerintem meg az az arcátlan és vérforraló, amikor az egymást 1994 óta kormányon váltogató, az országot közösen szétlopó, a lopott árut a hátunk mögött a Fidesszel elosztó politikusok és pártok nem tűnnek el a fenébe! Ellenkezőleg: erőszakosan nyomulnak, hogy már megint ők akarnak a húsos fazék legjobb helyére kerülni, mert a másik már eleget lopott és egyébként is 2010 után mohók lettek, még a 30%-ot sem adták (bár ki tudja?!) oda az ellenzéki oldal korruptjainak!
Elég volt már a lopkodásból, mindkét oldalon!
karma1
@Béla333: 11.05-re: Ugyan mit tehetett volna Gyurcsany? orban ellenzekben pont ugyanezt a mocskos politikat folytatta, vagy eppen tuntetoen tavolmaradt, ha valamirol a velemenyet kerdeztek. A 300 forintos vizitdijert nepszavazast kovetelt, amikor nem tetszett neki valami, Peldaul 2006-ban az oktoberi gyujtogatas is mind-mind orban szamlajara irhato. Tisztesseges eszkozokkel akkor sem, es most sem lehet orbant felreallitani, kar, hogy az apja gumija nem lukadt ki a megfelelo idopontban, es o meg tudott szuletni.
Az, amit Gyurcsany most kimondott, mar reges regen mindenki tudja, suttogja, nemcsak az a 8 millio, akinek tele van a toke orbannal, hanem mar a sajat tarsai is tudjak, hogy nem szazas "odafont"
Tudod, autobuszt, kamiont nem vezethetsz PAV1, PAV2 nelkul, de egy orszagot vezethet mindenfele ratermettseg es egeszsegi allapot vizsgalat nelkul,, pszichologiai vizsgalat nelkul.Ha birosagra kerulne a sor, nem lenne mas hatra, orbannak kellene bizonyitania az ellenkezojet annak, amit Gyurcsany allit, viszont Gyurcsanynak is kell, hogy valami legyen a kezeben, csak ugy a levegobe nem beszelhet, mert az mar ragalmazas, hitelrontas.
(Azzal egyutt, hogy forditott esetben orban nem volt szivbajos vele kapcsolatban)
eugen4402
@Béla333: Kedves Béla, nincs igazad. Nincs ebben semmi meglepetés, megszoktuk már, hogy véleményed alapját egy beteges Gyurcsány-fóbia képezi.
Nagyra értékelném, ha egy forradalmian új javaslattal ELIGAZÍTANÁD a választópolgárokat, mint anno V. I. Lenin, aki megírta a "Mi a teendő?" c. opust. Már csak azért, mert itt akkora káosz van, mint a Bábeli Torony-projekt bukásakor...
patyuka
@Béla333: "...az egymást 1994 óta kormányon váltogató, az országot közösen szétlopó..."

A tényeket szabadon és önkényesen súlyozva mellébeszélsz, csúsztatsz! Cáfold Gy. F. állításait, bizonyítsd be, hogy azok alaptalan rágalmak csupán!

- Te akkor és azért kezdted Gy. F.-et szapulni, amikor ő a regnálókat bírálni merészelte; de az meg végképpen elfogadhatatlan vitaalap, ahogyan egalizálni próbálod a kormányok nemtelenségeit!
- Te vagy nem ismered sem az őszödi beszédekben megfogalmazott Gyurcsányi szándékokat, sem a pártból való távozásának közvetlen okát, azt, hogy nem tárgyalták meg a pártszavazásos téziseit, és nem is engedték azt az alapszervezetek meg a szimpatizánsok elé terjeszteni; vagy szándékosan mellőzöd/elferdíted azokat. Holott mindkettő letagadhatatlanul számos elvárást fogalmaz meg éppen az általad felrótt visszásságok felszámolását illetően is. Azaz jobbitó akaratát torpedózta meg mindkétszer a többség, miként tették azt - a többi párttal egyetemben - máskor is a reformtörekvések ellehetetlenítésével, pl. a pártfinanszírozás moderálásának kapcsán is.

Dixi!
F_Viktor
@Béla333: Olvasd el Zuschlag konyvet, abbol kiderul Gyurcsany nem turte parton belul a lopast, a korrupciot. Ezert buktattak meg. A parttarsai. Ennek koszonheto a figyesz 2010-es 2/3-a!
Eppen o volt aki tenni is probalt az orszag erdekeben, de az osszes reform-probalkozasait megbuktattak parttarsai, koalicios partnerei, s legfokeppen orban fityesze. S mindez azert tortent, mert korrupcio ellenessegevel a szellel szembe vizelt.
Edmond Dantes
Orbán nem elmebeteg!!! Tehát büntethető.
Béla333
Előre bocsájtom, hogy bármennyire is próbáljátok belém szuggerálni, nincs semmiféle Gyurcsány fóbiám. De azért azt sem szeretném, ha a hazugságokkal, mellébeszélésekkel becsapnánk magunkat.
Volt korábban egy főnököm, az nem fogadott el a dolgozóktól olyan mentegetőzéseket, hogy mit miért nem tud az illető megcsinálni, ő eredményeket várt el.
Ugyanez Gyurcsány esetében is. Mit érdekel engem, hogy ő az MSZP-n belül milyen gigászi harcot folytatott és ki ellen?! A végeredmény számít és az siralmas!
Szétlopták az országot az egymást 1994 óta kormányon váltogatók? Igen szétlopták!
Lezüllesztették az elmúlt évtizedekben a régió vezető államából a sereghajtói pozícióba? Igen!
Fejlődő pályán van az ország? Egy fenét, a gyermekeink menekülnek az országból!
Részt vett ebben a folyamatban Gyurcsány mint miniszterelnök és mint az MSZP egykori elnöke? Igen, vastagon!
Fordult hozzánk, az országhoz, ha feloldhatatlan problámát látott, összefonódást, korrupciót? Nem nem fordult, csak sumákolt!
És ez az ember most is játsza itt az ellenzék vezérének a szerepét? Igen, miközben "áldásos" tevékenységének köszönhetően úgy néz ki már eleve esélytelen a 2018-as választáson elzargatni Orbánékat!
Ezek a tények, a többi meg csak duma!
Szerintem!
Béla333
@nyanya001: 18.38
Lopott az általa vezetett MSZP?
Eltűnt az országból az államadósság többszöröse offshore cégeken keresztül?
Orbán lopott? Torgyán lopott? És Kuncze?
keresztapa
@nyanya001: Az első milliót,. amivel nem tud elszámolni a milliárdok erre lettek építve !
nyanya001
@Béla333: Légyszíves valami linket tégy de amivel ezeket bizonyítod.
eugen4402
@Béla333: Hazudnék, ha azt írnám, nincs igazság a szavaidban, és ne hidd azt, hogy DK-hívővé akarlak átnevelni...De kérlek, vedd figyelembe, egy pártelnök először a saját társait orientálja, nem a kívülállókat. A saját társai nem akartak visszamenni autófényezőnek, inkább belökték az elnöküket az oroszlánketrecbe... és Gyurcsány tanult a történtekből. Tudod, a hibáknak is van haszna, ha okulunk belőle.
nyanya001
@keresztapa: Légy szíves valami tegyél ide bizonyíts !
Béla333
@eugen4402: 18.52
Értem én amit pedzegetsz, de ismered azt a mondást, hogy "Bűnösök közt cinkos aki néma!"?
Fordulhatott volna az ország népéhez is ha olyan gondot látott, amire nem tudott megoldást!
Nem szűk körben Öszödi beszélgetni, amit miután kiszivárgott úgy beállítani, mint ami milyen piszok jó beszéd volt?!
Ezt a beszédet a parlamentben kellett volna elmondani, nem a brancson belül.
Szerintem!
Béla333
@nyanya001: 18.51
nol.hu/belfold/20110905-gyurcsany_leintette_kokat
"Gyurcsány Ferenc: az akkori miniszterelnök arra utasította az akkori gazdasági és közlekedésügyi minisztert, hogy ne erőltesse tovább az autópálya-építések alkufolyamatai kapcsán az átláthatóságot – derül ki a budapesti amerikai nagykövetség 2006. novemberi táviratából.

A Wikileaksáltal nyilvánosságra hozott, titkos jelzettel ellátott nagyköveti levél szerint ezt Kóka mondta el bizalmas jelleggel April Foleynak, az akkori budapesti amerikai nagykövetnek. Kóka szerint Gyurcsánynak, illetve közvetve neki az MSZP tagságából érkező intenzív nyomás miatt kellett visszavonulót fújni az autópályaügyekben. Dacára annak, hogy Kóka szerint az autópálya-szerződések átláthatóságának az erősítésével addigra sikerült negyven százalékkal lejjebb tornásznia a kivitelezési árakat."

Ezzel kapcsolatban lenne egy néhány kérdés:
- mennyi lehetett a "normál" ár, ha 40% lefaragás után úgy kellett már Kókát leállítani?
- hol van az a pénz, amit akkor fizettünk ki, amikor még nem kezdett el dolgozni Kóka? (40%!!)
-tett-e bármit is a felülszámlázott pénz visszaszerzése érdekében?
- tett-e feljelentést, hiszen ez BŰNCSELEKMÉNY!

Mutassak még példát?
nyanya001
@Béla333: Minden fogaskerékbe kerül salak !
Gyurcsány amikor miniszterelnök lett, volt vagyona,
Orbán egy szakadt farmerba, pulóverbe ment a parlamentbe és mára egyike
a leggazdagabbaknak.
A többi nem irom le Gyurcsányt lehet nem szeretni de nem lopott !
Ha lopott volna már a kaptárba lenne nyugodj meg.
verőce21
Alakul a "baloldali ellenzék", alakul! :)
nyanya001
@Béla333: Konkrétan ebbő menyi a Gyurcsányé ?
Csak azt ne mondd, hogy a Kóka volt strómanja.
Ja, még annyit, miét nincs 7 éve felelősségre vonás ?
Na mégis mit gondolsz ?
A Fidesz miért nem tesz feljelentést ha bűncselekmény ?
eugen4402
@Béla333: Amikor hibákról beszéltem, többek között erre (is) gondoltam, ahogy a szaúd-arábiai terroristákra, meg az erdélyi új állampolgárok tízmillióira, stb.
Gyurcsány belátta később a rossz lépéseit, ezzel azt hiszem páratlan a váltás utáni időkben.
Béla333
@nyanya001: 19.08
Kinek a dolga szerinted, hogy kivizsgálja az autópálya felülszámlázásokból ki mennyit kapott?
Béla333-é? Igen! Annak a Poltnak kellene kivizsgálni, aki mint látjuk bűnelhárítást végez, nem bűnüldözést!
És hogy miért nem indított vizsgálatot? Nyilván azért, mert a lopott pénzt elosztotta az MSZP és a Fidesz az ismert 2/3-1+ arányban! Ezért nem volt feljelentés, vizsgálat!
Vagy szerinted miért nem volt vizsgálat mondjuk a Gripen kenópénzeknél vagy a K&H Kulcsár ügybem, esetleg a Postabank-Princz ügyben?
De mondhatnám az olajszőkítéseket is vagy éppen a Margit-híd felújítását aranyárban, a Közgép fővállalkozásában.
Ez már nem homokszem a gépezetben, hanem a homok eltakar minden gépezetet!
Szerintem!
Béla333
@nyanya001: 19.08
Az elosztási arány természetesen helyesen: 2/3-1/3 vagy esetleg 70%-30%.
Ezt változtatta meg egyébként a Fidesz 2010-ben a 2/3-os győzelem után!
Egyszerűen olyan mohó lett, hogy nem adott (?!?) a másik félnek!

"A 2010-es szocialista vereség után pedig olyan pletykát hallott, hogy Puch azt hitte, minden folytatódhat tovább Simicskával, de azt a választ kapta, hogy „a kétharmadra más vonatkozik”."
index.hu/belfold/2015/04/09/gyurcsany_puch_laszlo_es_simicska_lajos_egyeztetett/
nyanya001
Mit privatizált el a Gyurcsány ?
Talán a Malévot?
Ja, hogy azt a strómanján keresztül Orbán?
vagy a magánnyugdíjpénztár háromezer milliárdját nyúlta le?
Ja, hogy azt is Orbán?
Talán a földeket?
Hogy azt is Orbán?
És hogy most a rablott pénzből elkezdett valaki eszement tempóban vásárolni - ja, az is Orbán?
Lehet folytatni a sort, szinte végtelenül.
Gyurcsánynak van egy-két hibája, de nem enyves a keze, mint a fideszeseknek
Ők mit építettetek eddig?
Stadionokat?
Van esetleg más is?
A maradék aranytartalékot kik sumákoltál el ?
Kik vásárolnak kastélyokat ?
Kik árulják a pénzes bevándorlóknak a kötvényeket offshore cégen keresztül ?
Kik gazdagodnak ezen ?
Kiknek a vagyonbevallása egy hazugság cunami ?
Soroljam ?
Trafik mutyi, földmutyi , közpénzen a kormány egyes tagjai
a szukáikat viszik magukkal ?
Még nem is biztos, hogy megkapjuk az olimpia rendezőjogát, de más súlyos mlliárdok
tűntek el ?
Mennyibe van ér a vizes VB és még nincs vége ?
Béla333
@nyanya001: 19.24
Nem mondtam sohasem, hogy csak ez vagy csak az a korrupció!
Hanem hogy ez is az, meg az is az! Remélem te is így érted!
nyanya001
@Béla333: 19,16ra Ez csak egy fikció !
A te fikciód !
Gyurcsány soha nem paktálna ezzel a hordával !
Béla333
@nyanya001: 19.29
Isten ments, hogy olyan dologban meggyőzzek egy DK-s fanatikust, ami a meggyőződésével ellentétes!
De ha az én fikciómnak titulálod az MSZP és a Fidesz összejátszását, akkor javaslom olvasd el a 19.24-es beírásomban szereplő Index cikket a vezéred nyilatkozatával:
Ott éppen Puch és Simicska rendszeres találkozóiról mesél!
Béla333
@eugen4402: 19.11
A hiba az valóban az, amiről itt írtál: a szaudi terroristák, meg a 10 millió román beözönlése, ezek valóban hibák!
De amiről meg én írok: állami beruházásokat felülszámlázni, a pénzt lenyúlni és azt elosztani a másik oldallal, hogy azok hallgassanak az egészről, nos ez szerintem nem hiba, hanem ez BŰN!
nyanya001
@Béla333: Semmiféle pártnak nem vagyok a tagja és fanatikus a legkevésbé
csak reálisan próbálom látni a dolgokat !
Ha Puch sáros, kapják el, mars a rács mögé, de ezek közül igen kevés maradna szabadlábon
szétlopták az országot.
Kiket is tiltottak ki és miért Amerikából ?
Korrupció ... korrupció ... a metrónál meg majd eldől és aki sáros
börtönbe vele !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.