Az elmúlt napokban eléggé eldurvult a viszony Irán és az Amerikai Egyesült Államok között. A következők történtek: Irán ballisztikus rakétát tesztelt a napokban. Trump a Twitteren jelezte, hogy Irán a tűzzel játszik, és nem lesz olyan jó arc velük, mint Obama volt. Az amerikai pénzügyminisztérium szankciókat vezetett be Irán ellen. Irán hadgyakorlatot kezdett és gyakorlatilag hajszál választja el a két országot a háborútól. A legújabb fejlemény, hogy az amerikai védelmi minisztérium nyolc és félmilliárd dollárdért 90 darab F-35 típusú harci gépet rendelt a Lochheed Martin cégtől. Irán nem értett a szép szóból.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Ördögvadász: Látom bátor ember vagy!
Jobb oldali szemét dombon kapirgálsz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@karma1: Mindig az idióta politikusok kellenek a népnek ez a világ bármely pontjára igaz.
Ami normális az nem érdekes.
Ami zavaros és a latens gyűlölködést lefedi az kell nekik.
Peller Anikó
@kamra: szerinted mikor tudta volna megtenni az amúgy frissen hadrendbe állított gépek megrendelését hirtelen? Mondjuk egy éve? Vagy akár csak egy hónapja?

Költői kérdés, az sem baj ha te nem olvasod. Kár beléd.
karma1
@Peller Anikó: Mi van Picinyem, meg mindig nem jottel ra, hogy nem kapom meg a viccesnek szant iromanyaidat? Ha folyamatos, esszeru csererol van szo, akkor azt altalaban FOLYAMATOSAN csinaljak, - ez benne a lenyeg, nem pedig az egyszerre megrendeles...
Ezt Obama is fontosnak tartotta, ha nem is kototte mindenkinek az orrara, mert miert is tette volna? Biztosan minden ment tervszeruen...
Meselj, Picinyem, hany Grippenje is van most Magyarorszagnak? Es mekkora szarban lenne dicso vezired, ha most hirtelen le kellene cserelni az egesz legierot mukodo gepekre? Vagy a torott Grippenek is szamitanak?...:o)))))
Nem a kerdesed volt koltoi, a cimzes volt hulye...:o)))
magyarbakancs
@Ördögvadász:" Ne erőlködj szarházi, fölösleges!"
Intelligens egy ember.
nezelodo
Nem hiszem, hogy van aki kételkedik abban, hogy az amiknak is sikerült beszerezni egy félőrült kekec vezért. Az még nem is lenne baj, de ez is rögtön a kényes egyensúlyú nemzetközi kapcsolatokba rondít bele, mint az éretlen kölykök "az én apukám az erősebb" gyerekes fenyegetőzéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.