Alig egy hónapja nyitott, de már többeknek sikerült munkához jutnia a zuglói Tükörkép Műhely segítségével. A szociális szépségszalonban olyan ügyfeleket fogadnak teljesen ingyen, akik már évek óta nem engedhetik meg maguknak, hogy fodrászra vagy kozmetikusra költsenek. Az ötlet eddig sikertörténet, a példa pedig követendő lenne. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Hiába a 15 százalékos emelés, továbbra is az egyik legalacsonyabb a magyar minimálbér A szlovákoknak is magasabb a nyugdíja, mint nekünk A legnagyobb országos probléma a szociális biztonság (hiánya) – De hát látom, hogy olyan más a kisugárzásod! Katalinék mindenüket elveszítették, mikor kiderült, a férjnek rákja van. Ment az új autó és a balatoni nyaraló is. Most a 85 ezer forintos takarítói fizetésnek kell örülni, ami szó szerint az éhenhalástól mentette meg az azóta már özvegy asszonyt.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csodalatosan pozitiv cikk, tobb ilyen vallalkozas kene, tobb ilyen lelkes, ratermett emberrel... Na meg nem papcsaknak kell lenni a zugloi polgarmesternek...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.