Két cégéből 1,6 milliárdos osztalékot vett fel, és nagyon sok szántót, meg egy kultikus motort is vásárolt tavaly a felcsúti polgármester – írja a hvg. Nyaralója szerencsére megmaradt, azzal együtt már 34 ingatlana van.

A januárban leadott friss vagyonnyilatkozat alapján a felcsúti polgármesternek takarékbetétben 10 millió forintja van, emellett 100 milliót forintot készpénzben tart.

Mészáros Lőrinc még egy Harley Davidsont is hozzácsapott 34 ingatlanához

2016-ban Mészáros Lőrinc 1,473 milliárd forint hitelt vett fel. 2014-ben és 2015-ben nem volt még adóssága. A 2015-ben vásárolt Bombardier motorja mellé vett tavaly egy Harley Davidsont is.

Polgármesteri munkájáért nem vesz fel fizetést, a cégei viszont megint jól fialtak: a Mészáros és Mészáros Kft-ből és az R-Kordból 1,658 milliárd forint osztalékot vett fel, tanácsadásért pedig havi kicsivel több mint 9 milliót kap a Mészáros és Mészáros Kft-től, amelynek 50 százalékos tulajdonosa.

Ingatlanvagyona darabra 34 tételből áll, 2016-ban 14 új területet vett: az egyik ilyen Alcsúton van, ahol egy 47848 négyzetméteres, kivett közforgalmi vasút besorolású terület és némi erdő lett az övé májusban, összesen 220,5 hektár szántót vett Alcsúton, Felcsúton, Etyeken és Óbaroknál, ehhez képest elenyésző mennyiségű, 15,3 hektár legelőhöz is hozzájutott Alcsúton.

Erdőt és udvart is vett Felcsúton, de Vértesacsán is szerzett egy ingatlant, méghozzá egy zárt kertet. A Vir szigeten lévő nyaralója megmaradt, ez az, ahol a Barcelona sztárja, Ivan Rakitic is vendég volt tavaly.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
100 millió készpénzben? Ez még nem hallott a bankkártyáról? Ja, hogy akkor nyoma lenne a pénzmozgásnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Remélem,hogy idén nem követi el azt a szarvas hibát,mint tavaly,hogy nem vallott be egymilliárd Ft-ot.Azt hitte a szerencsétlen,hogy majd az vallja be,akinek tovább adta.Megmagyarázták neki:először tovább adja,majd bevallja.Ő ugyanis stroman,azaz szalmaember.
quadrocopter
A gázcsótánynak megvan egyáltalán mind a 4 elemije, vagy a szakmunkás bizit is a törpekajmántól kapta?
Nagy Mária
Ne már! És tud is róla, hogy van neki?
levarosbukta
@Nagy Mária: Az hagyján, de tudja-e egyáltalán mire való?
Nagy Mária
@levarosbukta: Hát gáz pufog ki belőle, nem? Ő meg gázszerelő volna. :)
karma1
En mar csak sajnalni tudom szegeny loriket, hogy mennyi kamatyot kell majd fizetnie a masfel milliard hitele utan... (Na ja, az volt a tavalyi reszesedese meszitol a csuti torzonborznak...Akkor lesz az a "hitel" megadva, mikor Osztyapenko lepest valt...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.