Tegnap megírtuk, hogy a benne ülő 4 éves kisgyerekkel együtt lopott el egy autót Pápán egy férfi: a tulajdonosok jelenlétében pattant be a volán mögé, majd elhajtott.

Mint kiderült, a házaspár azért állt meg, hogy segítsenek a zavarodott fiatalembernek, aki az Esterházy út – Vörösmarty utca kereszteződésénél ugrott elő. Az apa lassított, hogy megnézze, szüksége van-e segítségre, mire a magából kikelt férfi előbb a kocsi motorháztetejére ugrott, majd az úttestre feküdt, és fejét az aszfaltba verte.

Bizarr részletek derültek ki a pápai gyerek-és kocsilopásról

Az autós és a felesége kiszállt a kocsiból, mire a srác felpattant, és mielőtt megakadályozhatták volna, beült a kocsiba és elhajtott – a hátsó ülésen az ovissal. Szerencsére az édesanya mobiltelefonja az autóban maradt, ezért a cellainformációk alapján órákkal később megtalálták az elrabolt autót és gyereket. A kicsinek nem esett baja, de nagyon megijedt.

A kocsit feltehetően a Pápasalamonon élő K. Richárd lopta el. A helybéliek szerint a 23 éves férfi és családja korábban külföldön élt, onnan települtek haza, és K.-nak is van kisgyereke. A szomszédok azt mondták, a család több tagjának meggyűlt már a baja a törvénnyel – szerintük a gyerekrabló valószínűleg drog hatása alatt cselekedett, írja a Bors.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
@Szókrakész: Hmmmmm. volt rá példa:))
Szókrakész
@Veleda: Rómában valamelyik pápa(utánanézek) elrendelte egy római apácazárda, kolostor melletti tó kitakarítását. A vatikáni papok, fejesek kedvelt tyúkólja volt.
A tóban több mint 6000 bébikoponyát és mellé a rengeteg csontot találtak.
Ezek a maradványok az ilyen légyottokból született bébik maradványai voltak.
nezelodo
@justhpeter: Még a Fleónak volt egy államtitkára (T. Á.), aki többek között értette és csinálta is a drogmegelőzést, de nem nagyon melegedett meg az államtitkári székben. Nem hiszem hogy ma költenének erre egy töredék stadionnyit Orbánék, a saller, a tockos, meg a maflás pedig nem javít a helyzeten. Igaz amíg működtek drogambulanciák, ott is kétes volt az eredmény.
Veleda
@Szókrakész: 14.31 Atyavilág, ezt még nem olvastam sehol.
huKKK
@elnyomott: 11:22
Nem unalmas folyton gyurcsányozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.