Tiborcz István jogász végzettségű vállalkozó, az igazi aranyifjú, akinek élete meseszerű: feleségül vette a miniszterelnök elsőszülött lányát, és ha már a fele királyságot nem kaphatta meg (azt az após nem adja), de legalább rengeteg közbeszerzést nyert el. Orbán veje cégének bevételei megsokszorozódtak 2010 óta, hogy a fiatal házaspár a saját lábán tudjon megállni. A közvilágítási és a kastélyvásárlási biznisz után most még a vizes vb munkálatainál is feltűnt a neve.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Mi ez, ha nem saját lábunkon álló sikersztori?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Nem tűröm a korrupciót" nyögte ki magából saját száján a törpekajmán!
Azonban az előre lefocizott tuti nyerések más tészta, így hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy kesegyerek, akinek első dolga volt megnézni a Googlen a "munka" fogalmát...de nem talált semmit, ezért inkább a nemzet nyakán élősködik, Mészáros- Davidson Lőri sorstársával együtt!
papa.49
@quadrocopter: Ezt úgy értette azt NEM TŰRI, HA MÁS TESZI, csak neki szabad!!!
nyanya001
www.facebook.com/gondolkodok/photos/a.455901087947964.1073741828.455897077948365/667827736755297/?type=3&theater
Mik vannak ...
Az OLAF (Európai Csalásellenes Hivatal) az utóbbi 6 évben 28 korrupciógyanús ügyben küldött a magyar kormány, illetve különféle magyar szervezetek részére jelentéseket.

Ezek túlnyomó részt a 2010-2015 közti időszakot érintették. Tiborc cégeinek ügye, útépítések, Öveges program, stb. voltak benne. Érdekes módon 27 ügyben nem volt sem ügyészségi, sem rendőrségi vizsgálat.
Egy ügyet fújnak most fel és csúsztatások tömegét hinti a kormányhű sajtó ezen egy ügyben. Ez ugye a 4-es metró. Mivel az OLAF jelentés jelenleg csak angolul hozzáférhető a kormány.hu oldalon, így ezt nagyon kevesen tudják elolvasni.
Remélem, ahogy megérkezik a hivatalos magyar fordítás, az is ki fog kerülni az oldalukra. Akkor majd nem lehet "kicsemegézni" a csak az ellenzéket érintő passzusokat.
A többi 27 jelentés nem elérhető sehol, ezeket a kormány nem tette közzé.
Szóval ne dőljünk be a propagandának. Várjuk ki a végét. Aki pedig lopott, az ellen induljon eljárás akár jobb, akár baloldali cég, politikus, vagy üzletember. De ne csak a metró ügyben, hanem a további 27 ügyben is!
Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
lusta
@papa.49: Milyen falopás? Ő megtudta, hogy Gyurcsány ki akarja vágni az erdőt, ezért így ezt a nagy ballibsi ármányt csak megelőzte. Kitüntetés jár neki, nem meghurcoltatás.
papa.49
@lusta: Hát baszd meg erre nem gondoltam))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.