Nyolc rendőr állta el többször hosszú időre a Határ úti aluljáróban kedden az Együtt olimpiai népszavazási aláírásgyűjtését – adta hírül a párt a Facebook-oldalán.

 

A rendőrök elvileg két, illegálisan árusító nőt jöttek ellenőrizni eredetileg három fővel, azonban a létszámuk gyorsan megnőtt 8 főre, és úgy álltak sorfalat, hogy pont kitakarták az Együtt aláírásgyűjtő standját, ahol az olimpiáról szóló népszavazás kiírásához gyűjtötték a szükséges szignókat.

A rendőrsorfal végül akkor kezdett oszolni, mikor az aktivisták is elkezdték bontani a standot, ahol végül száznál több aláírást sikerült gyűjteniük. A rendőrök lelépése után az illegális árusok újrakezdték az árusítást.

Az Együtt aktivistáira szippantós kocsit és rendőrt hívtak a XVI. kerületben hétfőn, kedden pedig Szegeden küldték rá a közeget a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáira, akik azért gyűjtöttek aláírásokat, hogy vidéken is lehessen népszavazást kezdeményezni az olimpiáról.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Ezek után ne mondja senki hogy demokrácia és szólás szabadság van! mert ez diktatúra ami a hatalomnak nem tetszik,azt meg torolják el lehetetlenítik! ez a Magyar valóság,a mai Magyarországon! a Román Lakosság már kaszával kapával elzavarta volna az ilyen senkiházi kormányt,kisebb dolgokért is több száz ezren utcára vonulnak nem hagyják hogy át gázoljanak rajtuk,nem úgy mint mi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Ezek után ne mondja senki hogy demokrácia és szólás szabadság van! mert ez diktatúra ami a hatalomnak nem tetszik,azt meg torolják el lehetetlenítik! ez a Magyar valóság,a mai Magyarországon! a Román Lakosság már kaszával kapával elzavarta volna az ilyen senkiházi kormányt,kisebb dolgokért is több száz ezren utcára vonulnak nem hagyják hogy át gázoljanak rajtuk,nem úgy mint mi!
levarosbukta
Na fideszbirkák! Hogy is van az a demokrácia???
Hellcat
@telegdilaci: Ez már rég nem demokrácia...
Cicamama55
Népszavazásra szóló aláírás gyűjtését akadályozzák karhatalommal?! Mi ez, ha nem nyílt diktatúra! Orbán Viktor kordon bontásakor nem álltak sorfalat a rendőrök! Hol élünk?!
dr. prédikátor
Ne ezeket a rendőröket szidjátok, hanem azt a mocskot aki oda küldte őket! Azokat akik elrendelték hogy vegzálják az aláírás gyüjtőket!!! nem maguktól álltak sorfalat!!!
Pergető
A rendőrök jogszerű intézkedést folytattak és ebből kellett liberráltaknak egy összeesküvés elméletet összehozni! Igen gyenge, kicsit fing szagú is, de lám megoldotta a kreatív csapat! Sőt, győzelmet kovácsoltak belőle és lám, mennyi aláírást gyűjtött a szemfüles kis csapat!

Lehet, ha élesedik a helyzet bevetik a liget kommandó bátor drogosait, akik a magasságtól sem félnek, csak akkor, ha az szellemi! Velük viszont ilyen baleset nem eshet meg!
papa.49
Mást nem is várhatunk ettől a köcsög hatalomtól...
Aki Én
@Pergető: ügyes vagy Bencsikbayer :)
A te szavaid sokunkat megnyugtatnak, és gyorsan helyreteszik igazságérzetünket.
Pergető
@Aki Én: Fontos lenne itt sokak számára, hogy rendelkezzenek igazság érzettel, de csak Soros gyűlölködést birtokolnak, ostobasággal fűszerezve!
dr. prédikátor
@Pergető: És a te szellemi magasságod hol van???A bányászbéka segge tehozzád képest professzor..!!! Félkerekű féleszű lánctalpas!!!
Aki Én
@Pergető: Tudom tudom... Tök igazad van már megint.
Az is igaz ugyanakkor, hogy a ti legfőbb tanácsadótok egy világszerte ismert gyűlöletkampány gyártó meleg, aki még zsidó is.
De gondolom a részletek nem érdekelnek :)
Cicamama55
@Pergető: Ön csakis egy gép lehet, amit valamire beprogramoztak és csak azt fújja. Nekem vannak Fideszes és KDNP-s ismerőseim, barátaim, s ha úgy nézzük én sem vagyok baloldali politikát kedvelő ember, de gondolkozni szoktunk! Nem az viszi előre senkinek és semminek az ügyét, hogy a rossz, káros dolgokat helyeseljük, rátegyünk még egy lapáttal, hanem a hibákra, tévedésekre rámutassunk...Jelen helyzetben egy népszavazásra történő aláírás gyűjtéséről van szó. Mi ebben a rossz és törvénytelen?! A lehetőséget akarják ahhoz megszerezni, hogy a budapestiek szavazhassanak. Lehet, hogy elutasítják, de az is lehet, hogy megszavazzák. Kétesélyes, de az eredményét mindenkinek el kell fogadni, hasonlóan az országgyűlési választásokhoz. Nem értem az aggályoskodását bizony Isten!
Pergető
@Cicamama55: Nem kell az összeesküvés elmélet! Mi van, ha ez a rendőrök részéről egy kis civil kurázsi volt! A joguk meg van hozzá, más dolgod nincs csak a feltételezésedet bizonyítani!
Pergető
@Aki Én: Gyűlöletkampányban csak liberális lehet érintett! A többi érvelés és a tények felsorolása részünkről!
Nessy
Most akkor sok vagy kevés a rendőr? Mert ha 8 rendőr ráér állítólag minden cél és értelem nélkül ácsorogni, akkor sok, amikor tényleges feladatot kellene ellátni, akkor Pintér úr szerint kevés.
silber13
@Pergető: Civil kurázsit emlegetsz szolgálatban lévő rendőrölknél?? Napnál világosabb a gyengeelméjűséged!:-)))) Memj vissza a saját - hazudott - szakmádhoz, magyarán: " ne sutor ultra crepidam! "
Pergető
A rendőr nem ligetben makogó liberális majom, hanem egy intézkedő hivatalos személy!
TAdam
@Pergető: Szóval a fidesz is liberális, soros által pénzelt gittegylet! A menekült ellenes gyűlöletkampányból és a fenti logikádból kiindulva. És tényleg orbánt is a soros pénzeli.. megvilágosodtam köszönöm! :)
magyarbakancs
A hatalom ennyire fél,hogy rendőröket kell kiküldeni egy aláírást gyűjtő stand megakadályozására?
TAdam
@Pergető: Bringás!! Szevasz! Felismertelek a "ligetmajmos" szófordulatodról. Látom a neveddel a jellemtelenséged sem változott. ;)
solidedge
Van akit nem zavar ha nincs demokrácia. De csak akkor, ha ő uralkodhat.
Cicamama55
@Pergető: Már hogy a civilek rendelték oda őket, vagy netán ő maguk öltöztek be farsang tiszteletére rendőr ruhába? Nem értem Önt.
Pergető
@TAdam: A ligetben csak ezek a szabadelvű majmok makogtak. Egyet elküldtek az elme osztályra, mert rájöttek, ott a helyük!
silber13
@Cicamama55: Nem is fogod megéreni Cicamama,mert ő maga sem érti önmaga kusza, felettébb zavarodott agyra valló patológikus kirohanásait, amely már a fixa idea csoportba tartozik!
Pergető
@Cicamama55: A rendőr is ember és így fejezte ki a véleményét!
nyanya001
Régi szép idők... rendőrállam ismét
a skizofrén miről is ugatott 89-ben ?
Simicska idézet ... " geci " de még azok is akik ebbe a hordába
beletartoznak !
TAdam
@Pergető: Itt meg ilyen pergető/bringás félék makognak hülyeségeket :D a ligetes srácot bevitték valóban, aztán másnap kiengedték azzal hogy be se kellett volna vinni. Féligazsággal ne vagdalkozz öcsi! Kíváncsi lennék téged kiengednének-e a téveszméid miatt kisfiam, de gyanítom hosszú távra kellene berendezkedned.
Pergető
@TAdam: Én nem vagyok liberális, hogy hülye legyek! Mi a többség a normalitás talaján öcsiztetjük a libsi makákókat és mindig megalázzuk őket a választásokon!
Valószínűleg lesz törvény a liberális téveszmék terjesztése ellen és akkor az a pár gyűlölködő hűvösre kerül!
Addig meg szórakozunk velük! :-)))))))))))))
prime777
@Pergető: Én egy dologra leszek kíváncsi veled kapcsolatban.
Ha a fidesz bukik akkor veled mi lesz.
Látunk-e még majd itt írogatni téged oly bőszen, ugyanezzel a nicknévvel.
De baromira kíváncsi leszek. :D
Mert még "fizet" a fidesz a híveknek addig nincsen baj - de egyszer minden elfogy.
Ha a gyűlölködés liberális sajátosság akkor tényleg - hogy is van ez a menekültekkel? :D
De nem csak a menekültekkel,hanem az olyanokkal akik nem fideszesek, de magyar polgárok.
Hogy van ez?
Egyáltalán lehet attól még valaki magyar ember ,ha nem kedveli a fideszt és csatlósait? :D
Pergető
@prime777: A menekültek? Azok gyűlölik Európát! Így van velük!
A Fidesz pedig nem bukik, a libsik hamarabb!
TAdam
@Pergető: Neked ahhoz nem kell lenned semminek hogy hülye legyél :D meg hogy gyűlöld a honfitársaid te szánalom virága. Régen az ilyeneket felpofoztuk, aztán észhez is tértek, nagy neked ez a kabát öcsi. A szavak jelentésével se vagy tisztába, de hogy ezeket próbálod mondatba is fűzni, az már maga a szégyen. Legalább a nyolc általánost fejezd be mielőtt hőbörögni kezdesz. Ne hord ilyen magasan az orrod, mert belesik az eső aztán belefulladsz :)
Pergető
@TAdam: Agresszív libsi tempó! Untat!
F_Viktor
@prime777: Ez a nyomorék @Pergető: tipikusan az a figura, aki Kádártól Hornon át orbánig végig nyalta mindenki seggét.
Fogja ő még kiabálni a libsi táborban, hogy orbán takarodj!
silber13
@Pergető: Te nagyon hülye!! A rendőr ott szolgála tban volt, parancsot teljesített! Álítólag te munkásőr voltál, a többi hazudozásodat nem is említve, nagyon jól tudod, a parancs az parancs te lökött és akkor nincs saját v!!élemény meg akarat!!
sokanvagyunk
Aluljáróba pöcés autót mégse hívhatnak.
Pergető
Ide járnak kukorékolni a gondolkodni képtelenek! Kevesen vannak, de annál hülyébbek! :-))))))))
TAdam
@Pergető: Pl rögtön itt vagy egynek te komcsikám! Gratulálok a felismeréshez :)
Pergető
@TAdam: Lehet te komcsinak érzed magad, de egy liberálisnak az nem nyerő! Tudtad pubi c
TAdam
@Pergető: Nem, nem érzem ezt benézted komcsikám :D Untat ez az ovis tempó amit hozol..
Pergető
@TAdam: Mit kezdjek egy szellemi topronggyal? Nem vagy vitapartner, kis hal vagy öcsike! :-)
Cefi
@TAdam: Ne emlegesd az ovisokat ennek a homo-pedonak, mert gerjedni kezd.
TAdam
@Pergető: Nem tudom mit kezdj magaddal iq betyár. :) Szerintem tereld be a birkákat az ugarról, aztán nézd meg az esti mesét és csicsikálj kisfiam. Lementem a szintedre, de már untat. Túl eszes vagyok én hozzád, azért nem tudsz vitázni.
@Cefi: Jogos, de szerintem ő is ovis, vagy kisiskolás lehet, az úgy még nem pedo, de a homoval nem tudok vitatkozni :D
Pergető
@TAdam: Sajnos nem vagy ellenfél! :-) Ostoba vagy!
TAdam
@Pergető: Szánalmas hogy ennyire vagy képes :D Ez a szinted, komcsi illibsi tempó untat. Még a rezsiszilárdba is több ész szorult, bár csak hajszálnyi a különbség a 0 és az 1 között. Életképtelen nulla vagy, bár jót tudok röhögni az ilyen toprongyokon :D :D
kemeati
@Pergető: Ma már leszoptad ovi haverod te rongy ember?
Pergető
@TAdam: Sajnálom öcsi! Ennyi volt! Majd ha megtanultál viselkedni, szólj!
Pergető
@kemeati: Ez a te dolgod, nem az enyém. Én egészséges szexusú vagyok!
TAdam
Kopaszbűnözök, pintérség, szippantóskocsik, savat köpő nyugdíjasok, ez ma a fidesz. Se fiatalok, se demokraták, de szövetség. Szövetség?! Bűnbanda..
TAdam
@Pergető: Szóljon neked az ápoló, hogy itt az esti gyógyszer adag kisfiam :D
Lackó50
Meg kellett volna nézni minden rendőrnek a számát és feljelenteni őket fotókkal a személyi szabadság megsértéséért. Ilyen egyszerű. Aztán bíbelődhetnek a sok feljelentéssel.
agnes200
Miért fáj orbánéknak ennyire a demokrácia?
bence
Nagyon belehet szarva a fidesz , hogy már erre is képes !
Desischado
@Pergető: Nálad biztosan több eszünk van, te fidesz nyalonc szellemi nyomorék. Bírom, mikor az szövegel, akinek nulla az Q-kúja!

A rendőrök kivezénylése ékes bizonyítéka annak, hogy itt nincs demokrácia!

@Pergető: Bocsi, téves lájk, de legyen vasárnapod!
nezelodo
@agnes200: Nem a demokrácia fáj neki, hanem a tyúkszeme, amire időnként rálépnek. Elég kényes ahhoz képest, hogy ő sokkal keményebb üzeneteket küld vigyorogva.
Pergető
@Desischado: Te beszélsz demokráciáról? Fogalmad nincs, hogy mi az! Hol a bizonyíték, hogy kivezényelték a rendőröket? Miért kell nyílt színen vádaskodva hazudoznod? Csak nem azért mert magad is ilyen alak vagy? Egy hazug!
TAdam
"Csak a Fidesz-szavazók és a maximum nyolc általánost végzettek körében támogatják az olimpiarendezést többen, mint ahányan ellenzik az ötletet." - Rájuk hat egyedül a mindenhonnan folyó kormánypropaganda. Szerencsétlenek.
silber13
@Pergető: Figyu csak te nagyon hülye! A képen látható rendőrök teljes felszerelésben bizonyára önmaguktól mentek oda, minden parancs nélkül? Azokat a srácokat oda vezényelték akadályozandó az aláírás gyűjtése. ! Ezért a bomlott agyaddal ne vízionálj holmi civil kurázsit te higgant! Még egyszer? A rendőröket oda vezényelték! De ezt te nem fogod fel, vagy inkább nem akarod felpgni! Dilis!
Pergető
Kéretik tudomásul venni, hogy van pár primitív patkány akivel nem állok szóba!
TAdam
@Pergető: Kit érdekel a nyomorod komcsi bringás?!
Pergető
@TAdam: Te is felhördültél? Látszik, milyen mélyen szántó gondolataid vannak! Te is azoknak a primitív taknyoknak a táborát növeled, akiket levegőnek nézek!
Egy ilyen hányásszagú trollal nem foglalkozom!
TAdam
@Pergető: Bagoly mondja bögölynek hogy nagyfejű :D Vedd be a nyugtatód aztán libsizz inkább a 888-on komcsi bringás. Remélem örökbe fogadtak, mert a szüleid helyében szégyellném magam hogy csak ilyet sikerült összehozni. Megint lementem a szintedre kicsit, de visszatérve itt a mélyen szántó gondolat tessék: Kopaszbűnözök, pintérség, szippantóskocsik, savat köpő nyugdíjasok, ez ma a fidesz. Se fiatalok, se demokraták, de szövetség. Szövetség?! Bűnbanda..
Cefi
@TAdam: Neked mondja a pedohomo @Pergető: hogy troll? A fizetett suttyó? Akinek 20 szóból áll a szókincse? A köztörvényes bértahó?
karma1
@Desischado: Jaj, mar nem birom tovabb! Muszaj rohognom,! 07.56-ra! @Desischado: Te beszélsz demokráciáról? Fogalmad nincs, hogy mi az! Hol a bizonyíték, hogy kivezényelték a rendőröket? "
Na, itt behaltam! Mert ugyebar ma Magyarorszagon ugy mulat egy rendor, hogy a szabadidejeben rendorruhat olt, es 7 masik tarsaval egyutt kimegy igazoltatni!!! Hat ez csucs!!!
Kepzeld el ezt a szitut! A mai magyar rendort mar ki se kell vezenyelni, mert ha kivezenyelnek, a parancsnak ugyse fogadna szot!

Hahahaha...
TAdam
@Cefi: Én is meglepődtem :D aztán jól kiröhögtem ezt a szégyenfoltot :D mondom én hogy nem tudja mit jelentenek a szavak amiket leír, szerintem a "troll"ról se tudja mi az csak hogy volt valami mesében egyszer és büdös volt :D
silber13
@Pergető: -a vezíredről beszélsz? Mert ő tényleg oda jár, hagy valamilyen épkézlábemberszerűséget faragjanak belőle...! Ne félj, te is oda kerülsz, de nem a vezíred mellé, hanem az alagsori örjöngők közé!
silber13
@Pergető: Te??? Egészséges szexusú??:-)))) Ne röhögtess már! Tömáény homokos vagy, ezt már Bringásként is elismerted!:-)))))
Desischado
@TAdam: Nekem is nyolt osztályom van, de eszembe sem jutna, hogy támogassam. Nem mindenki hülye, lécci, ne általánosíts!

@karma1: Nevess csak nyugodtan drágám, akkor már ketten nevetünk, mert rám is rám jött a röhögőgörcs. Nyilván a rendőrök maguktól mentek ki, jobb dolguk nem akadt! Nyilván ez nekik a kikapcsolódás. Hát itt A világért sem arról van szó, hogy KI KELLETT MENNIÜK, erről szó sincs! Na, itt kezdődik a teljes szellemi sötétség, hehe! (mg mindig nevet) És akkor én vagyok a hazug! Jó mi?
vadnarancs
Meleg nyarunk lesz, előjöttek a sünök!
TAdam
@Desischado: Félreértettél, nem hülyézem le az ilyen embereket, sőt senkit akivel legalább pár percet nem beszéltem, csak azt mondom amit a felmérés is az idézett cikkből, hogy sokkal könnyebben megvezethetőek. Tisztelet a kivételnek!
kukac50
Demokráciában demokratikus országban ilyen nem fordulhat elő! Szólás szabadság van és szabad vélemény nyilvánítás. Ezek a rendőrök hol élnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.