Kést rántva fenyegetőzött az a 21 éves stoppos, aki Kocsordon kért meg egy helyi férfit, hogy kocsijával vigye el egy darabig. M. Richárd kedden, este 8 körül ült a 25 éves sofőr mellé, ám amikor az egy ponton szólt, hogy csak eddig tudta elvinni, hamar agresszívvá vált – írja a police.hu.

Richárd kést rántott, és megfenyegette a sofőrt, majd arra kényszerítette, hogy adja át a kocsit, és másszon be a csomagtartóba. A vezetőt csak az mentette meg, hogy egy másik autó épp megállt a közelükben, így sikerült elmenekülnie és segítséget kérnie.

Kést rántott, majd csomagtartóba zárta a sofőrt a stoppos

A rendőrök néhány perc alatt, még vezetés közben Mátészalka belterületén elfogták Richárdot, majd az elkövetéshez használt kést megtalálták nála. A nyomozók a rendőrkapitányságon előállított nyírcsaholyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és személyi szabadság megsértése miatt nyomoz ellene.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ricsi az eszed nagyon kicsi !
Ott helyben kellett volna jobb belátásra bírni...
justhpeter
Elmeorvosi szakvélemény is kell, mert ez a jógyerek nem egy tiszta fialás.
Pergető
Nem elmeorvos kell ide, hanem foglár! Nyírcsaholy, Richárd és kés! Az elkövető identitása nem kétséges! Nincs is kérdésem, mert köztudott, hogy az ilyen primitív ösztönlények mire képesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.