A magyar közélet ajtaját az olimpiai népszavazási kezdeményezéssel berúgó Momentum Mozgalom most inkább dobna egyet, és az aláírásgyűjtés után párttá alakul.

Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja az ATV reggeli műsorában beszélt arról, hogy feltett szándékuk elindítani a párttá alakulás jogi procedúráját.

Párttá alakul a Momentum Mozgalom

Orosz szerint erre azért is van szükség, mert úgy érzik, egyetlen jelenlegi pártra sem tudnának szavazni. Iránymutatásként pedig annyit mondott, hogy

a mi saját utunk egy olyan párt, egy olyan mozgalom, amelyben véget vetünk ennek a jobb és baloldali csatorozásnak, amelyben folyamatosan méricskéljük, hogy ki mennyire magyar vagy éppen ki mennyire hazaáruló, ahol ügyekért össze tudunk fogni, úgy, mint ebben az olimpiai akcióban.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pergető
A képet még nem is méltattam, de fantasztikus! Egy ugribugri ideggyenge aktivista és egy kurtizán! Szép páros!
Béla333
@Pergető: 18.01
Csak a kíváncsiság kedvéért: a fényképből hogy jön le neked az ideggyengeség és a kurtizánság?
Úgy érdekelne mit tanítanak a Habony műveknél fénykép elemzésből?
Pergető
@Béla333: Nézd meg azt a képen feszítő törpe uszkár aktivistát komoly szakállas pofával és a libát az ágyba invitáló kancsalságával!
Béla333
@Pergető: 18.11
Azért én megvárom, hogy milyen programmal jönnek elő, hátha a Fideszt ők fogják leváltani!
Volt már ilyenre példa pl. a spanyoloknál (ha jól emlékszem) hogy a választást egy olyan alakulat nyerte, amelyik nem sokkal a választások előtt alakult!
Pergető
@Béla333: Programmal? Ettől komolyabb csoportosulásoknak sincs programja! Az olimpia kapcsán lettek felkapva, ezt a szakállas srácot már több tudósításban is láttam. Liget, tüntetés. Nem jósolok nagy jövőt nekik! Egy LMP klón az egész!
Köb Jani
Hogyan viszik félre az igazi okot ami ezt az aláírást elindította, ,NÉPSZAVAZÁS
legyen az olimpiáról" nem pártalapítás. A pártok ezt az igényt nem tudták felismerni, saját hatalmuk növelésével vannak elfoglalva így került sor, hogy a pártok rászálltak a civil kezdeményezésre, mikor felismerték a tömegek támogatását az aláírások szükségességének
a népszavazás igényére . Gondolat szegény ellenzéki pártok sokasága fogja szerepét méltatni az aláírások gyűjtésébe, mutatni lázas tevékenységüket a nép akarat megvalósulásához:! Nos ez már vicc kategória, amit ezek a töketlen pártok megengednek maguknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.