Ezen a blogon nem egyszer írtam már arról, hogy a fogyókúrák nem működnek. Lehet, hogy Te mégis ismersz olyan személyt, aki egy csomót fogyott, és nem is hízta vissza (még). Bizony vannak olyan emberek, akik akár több tíz kilót is leadtak, és már sok éve tartják a súlyuk. Mondjuk, én egy ilyen embert sem ismerek,…

Feltöltő: novreka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Schobert Norbi féle Update termékek gyógyító hatásúak. Az egész világon csak az
Update pékáruk rendelkeznek fogyáshoz, diabéteszhez elismert klinikai vizsgálattal.
Azt már meg se akarom érteni, hogy miért egészséges például a hidrogénezett növényi olaj, vagy hogy egy kiló kenyér miért kerül 1500 forintba az Update univerzumban, egy kurva egészséges hot­dog pedig 600 forintba, de se baj a fogyókúrázni vágyók ha nem is a súlyuktól, de a pénzüktől biztos megszabadulnak. Mert sokan vannak, akik ennek az észlénynek a szintjén élik az életüket, de legalább csendben maradnak és nem büszkék magukra meg a baromságaikra. De Norbi bunkóságán szerintem egy festett kórteremben elvégzett agyátültetés sem segítene. Sőt. Még az is lehet, hogy a magyar egészségügy is hamarabb tér magához, mint hogy a nemzet Schobertjéből normális, jóérzésű ember legyen.
Aki olyan sötét, mint a csillagtalan éjszaka és az baj ezzel a primitív barommal, hogy
ugyanannyit ér a szavazata, mint bármelyikünké."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.