Kíváncsi lennék mindennek alapján, hogy Gy. F. miért gondolja úgy, hogy nélkülözhetetlen a személye a magyar politika színpadán, mármint azon kívül, hogy közben a Fidesz egyik legfontosabb legitimációs tényezője az orbánista szavazók jelentős részének szemében. Ha Gy. visszavonult volna, a Fidesz is gyengébb lábakon állna. De akkor mi oka van itt lenni, ha közben maga is a Fidesz leváltásáról tart rendszeres kirohanásokat? Mindent összevetve nincs egyetlen érv, ami Gy. jelenléte mellett szólna és ne verné agyon egyenként, pláne az összes együtt, a "tessék, csinálják utánam" cinizmusát.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
@Béla333: Megfertőzött az orbáni karaktergyilkosság,sajnos túl sokan vagytok az országban,pedig az egyetlen a Gyurcsány akitől orbi reszket!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
" amit elvégez Orbán az egész politikai rendszerrel (a lebénítását), azt megteszi Gy. a baloldallal. Egyszerűen, mert a személye vállalhatatlan, kezelhetetlen, konfliktusos, és ezt büszkén kihasználja a stabil kisebbsége birtokában."
surdilloFUJT
@Béla333: Megfertőzött az orbáni karaktergyilkosság,sajnos túl sokan vagytok az országban,pedig az egyetlen a Gyurcsány akitől orbi reszket!!!
Béla333
@surdilloFUJT: 17.22
Először is olvasd már el a cikket, biztos vagyok hogy el sem olvastad!
Másodszor nem reszket Gyurcsánytól senki, Orbán éppenhogy annak örül, hogy egy ilyen ember leamortizálja a teljes ellenzéket!
Gyurcsány a legnagyobb gátja, hogy bármiféle szövetség kialakulhasson Orbán ellen!
Ha ezt nem látjátok be, fanatizáljátok Gyurcsányt, ezzel csak Orbánnak tesztek szivességet!
RonaGyuri
Jogos, hogy Gyurcsánynak már rég el kellet volna húznia, sőt talán nem is kellett volna előkerülnie! Azonban ez hatványozottan igaz erre a dagadt cezarómániás törpére!
grincss
@papagájBéla333:
Figyu!
"...Karácsony Gergely az LMP-nek, a Liberálisoknak és a Civil Zugló Egyesületnek azt üzente: nyitottak arra, hogy előválasztást tartsanak annak érdekében, hogy az időközi választáson valóban csak egy jelölt álljon a Fideszével szemben. Szerinte erre lenne elég idő, hiszen március 6-án indul el a hivatalos jelöltállítás. Az LMP-nek, a Liberálisoknak és a Civil Zugló Egyesületnek kell eldönteni, hogy nekik az a fontos, hogy megmutassák magukat, vagy pedig nem is a Fidesz ellenében indulnak, hanem az ellenzék megosztásáért – mondta..."
JAJMÁR
Minden politikust és pártot a szavazók tartanak életben. A Gyurcsány kitölt egy űrt, ha tetszik, ha nem! Jóval karakteresebb, bátrabb, odamondóbb, mint bármelyik pártvezér. Az más kérdés, hogy mit ér vele, meg egyáltalán, mit akar elérni.
nemfideszes
@Béla333: Aztán mért is jobb egy olyan szövetség akik közt nem egy, a fidesz által megvett ember, illetve fideszes háttér emberekkel korábban együtt seftelő politikus is megtalálható?!
Oké, hogy Gyurcsány is egy megosztó személyiség, mint a csuti, de ezen felül konkrétan mi is a bűne?!
nyanya001
Bélám éjszaka felriad mert a Gyurcsánnyal álmodik
de lehet, hogy nappal is ha ebéd után szundikálni szeretne :-)
nemfideszes
@Béla333: Orbán azért örül mert te is, mint állítólagos ellenzéki, a fidesz mocskosságai helyett inkább Gyurcsánnyal foglalkozol.
Manhattan
@Béla333: Még 10 év múlva is Gyurcsány lesz a hibás?! Miatta rabolják le az országot?! Miatta épülnek a stadionok is! Ugye?
Béla333
Hölgyek/urak!
Bármennyire is szeretnétek belém szuggerálni, hogy fóbiám lenne Gyurcsánytól, ez nincs így!
Egyszerűen ha a DK/Gyurcsány az LMP-t mocskolja, őket pocskondiázza, hazaárulózza, akkor én meg a magam szerény eszközével felhívom itt a figyelmet arra, hogy ezt talán nem kellene.
Írtam már korábban: lehet itt egymást gyepálni, eredménye annyi lesz, hogy az LMP is és a DK is sz@rul fog szerepelni a választásokon. Ha ez kell, én partner leszek ebben!
A jóindalatom elszállt, amikor az LMP-t/Schiffert úgy mocskolták itt a Propin a DK-s fanatikusok, ahogy senki más nem szokta! A DK-s Nyugatifény Schiffer nagynénjével készült riportja minden szint alatt volt. Erre nincs bocsánat!
Nehéz lehet biztos, hogy egyre többen látják és utasítják el a DK stílusát, alamusziságát, arroganciáját, fanatizmusát.
Ahogy régi kedves ismerősünk, Bartus mester fogalmazott a DK fanatikusokról:

"Sok vitám volt saját olvasótáborunk Gyurcsány-imádóival is, könyörögvén nekik, hogy ne emberben bízzanak, hanem az igazságban, és az embert az igazsághoz mérjék minden esetben. Ne legyenek elvakultak, ne legyenek bálványimádók, mert ezzel ártanak legtöbbet annak, akit bálványoznak. Politikusból nem szabad celebet csinálni, mert az életveszélyes. Rá nézve is. "
nepszava.com/2013/09/velemeny/bartus-laszlo-megint-a-gyurcsany.html
Béla333
@Manhattan: 18.02
Az ország lerablásáért, lecsúszásáért a Fidesz-MSZP (Gyurcsány) közpénz mutyizásért, a Fidesz 2010-es 2/3-ért az egyik fő felelős valóban Gyurcsány!
Azért, hogy 2010-es adat szerint 242 MILLIÁRD DOLLÁR ment ki az országból offshore cégeken keresztül, ami az akkori államadósság KÉT ÉS FÉLSZERESE!
És a nyakunkra engedett/hozott Fidesznek "hála" ez az összeg azóta nyilván jelentősen növekedett!
Ki a fene lenne ezért felelős, ha nem az ebben részt vett vagy csak az ehhez asszisztált politikusok?!
A Józsi bácsi, vagy a Mari néni lenne a felelős?
Béla333
@Horizont: 18.23
Ez sem igaz, csak szeretitek ezt terjeszteni.
Az LMP/Schiffer már 2010-ben azt mondta, hogy eseti ügyekben együttműködni kész bárkivel, választási szövetségre nem lép, max. csak akkor, ha azok a pártok, politikusok tisztázták a szerepüket abban, hogy hogyan került az ország az akkori helyzetbe, a Fidesz 2/3-os győzelmében kinek milyen szerepe volt.
Senki azóta sem volt hajlandó önvizsgálatot tartani, ezt erőltetni meg nem lehet!
A DK-nak meg a jelek szerint nem célja az összefogás, egyre inkább igazuk lesz azoknak, akik azt mondták, hogy Gyurcsánynak egy célja van:

"...egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, .."
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz

Miért kellene ezt birka módon hagyni?
Egyébként meg ha nem foglalkoznak a DK/Gyurcsánnyal mondjuk 1 hétig, akkor tuti hogy mond/tesz valami baromságot, hogy róla szóljon a sajtó!
Mint a primadonnák: mindegy mit csak róluk írjon az újság!
Apatszerek
@Béla333: Neked teljesen igazad van, a sok színvakkal meg ne foglalkozz emelkedj még jobban föléjük, mivel a téged ért támadások, igazolják a tökéletes meglátásod, valódiságát:, de ezt a színvakságban szenvedők nem akarják elismerni... ,,Gyurcsány a legnagyobb gátja, hogy bármiféle szövetség kialakulhasson Orbán ellen!
Ha ezt nem látjátok be, fanatizáljátok Gyurcsányt, ezzel csak Orbánnak tesztek szívességet."
Következtetésekre azok tovább gondolására vitelére egyszerűen alkalmatlanok, beszűkült látásuk miatt, kekeckedésre szakosodtak.@surdilloFUJT: @RonaGyuri: @nemfideszes: @Manhattan @nyanya001: @Horizont:
nyanya001
@Horizont: Eddig is ott volt, most miért vagy meglepődve ? :-)
Béla333
@Horizont: 18.36
Tudod te mennyi 242 Milliárd dollár? (Nekem is csak sejtésem van róla). Ezt a pénzt folyamatosan szivattyúzták ki az országból, kormányokon átívelően, egy évre sem állt le ez a folyamat és tart a mai napig is! (Ha valamelyik kormány tett volna ez ellen, arról tudnánk, de mivel ez is olyan, mint a Gripen kenőcs, az autópályák felülszámlázásai vagy éppen a K&H ügy, mindkét fél érintett, ezért teljes az elhallgatás, szerintem!)
Béla333
@Horizont: 18.45
Ezer éve írogatunk már itt a Propin. Én is többször beidéztem már, most a te kedvedért mégegyszer, de ugyan vedd már a fáradságot és olvasd el egyszer. Ha tudsz angolul, megadom a tanulmány eredeti elérhetőségét is.

"A teljes államadósság két és félszeresét tüntették el
Kicsit több mint két évvel ezelőtt, Magyarország elrablása címmel jelent meg egy írás a Hetek című lapban, ami valójában semmilyen hullámot nem keltett a közéletben, az a néhány média pedig, amelyik egyáltalán foglalkozott még az esettel, inkább csak kozmetikázni próbálta a lényeget.
Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

A tanulmány:
www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/Price_of_Offshore_Revisited_120722.pdf
simmering73
@Horizont: És akkor még nem szóltál a maffiózók első regnálásáról, amikor a Horn kormány által rendbe tett gazdaságot sikerült lerabolni úgy, hogy a bukás után a főkolompos meg sem állt Grazig.
Béla333
@nyanya001: 18.46
Ez valami olyan, mint amikor a Gréczi meg a Vágó István vezette/szerkesztette Nyugatifény blog szavaztatta meg az embereket, hogy ugye Gyurcsány a leginkább megfelelő ember a közös miniszterelnök jelöltnek? És igen! A Feri győzött!
Tudsz részleteket, vagy csak ez a fénykép?
Vagy ez is olyan, mint amikor tegnap beidézted, hogy a DK is elkezdett aláírásokat gyűjteni az Olimpiai népszavazásról?! (Ugyan hol?)
Kevered a reményeidet a valósággal!
Szerintem!
Csizmás Kond
Gyurcsány egy katasztrófa...és ezt hiba überelni.
Béla333
@Horizont: 18.57
Ha végig olvastad a cikket, akkor biztos ezt is olvastad:

"Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben, nem pedig lepaktál vele és teljes mellszélességgel kiszolgálja azt. "
www.hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Láttál te itt bárkitől, bármelyik kormánytól bármilyen fellépést ezen folyamat ellen?
Látod?? Érted??
Béla333
@Horizont: 19.12
Csak nem olvastad el a cikket, mert akkor láthattad volna, hogy ez a rész is (de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem) onnan lett idézve.
Gondolom a szerző arra a vagy százféle új adóra gondolt, amit Orbánék találtak ki. Had ne soroljam most fel őket.
Ha szoktad nézni a Hír TV-t, most hallottam, hogy este 8-tól a csörtében na miről lesz szó? Igen! Gyurcsány összeesküvés elméletéről. (is)
Csizmás Kond
@Horizont: A délután olvastam egy Gyurcsányos cikket...és összekötöttem ezzel...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...amúgy akár borozni le leülnék vele...:)
Apatszerek
@Horizont: Akinek a foglalkozása nő, az vagy szőke, vagy különlegesség, de nem béka.Hanem olyan mint aki nyanya ( szürke sz) ( nagy fülekkel)

8 B
nyanya001
@Apatszerek: Én is imádlak te egybítes :D
Equus
a mi Bejlánk pénzét megkapta, levelés megírta...
Jól van Bejla, ül! Pacsii?
Ne piszkíts a szőnyegre, küolöben mehetsz ki az ólba!
Béla333
@Equus: 20.07
Köszönjük helyesírási hibától hemzsegő, a bunkóságodat bemutató, a cikk témájához érdemben hozzászóló beírásod!
Látszik hogy jól kimerültél ennyi szót kipréselni magadból, most már pihenhetsz.
Ja! És többet ma már ne igyál!
grincss
@papagájBéla333: ma 18:49
Tudod, béluska, egyet magyarázz meg nekünk, ha tudodod!
Ezt (is) írod:
..."Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat".
..
Nos, szerintem itt kibaszott nagyot csúztatsz, sumák módon kevered a szart!
Ebben a mondatban a lényeg! ITT!
"...Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét"...
Akkor mi a felmenőd farkáért hibáztatod ezért Gyurcsányt (is)?
Tudod, h hányan voltak?
Fock Jenő 1967. IV. 14. - 1975. V. 15.
Lázár György 1975. V. 15. - 1987. VI. 25.
Grósz Károly 1987. VI. 25. - 1988. XI.
Németh Miklós 1988. XI. - 1990. V. 24.
Antall József 1990. V. 24. - 1993
Boross Lajos 1993 - 1994
Horn Gyula 1994 - 1998
Orbán Viktor
Medgyessy Péter
Gyurcsány Ferenc
Bajnai Gordon
Orbán Viktor 2010-től
Nos, ennyi ME. közül Gyurcsányra kenni mindent - primitívség, pofátlanság!
Tőled ezt már megszoktuk, te agyalágyult Schiffer-Szakasits bérenc! :-P
Equus
@Béla333: Bejla!
Mi a helyzet a Gyurcsányt lejáratni igyekvő írásoddal?
Ott az alomtál, ha szarnod kell, vagy menj ki az udvarra... És ne nyald a kezét senkinek - nem mindenki örül neki, ha összenyálazod.
Béla333
Egyes ostoba zöld szörnyek képtelenek felfogni, hogy ha valami idézőjelbe van téve, és oda van írva egy honlap elérhetősége, akkor az egy cikk idézete!
Na majd csak megemészti...
Béla333
@Equus: 20.25
Ez a DK-sok kultúra szintje, amit itt bemutatsz?
Veled kapcsolatban, amíg ki nem józanodsz, addig ehhez a Woody Allan gondolatához tartom magam:
""Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal."
Equus
@Béla333: Leütésenként kapsz pénzt, vagy hozzászólásokként?
grincss
@papagájBéla333: Megnyugtatlak, h ezt (is) tudom!
De!
Nem idéztél volna belőle, ha nem tetted volna már régóta magadévá!
Tudod, mit béluska?
Schiffe-Szakasitsot, vagy inkább Horthy lovát tedd magadévá és ne kavard itt a szart!
Próbáld meg inkább a "Mandiner"-t, ott örülnek is neked! :-P
Béla333
"Fanatikus hívei egy demokratikus politikusnak és pártnak nincsenek. Egy demokratikus politikusnak naponta meg kell küzdenie az elfogadásért, egy demokratikus párt létformája az állandó vita, a vélemények és a gondolatok szabad áramlása. Gyurcsány és a DK nem ilyen, hanem tekintélyelvű párt benyomását kelti. Megigazulhatnak a fanatikusok egymás közt a szektán belül, hogy aki bármilyen kétséget megfogalmaz, az „gyurcsányfóbiás”, de minimum ellenség, bomlasztó és kártékony. De az ilyen szekták nem szoktak nőni."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
grincss
@papagájBéla333:
Melyikre gerjedsz, melyikre szoktál maszturbálni?
Schiffer-Szakasitsra, vagy a Horthy lovára? :-P
Béla333
"Néhány éve az MSZP-vel kapcsolatban már leírtam, hogy ennél az MSZP-nél az is jobb lenne, ha nem lenne. Soha nem gondoltam volna, hogy Gyurcsány és pártja ilyen hamar utoléri őket. Ezért a tisztesség kedvéért írjuk le róluk is: ebben a formában, a Demokratikus Koalíciónál az is jobb lenne, ha nem lenne."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
grincss
@papagájBéla333: Melyikre volt neked jó?
Bartusra?
Szép szál (163 cm) kopasz gyerek! :-P
Béla333
Kerék-Bárczy Szabolcs a DK hozzáállásáról:

"Már egyre több tagunkban merül föl, hogy egy sor kérdés, amellyel stratégiai és szervezeti szinten foglalkozunk, korántsem a 2018-as győzelmet szolgálja, hanem azt, hogy egy-két tucatnyi vezetőnk képviselői helyhez jusson. "
168ora.hu/paradigmavaltast/
elnyomott
Közelednek a választások, mindenki mindenkit félre akar állítani.
De ebbe az ország dől bele!
keresztapa
A kormányfő szerint Magyarországnak végre sikerült átlépnie az önsajnálat kultúrájából a cselekvés kultúrájába.

Orbán Viktor azt mondta: a magyarok épp eleget szenvedtek a bizonytalan, tehetetlen, böszme vezetőktől, azoktól, akik mind azt magyarázták el, mit miért nem lehet. Az önsajnálat nagy istencsapása volt az országon, az volt a szocialista kormányzás kultúrája – magyarázta.

A miniszterelnök véleménye szerint a jó kormányzás úgy viszi el a célhoz az embereket, hogy amikor a nép eléri célját, azt gondolja, nem is volt szükség a vezetőkre. Legyen 2017 olyan év – folytatta – , amelynek végén azt érezzük, ment ez, mint a karikacsapás – tette hozzá

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.