Ismeretlen férfiak február 8-án 20 óra 30 perc körül a XXIII. kerületi Bevásárló utcai áruház parkolójában álló kamion rakteréből hűtőszekrényeket tettek át saját teherautójukba, majd elhajtottak - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a videón látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-20-324-4130 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És közben hol volt a sofőr, az áruátvevő, a biztonsági őr.
De legelőször, ha áruátvétel miatt el kellett menni a sofőrnek, ami valós lehet, akkor miért hagyta nyitva a kocsit?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
És közben hol volt a sofőr, az áruátvevő, a biztonsági őr.
De legelőször, ha áruátvétel miatt el kellett menni a sofőrnek, ami valós lehet, akkor miért hagyta nyitva a kocsit?
Fradigege
@namihami: Szerintem a kamionosok a pihenő idejüket töltötték a parkolóban. Nem is abba az áruházba vitték a hűtőket. Rendesen a bevásárló parkolóban álltak. Láttam ilyet a maglódi Auchan-nál is. Ott állnak félre, ha lejár a vezetési idejük. Vagy az áruátvétel szünetelt és várták a reggelt. Könnyen lehet, fülesre mentek oda a kamionhoz a tolvajok. Tudták mit keresnek. Azt én sem értem, hogy a biztonsági személyzet mit verte a répát a technikai szobában. Rá is zoom-oltak a kamerával?
namihami
@Fradigege: Azért a bringán nem egy Tuto-lakat van, amit egy sperhaknival ki lehet nyitni. És ha aludtak, oké emberek ők is, de nem tűnt fel a nyitás-pakolás zaja? Mamuszban voltak a tolvajok?
Egyébiránt a kamerával pedzegeted a valót.
Fradigege
@namihami: Lehet, hogy a kamionos nem is volt a kamionnál. Ott lakik Soroksáron, csak ott tette le a gépet. Gondolta be van úgyis kamerázva. Nem tudjuk innen eldönteni.
Fradigege
@namihami: Az is lehet, hogy a kamionos is benne van a uliban. Biztosításnak kell az árun is lenni. Mind1. :)
qxy
Kurva sok ész kellene ahhoz hogy a rendszám alapján el kapják a bandát ugye??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.