Február 10-én, a Várkert Bazárban tartotta szokásos évértékelőjét Orbán Viktor miniszterelnök. Itt olvasható a közvetítés.

Ahogy az lenni szokott, az ellenzéki pártok rögvest reagáltak az elhangzottakra. Először az MSZP mondta el a magáét.

MSZP: a miniszterelnök gyáva, mert nem nézett szembe a valósággal

Gyávának nevezte a miniszterelnököt Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke, és kijelentette: a kormányfő nem nézett szembe a magyar valósággal.

Kifogásolta, hogy Orbán Viktor nem beszélt az embereket foglalkoztató problémákról, az ingyenkonyhák előtt kígyózó sorokról vagy arról, hogy a családok otthonai helyett miért a stadionok füvét melegítik. Arról sem szólt az embereknek – folytatta –, hogy hová rakta a gáz és a villany világpiaci árának csökkenéséből eredő hasznot, de az orvoshiányról vagy a kórházak rossz állapotáról sem beszélt.

Szerinte Orbán Viktor

"saját pénztárcájaként használja" Mészáros Lőrinc és Garancsi István vállalkozókat,

Magyarország pedig 2016-ban kilépett abból az európai összefogásból, amely a korrupció ellen mozgósította volna a tagállamokat.

Jobbik: sok minden kimaradt a beszédből

Volner János, a Jobbik frakcióvezetője azt mondta, Orbán Viktor nem szólt arról, hogy aljas és bírósági ítéletekkel bizonyított módon lejárató kampányokat rendelt meg politikai ellenfelei ellen, ami keresztény és jó érzésű emberhez méltatlan, és ezért Magyarországtól kell bocsánatot kérnie.

A kormányfő nem beszélt arról, hogy "a korrupciót is csúcsra járatta", aminek az ügyészség nem találja a nyomát, miközben

a Fidesz körüli politikusok tobzódnak a közpénzben

- fogalmazott.

Volner János úgy vélte, Orbán Viktor hazudott, amikor azt állította, hogy Magyarország jövője biztosítva van, hiszen a magánnyugdíj-pénztári vagyon eltűnt.

Mint mondta, a miniszterelnök kínosan kerülte az egészségügy helyzetét, amellyel nem tudott és nem is akart megbirkózni a kormány. Orbán Viktor ugyancsak megkerülte a történelmi mélypontra süllyedt oktatásra vonatkozó észrevételeket – közölte.

DK: összefüggéstelen beszéd volt

Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció alelnöke szerint a kormányfő nem szólt a korrupcióról, ahogyan arról sem, hogy mi fog történni azokkal a fogyatékkal élőkkel, akiket ki akar zárni a munkanélküli segélyből.

A kormányfő semmilyen felelősséget nem vállal azért a "garázdálkodásért", amelyet az elmúlt hét évben elkövetett. Ráadásul súlyos képet festett Magyarországról, azt mondta, hogy Magyarország nacionalista és bezárkózó ország lesz

- vélekedett.

A politikus úgy látja, a miniszterelnök nem mond igazat, hazudik, félrevezeti a társadalmat, miközben a feladata az lenne, hogy azoknak, akik nehéz sorban élnek, reményt és jövőt adjon, de nem nekik ad ilyet, hanem a gazdasági holdudvarának.

LMP: Orbán Viktor gyengeségben tartja az országot

Gál József, az LMP szóvivője az ország legnagyobb problémájának azt ítélte, hogy

a bérek sokkal kisebb ütemben növekednek, mind a fideszes oligarchák bankszámlái, amíg ez nem fordul meg, addig Magyarországon nincs jövő

- jelentette ki.

Kifogásolta, hogy a kormányfő nem beszélt az oktatás vagy az egészségügy gondjairól, szerinte a miniszterelnök azért titkolja ezen tényeket, mert elődeihez hasonlóan ezek leküzdéséért semmit sem tett, ahogy a fiatalok itthon tartása érdekében sem.

Hangsúlyozta: ha a kormány a migráció ügyében ki tudta írni a népszavazást, tegye ezt az olimpiai pályázat esetében is.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!
Nem én vagyok hülye,
Ti vagytok a f@szok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Hajrá Magyarország!
Hajrá magyarok!
Nem én vagyok hülye,
Ti vagytok a f@szok!
3dwhite
Volner a saját háza táján sepregessen, van mit.
keresztapa
Ez a sok agyas ellenzéki mindent tud arról, hogy semmit nem kell nekik csinálni, ez az a semmitevés amihez ragaszkodnak jó fizetésért!
simmering73
Még egyetlen beszédét sem hallgattam meg ennek a félnótásnak.
Cicamama55
Én meghallgattam, de határozatlannak, erőtlennek éreztem. Nem emlékeztetett arra a régi, agilis, magabiztos vezetőre. Olyan, mint egy szabadságharcban megfáradt katona, aki az obsitért áll sorba...
papa.49
Én inkább a pacákot szedném darabokra))))))))))
Cefi
Ez beszéd volt? Azt hittem trágyát tolnak ki talicska számra a pofájából. Bár a trágya értéket képvisel. Tehát tévedtem. Ez akkor csak szar.
aremy
@Cefi: attól a trágyátó kidöglene az életet adó növényzet.
Cefi
@aremy: Tudom, javítottam is, hogy az szar. Azért köszi a figyelmeztetést. :-)))
aremy
@Cefi: szerintem meg mosttévedtél de nincs durci.19-50beírásomba arra próbálta reflektálni nem tudom hogy ez mit jelent de a diplomásék ezt szokták mondani"de tudom"hogy az ő szarától még a természet is ki pusztul. még egy szer bocsi.
papa.49
@Foxley: Máshogy nem megy neki)))))))))
Borsodi
www.youtube.com/watch?v=32Et6R68kxU @aremy: Ha megnézed ezt a mesét megtudod mért nem nőnek a virágok.Orbán sírján.
papa.49
@Borsodi: Szintén mint a nyanya...Az elhárítás működik...
Manhattan
Semmi másról nem szólt Orbán évértékelője, mint öntömjénezéséről ! Hatalmi tébolyáról! Európa fikázásáról ! Amúgy a beszéde kusza és
zavaros volt amellett cinikus! Ami azt tükrözi, hogy egy kisebbségi bár iskolázott "ember" milyen eszelősen tud ragaszkodni a megkaparintott hatalmához!
namihami
Mondjátok már meg nekem, hogy a legelső bejátszásban ki a fene volt az a lestrapált szőke csatakanca. Nem ismertem fel. Volt még néhány hasonló minőség, de az az első, na az vitte a pálmát.
Nessy
Ez még esti mesének is gyenge volt! Boldogok voltak az ott ülök, lelkesen tapsoltak a semminek. Ezek az emberek vagy ostobának tettetik magukat, mert megéri, vagy tényleg azok, vagy fogalmuk sincs a való életről, mint ahogy Orbánnak sem. Ezért kár volt ekkora felhajtást csinálni.
namihami
Érdekes, most nem merték mutatni a Bundypapát, miközben édesdededen szunyókál a Gazdája lebilincselő előadása közben.
Vajon csak jó volt a snitt vagy erős a kávé?
gibgab
@namihami: Jeneiné Rubovszky Csilla, Budapest Belváros városrészének alpolgármestere, miniszteri biztos, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) fővárosi alelnöke, az öreg kádéenpés Rubovszky György lánya.
namihami
@gibgab: Kösz. Életre szóló trauma, eddig csak vizuálisan, de most már névvel.
nezelodo
@3dwhite: Már röhejes a Fletó meg a migrák eemlegetése, közben meg Tesco gazdaságos módon akciósan árulják a letelepedési kötvényeket, boldog boldogtalannak. Hiába belejöttek, Moszkvában szereztek tapasztalatot a vízumbizniszben.
magyarbakancs
Meghallgattam Orbán miniszterelnök úr beszédét.
Egy mondat nagyon megütötte a fülem „Azt akarjuk, hogy Közép – Európa legerősebb hadserege a milyenk legyen”
Minden mini diktátor Olimpiás, és erős hadsereget akar?
Kérdezném szerényen aztán, honnan vészük ezekre a pénzt?
Kölcsönből, vagy EU-s támogatásból?
papa.49
@magyarbakancs: Tudod az elmebaj nála úgy jelentkezik mint Hitlernél az utolsó napokban a bunkerben, mikor a már nem létező csapatait tologatta, na ennél a terheltnél meg úgy hogy van a zsebébe 1 Ft. és erre azt hiszi 1000 Ft. van, és elkölti gondolatban legalább 5 X mindig másra, közben az se zavarja, hogy mindegyik kitalációja a sokszorosában kerülne egyenként is))))))))))
aremy
@3dwhite: lehet hogy nála van a vonó?
sokanvagyunk
Nem is értem, az ellenzéki pártok miért hiányolják Orbán szűkkörű Fidesz-gyűlésén megtartott beszédéből, miért nem beszélt erről, meg arról... :)
Szókrakész
Bírom, ahogy az "ellenzék" szembenéz a valósággal.
Orbán kemény kritikát fogalmazott meg a világ libsijeivel és romboló, nemzeteket, népeket tönkretevő, leamortizáló politikájával szemben.

És sajna minden betűje igaz ennek a tényfeltárásnak.

És most a libsik próbálják "ízekre szedni".
Pedig itt nem kell már külön értelmezni a nyilvánvalót, az igazságot.
A libsik már megint spin doktorkodnának.

A ti időtök léjárt.
Most már új irányzat kell.
A rombolásuk helyett romeltakarítás és építkezés.
Csizmás Kond
évértékelő...szóval Orbánnak volt oka tartani, de Ferencnek még elgondolni is bűn lett volna nemhogy olyasmit csinál aminek felelőssége alól kihúzzák magukat.
keresztapa
Világ libsi polgár egyesítsétek véleményeteket amivel egyet tudtok érteni, az pedig csak az lehet amit ti mondatok, nagyon unalmas már ez a semmi nem igaz, semmi nem jó. Az hogy hogyan legyen, amit ti már tudtok, de még ez a nemzeti hülye FIDESZ nem tud felfogni, hogy úgy csinálja mint ahogyan ti már tudjátok a hogyan kel azt csinálni,. amit ti már elméletben tudjátok, igaz, hogy még nem volt módotok azt bemutatni, de ti már tudjátok a tutit. Bűzlötök a rossz indulatú közlésektől:, amilyen az ember olyan a szaga is.
Macskaszem
Bevallom, nem hallgattam az orbi beszédét, nem érdekel a hazug, sunyi mellébeszélés, de azt szívesen meghallgatnám, hogy az utolsó szó jogán mit fog összehordani.
Köb Jani
@keresztapa: Ezek a bukott, megmondók sajátos butaságukat nem képesek levetkőzni, elvannak szállva maguktól, nem tudják, nem is akarják tudni, hogy sötétségben ragadtak, ideológia vakság rabságában fetrengenek, melyen még fénycsík sem villan át. Nagyon tapintatosan közlöd velük nem használsz obszcén szavakat rájuk, habár ők csak annak használatával képesek kifejezni magukat, értelmi képességük szintjén, alattvaló módon, sunyin behúzott nyakkal, gerinc nélkül!!!
Lepényleső
Az uszítás,megosztás fenegyereke? Ennek a beszédnek volt íze? A egye meg a sok híve?
karma1
@nyanya001: @papa.49 Mukodik a video, en megneztem, nagyon jo, ...:o))))) En is csak erre a linkre kattintottam, es azonnal megnyilt...
karma1
@Szókrakész: Jaj, Picinyem, ne kezdd mar Te is ezt a baromsagot a libsizessel...
Lehet, - sot biztos - hogy az ellenzeknek nincs egy osszehangolt otlete, es csak elmondtak a velemenyuket partonkent orban beszederol.
Azert az nekem mond valamit, hogy az egyebkent nyo'cfele' huzo ellenzekiek egyontetuen ugyanazokat a dolgokat hianyoljak, (lerohadt e.ugy, szetrombolt oktatas, stb), nekem viszont az nem tetszett, hogy az LMP a bolcsek kovevel a zsebeben (valoszinu ott kell hogy legyen, kulonben nem mondtak volna ilyet), hogy azt allitjak, hogy az eddigi osszes kormany kozul egy sem akadt, aki megprobalt volna javitani a helyzeten, .hat ez igy nem igaz...
Csakhogy amikor barki probalt volna lepni, akkor orban ellenzekben mindent csipobol megvetozott, igy a 300 ft-os vizitdijat is.
Jo, ha az eddigi kormanyok, + fide$$ nem tett semmit az e.ugyert, akkor te , LMP mit teszel?
kissé felnőttem
melyik bolygoról jőt ? mert itt más élet van. Ja igen értem nem vele van a baj az emberekkel, mennyire igaz? ? teljes mértékben, mert hagynak magukkal packázni, ellenzék ? hol van és minek sehol, duma, az csillagászati, de megreked a megélhetésüknél. ( A tőbbi nem számit... sláger volt hasonló... Legyetek jók ha tudtok ... )
silber13
@Cicamama55: Lehet cicamamácska, hogy rosszul érzem, de ez a krapek inkább egy meggárgyult Münchausen báróra emlékeztet, aki mindenfélét összeolvas Grotiustól és kedvence Wallenstein.
Szókrakész
@karma1: "Csakhogy amikor barki probalt volna lepni, akkor orban ellenzekben mindent csipobol megvetozott, igy a 300 ft-os vizitdijat is."

Ausztriában, Németországban, Svájcban nem fizetsz vizitdíjat.
Ott valahogy nem gond az ilyen.
Ha pedig hiány van, az állam kompenzál.
De ott nem is engedték a 20 ezres határral a megélhetési bűnözést, a szalagon segélyért gyerekgyártást, ingyen mindent, szabadon lopható áramot, gázt, ..., mint ahogy itt az szdsz-mszp qrmányok tették, engedték a cigányoknak.
A cigánysokat részesítették előnyben a magyarokkal szemben, hogy szavazathoz jussanak.
A libsik privatizálni akarták, saját és külföldi zsebbe ellopni a magyar eü-t.
Rohadt tolvajbanda.
Nem tudsz más véleményre rábírni.
Szemét mocsok tolvaj, ugyanúgy maffia, mint a fidesz, csak esetleg más klán.

Most viszont, mivel már csak a migráncsgenerációk biztosítanak számukra elégséges szavazatot, millió számra importálják a sok agysebész, mérnök migráncsot.
Akik a gyilkoláson, terroron, nők semmibevételén, szexrabszolgává degradálásán, vallási harcukon kívül semmihez nem értenek.

Okádnom kell a libsiktől.
A világ legkártékonyabb faja.
cikicakk55
@papa.49: Biz Istók nekem is egyből ez ugrott be a cikk címének olvasásakor. Miért nem Orbánt szedték szét darabokra?
cikicakk55
@Borsodi: Sajnos ezt még csak jövő időben írhatod." Miért nem fognak nőni virágok"
cikicakk55
@3dwhite: Gyurcsány beszédét megpróbáltam megnézni.Feltankoltam xanax-al. Sajnos csak 10 percig bírtam,még erősen leszedálva is. Az első 10 percben,csak Orbánt szidta. Ez teljesen jogos,hisz én is szidom,de neki nem ez lenne a dolga.Mint ellenzék, egy kis pince bogár párt vezetője talán tényeket kellett volna közölni.Adatokat,mit hová baszott el a fidesz.(direkt kis betű) Azt mi is tudjuk,milyen Orbán,de azt nem tudjuk,hogy mi a terve a DK-nak? Mondjuk úgy sem hiszünk már neki,hisz 8 évig Ő is csak gyarapította a szegények számát. Orbán beszédét meg már meg sem próbáltam megnézni. Minek? Majd itt elolvasom a véleményeket.Abból úgy is kitudom következtetni.nem fogyasztom az olcsó áramot a tévében.
cikicakk55
@Szókrakész: Szerinted hányan vagyunk itt libsik? Attól,hogy Orbánt utáljuk,még nem szeretjük az MSZP, a DK, és a többi libsit sem. Miért van az,hogy ha valaki nem jobbos,akkor csak balos lehet? Ennyire nem lehettek beszűkülve!
cikicakk55
@keresztapa: neked is csak azt tudom írni,mert kénytelen vagyok,hisz én nem vagyok Libsi,de rühellem a Fideszt.Szóval ebben az országban élnek emberek,akik leszarják,hogy jobb vagy bal oldal. Jobb életet szeretnénk,de 27 év alatt sem jobbról sem balról nem láttunk mást csak LOPÁS,LOPÁS,LOPÁS
Szókrakész
@cikicakk55: Pedig érdemes lenne.

Volt abban minden.
Eu kritika, igaz a libsiket hibáztatva az évekkel ezelőtt még üzemelő, de aztán a libsik által totál leszedált, degradált Eu-val. Brüsszel idióta migráncspolitikájával.
Mert valljuk be jogos, alapos, igazmondó(csoda!!!) az észrevétele, megfogalmazása.
Igaz a németeket, név szerint Merkelt, Hollande-t, ... nem említette.
De viszont hatalmas tükröt tartott a libsik elé.
Aztán jött a magyar szárnyalás, a jobbanteljesítés, a bátor, merész, derék és ki tudja még milyen magyar emberekről, qrmányról, a NER-ről, a...

A lényeg, hogy egyfajta turmixot kaptunk.
Egyedül az EU kritikát tartom valósnak, igaznak.

Amúgy az egész "a sok hűhó semmiért" volt.
Ezt mindet eddig is tudtuk, érezzük a bőrünkön, erszényünkön..
Szókrakész
@cikicakk55: Ugyanez érvényes lenne esetemben is, ha szidom a libsiket, akkor miért kell azonnal fidesztrollnak felcímkézni?!?!?!

Ezen gondolkodjatok el.
nyanya001
@cikicakk55: Az első 10 percben csak Orbánt szita.
Igazság szerint ezeknek a bűneit. a lopásokat,csalást, mutyit, hazugságot amikkel nap mint nap szembesülünk, 1 hét is kevés lenne felsorolni.
Borsodi
@cikicakk55: A képei és a viselkedése alapján én bízom benne,hogy nem kell már sokáig várnunk.Önpusztító módra kapcsolt,ami bukásához vezet .
papa.49
@nyanya001: Látod ez a kupakoslaja szerencséje, ha ezt Észak-Koreába teszi már kivégezték volna)))))))))))))))))
papa.49
@karma1: Most is megpróbáltam ,,rágalmazási panasz miatt blabbla,, a lényeg le van tiltva legalábbis a you tube. hu n...
qxy
Ízekre szedték Orbán beszédét Na ,? azt jól ki lett vele baszva mi??? ez olyan mint amikor a Székely gyerek véresen megy haza a kocsmából.
.- Mi történt édes fijam?
.- Verekedtünk édesapám.
.- No, azt ki kapott többet? .-
.-Hát én jól el vertem a kalapommal, ő csak egyet adott a bicikli pumpával.
Nem a beszédét emberek. hát hunnan gyütt ki az a hang? hunnan?? hunnan???Na. Ott kezdeni, azt ami hozzá tartozik, azt mind nagyon. ha valakinek fáj a keze, rúgni is lehet.
bakegya
Nem foglalkozott az ország gondjaival-a KIVÁLASZTOTTJAINAK NYOMTA A POFÁJÁBA -ERŐBŐL- MILYEN FASZÁN JÓL ESIK NEKI,HOGY ŐT MAGÁT VÁLAZTOTTÁK KI A VILÁG URÁNAK!
Ízekre szedni AZT A VAGYONT KELL AMIT ÖSSZELOPTAK-azt már nem élik túl!
cikicakk55
@Szókrakész: Soha nem neveztelek TÉGED Fidesz trollnak.Én általában írom,mert ha megpróbáltam valamit a fidess(direkt kis betű) ellen írni,azonnal le lettem libsizve. .Nálad meditáltam is,mert emlékeztem,hogy a Jobbikot is szidod rendesen,így elnézést,ha magadra vetted.Nem neked személyesen szólt.
cikicakk55
@nyanya001: Épp ezért nem kéne még jobban felbaszni a nép agyát és elismételni azt,amit már 7 éve nap mint nap látunk és érzünk.
nyanya001
@cikicakk55: Pedig fel kell rázni a jó népet különben marad
a horda.
telegdilaci
@quadrocopter: Te meg idióta agy mosott!
Szókrakész
@cikicakk55: Bocs félreértettél.
Én nem azt akartam írni, hogy te személyesen.
Csak úgy általánosságban jeleztem, de mint látom rajtad kívül senki nem reagált.
Pont azok nem akiket igazán érint a dolog.
Azok bezzeg a teljes hallgatást választották.
Ezek szerint még mindig ezen gondolkodnak.
3dwhite
Mégse lett semmivel sem érthetőbb. Már ha van benne, amit kellene vagy lehet.
Eladott Ország
"Egyszóval be lehetne fejezni ezt a visszamutogatást, kommunistázást, hazaárulózást,
jobboldalizást, baloldalizást, mert ebben az országban ezeknek a szavaknak ma már nincs
értelmük. Nincs, amikor egy volt hithű kommunista ordítja egy huszonéves arcába, hogy rohadt komcsi. Nincs, amikor egy volt kommunistákból, KISZ­ káderekből és munkásőrökből álló, saját múltját megtagadó, önmagával meghasonlott hazug tolvajokból álló bűnbanda lopja szét a jövőnket. Bűnözőknek börtönben a helyük. Akármilyen párt színeiben fosztogatott a múltban, vagy fosztogat a jelenben. És ennek rohadtul semmi köze sem a jobb­, sem a baloldalhoz. Akkor sem, ha a felhergelt hívek, vagy éppen az ezért fizetett trollok megpróbálják elhitetni az ellenkezőjét. Egyszerű hazugok, mint a rendszer, amely kitermelte őket. És tetszik, vagy sem: pofázni fogunk ezután is és kritizálni fogjuk a mi pénzünkből élőket és tiltakozni fogunk és véleményt fogunk alkotni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.