Egy konferencián hangzott el, hogy mindenkinek fizetnie kellene az egészségügyi ellátásért. Az időseknek is. Megkérdeztük az ötlet gazdáját, mit is jelentene ez. ... Miért tartja potyautasnak a nyugdíjasokat, a kismamákat, és a vállalkozókat? Az igazi potyautas az, aki nem fizet semmit: a gyesen lévők, az őstermelők, a nyugdíjasok, és így tovább. A nyugdíjasok aktív korukban fizették a járulékokat. Úgy gondolja, hogy ezzel nem váltották meg idős korukra az egészségügyi ellátásukat? Miért váltották volna meg? Hiszen a nyugdíj és az egészségügyi járulék felhasználása teljesen más. Nyugdíjra 40 évig fizet az ember, és csak utána kap szolgáltatást. Egészségügyre is 40 évig fizet, de a szolgáltatást ez alatt a 40 év alatt is igénybe veszi (veheti) a kezdetektől fogva. Ez pedig óriási különbség. Vagyis nem képződik egészségügyi tartalék, amiből ki lehetne fizetni a nyugdíjasok ellátását. Ezt ma a dolgozók állják, azok, akik járulékot fizetnek. (Tudjuk, ez a nyugdíjnál is így van,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Szerintetek hány qrva anyja van ennek a luvnyának?
Mert, h nem egy, az biztos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@grincss: Egy, de az is fideszes. Ez a nő úgy hülye, ahogy van. Ő maga is elismeri, hogy nem lesz több egy fillérrel sem a kasszában. Akkor mit fog megoldani a dolog? Azt, hogy a haverok a 2-3 millás fizetésből inkább fizetnek 11 ezret, mint 7%-ot (2 millánál ez 140.000,- Ft) Na ez a fidesz haveroknak a rezsicsökkentés!
RonaGyuri
csak remélni lehet, hogy a három millió nyugdíjsas ezt sem felejti el! =))
lampa laz
@grincss: csatlakozom hozzád és eggyel bővítem a qurva anyázást, mert azt a rengeteg adót amit lenyúznak rólunk nem ellopni kellene, hanem odaadni amire ténylegesen levonják tőlünk is, meg a munkáltatóktól.

Ettől a dögtől + kikérem magamnak, hogy a tetves, ágypoloskás, rotavírudos, húsevőbaktériumos, koszos büdös, omladozó, beázó stb., stb., szar egészségügytől valaha kértem volna szolgáltatást.
Viszont sajnálom azokat akik rákényszerülnek.
aremy
@quadrocopter: szegény baz megyeiek mindig ők jutnak az eszedbepedig csak bazd meg ugye??
lampa laz
@RonaGyuri: de igen, elfelejtik, mert ez a tetves "törpe kajmán" majd elmagyarázza, hogy miért is jó ez nekik, azok pedig inni fogják minden szavát, mint a szomjas teve.
papa.49
@grincss: Gondolom többet nem fognak adni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.