Nehéz tehergépkocsikat és autóbuszokat ellenőriz kiemelten a rendőrség országszerte jövő hétfőtől szombatig, elsősorban a vezetési és pihenőidővel, valamint a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok betartását, továbbá a beutazás, belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálják.

Napokig tartó rendőri razzia indul az utakon

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken a police.hu-n közölte: az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (TISPOL) Truck & Bus európai szintű ellenőrzése keretében vizsgálják a teherautókat és az autóbuszokat.

Az ellenőrzés, amelyet a TISPOL műveleti csoport éves terve alapján hajtanak végre február 13. és 18. között, kiterjed az illegális migrációra, az embercsempészetre, a kábítószerrel, valamint lőfegyverrel kapcsolatos, illetve a vagyon elleni bűncselekmények felderítésére is.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@magyarbakancs: Óh hát persze mindjárt azon gondolkoztunk a nejemmel vajon mit vegyünk abból a hatalmas emelésből amit kaptunk, ketten kb. 2 ezer forintot...
magyarbakancs
@papa.49:Nem nézed a királyi tv-t?
Siker minden területen.
Ne legyél elégedetlen jut, belőle mindenre ezt mondják nem?
justhpeter
Az idei pénzbehajtást is korán kell kezdeni.
papa.49
@magyarbakancs: Ez igazán rosszul eset még a feltételezés is miszerint én a ,,királyi tv.,, nézném, ennyire nem tudok lealacsonyodni)))))))
A tv. nézés már nem program, mert csak dühöngeni tudok rajta, filmet meg nem nézek a tv. mert a könyökömön jön ki a 10 percenkénti, 10 perces reklám, tehát az internet, és onnan veszek le filmeket amikben nincs egy percnyi reklám se...
A híreket meg innen szintén a netről...
Perwool
@Zeta: Való Világ! Ilyen mikor, Magyarország jobban teljesít!
magyarbakancs
@papa.49:" Ez igazán rosszul eset még a feltételezés is miszerint én a ,,királyi tv.,, nézném, ennyire nem tudok lealacsonyodni)))))))"
Szoktam nézni mert jót lehet rajta nevetni meg káromkodni.
Igazi feszültség levezető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.